Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Laagvlieger uit Premier League waagt poging voor aanvaller van PSV’

Laatste update:

Technisch manager Marcel Brands verklapte dinsdag dat Luciano Narsingh in de zomer heeft afgezien van een transfer naar Burnley, maar het valt niet uit te sluiten dat de rechtsbuiten in de komende transferperiode alsnog naar de Premier League verkast. Hij staat volgens de Daily Mail in de belangstelling van Swansea City.

/

De club uit Wales staat na zeventien speelronden met twaalf punten op de voorlaatste plaats in de hoogste afdeling van Engeland en kan wel wat versterking gebruiken. De formatie van manager Bob Bradley verloor zaterdag nog met 3-0 van Middlesbrough en de laatste uitzege in de Premier League dateert van 13 augustus (Burnley, 0-1).

De 26-jarige Narsingh speelt sinds medio 2012 voor PSV en heeft een aflopend contract, dus als de Eindhovenaren nog wat aan hem willen verdienen, moet de negentienvoudig international van het Nederlands elftal in januari verkocht worden. Narsingh kwam bij PSV tot dusverre tot 26 doelpunten en 31 assists in 158 officiële wedstrijden.

Zou Swansea City een geschikte club voor Luciano Narsingh zijn, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Zou een mooie transfer zijn voor Narsingh en ik denk dat de PSV supporters er niet rouwig om zouden zijn mocht hij vertrekken..

18 december 2016 om 07:47

Zeker niet ik zie hem liever gister dan vandaag vertrekken. Samba sam als vervanger halen zou top zijn

18 december 2016 om 07:49

Zeer welkom idd!!

18 december 2016 om 08:19

Als je Larsson in de winterstop gaat halen is hij extra duur denk ik. Ik heb sowieso mijn twijfels of nu echt ook bij zou gaan redden als hij vaak in veel kleine ruimtes moet spelen.

18 december 2016 om 08:46

Voor de kleine ruimte is dat geen probleem bij hem daarbij heb je ook weer een vrije trappen specialist erbij. Hij zal eat meer kosten maar als het klopt dat je voor narsingh 6 miljoen binnehaalt (afspraak tussen naraingh raiola en psv) moet je het daar in investeren vind ik

18 december 2016 om 08:59

Het lijkt mij eerlijk gezegd zeer sterk dat Heerenveen hem voor 6 miljoen laat gaan. Daarom liever gewoon in zomer een goedekopere optie van buiten de eredivisie.

19 december 2016 om 01:16

6 miljoen misschien niet maat je kan het bedrag wel bii investeren. Er is toch een intentie om aanvallend wat bij te halen. Waarom dan geen larson? Goede persoonlijkheid kan goet voetballen investeren en doorverkopen over 2 jaar met winst

Is toch een flinke stap achteruit man. Alleen qua salaris en tegenstanders is leuk, maar volgend seizoen zakt swansea gewoon of denk ik zo.

18 december 2016 om 07:55

Kan het niveau bij PSV niet aan, dus dit zou gewoon een logische stap zijn.

Ach iedereen praat elkaar maar na over narsingh. Beetje overdreven. Vorig seizoen had hij toch nog 8 of 9 goals en de nodige assists.
Mist wel de nodige kansen maar creëert ze wel allemaal zelf.

18 december 2016 om 10:06

Ja maar als hij ook een mindere dag heeft is het ook echt helemaal niets. Eigenlijk is het geen speler die je met weinog ruimte kan gebruiken. Typisch een counteraanvaller. Daarom denk ik dat hij voor psv vandaag nog wel eens van waarde kan zijn in de omschakeling.

Voor een leuk bedrag breng ik hem met de bolderkar naar Swansea.

Ik zou lekker afwachten of ze volgend seizoen wel Premier League voetbal spelen.. degradatievoetbal spelen is zeker niet beter dan bij PSV

Zou mooi voor hem zijn als hij in de PL terecht komt. Meer dan een degradatiekandidaat zal er niet inzitten, want daar zijn de prestaties en fitheid van Narsingh gewoon te wisselvallig voor.

Narsingh is natuurlijk geen topper, maar PSV zit al niet ruim in de buitenspeler dus als ze hem verkopen moeten er wel echt een geschikte vervanger komen. En die kan nog wel eens moeilijk te vinden zijn, veel clubs willen toch geen spelers laten gaan in de winter, waardoor je bijna altijd te veel betaald.

Nou ik wil niet veel zeggen, maar is Narsingh nu zoveel minder dan die Pereiro ? Of de andere aanvallers van PSV ?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren