Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Laagvlieger Empoli zet beroerd Napoli met vier doelpunten te kijk

Laatste update:

Empoli heeft donderdagavond voor een grote stunt gezorgd door Napoli in het eigen Stadio Carlo Castellani met 4-2 klop te geven. Het team van Maurizio Sarri won daardoor voor de eerste keer in vijf speelronden en Napoli leed na drie competitiewedstrijden weer eens een nederlaag. I Partenopei blijven met 56 punten op de vierde plaats in de Serie A staan en die plek levert straks een ticket op voor de groepsfase van de Europa League.

/

Empoli moet zich behelpen met weinig financiële middelen, maar was het veel grotere Napoli in de eerste helft wel de baas. Na iets meer dan zeven minuten werd de score al geopend: Manuel Pucciarelli vond Massimo Maccarone in het strafschopgebied en de routinier ontdeed zich vervolgens van Kalidou Koulibaly om de bal daarna onder Mariano Andújar in het doel te schieten. Twee minuten voor rust werd het zelfs 2-0: Andújar duwde een voorzet tegen zijn eigen verdediger Miguel Britos aan en daardoor rolde de bal over de doellijn. Napoli leek Raúl Albiol, die pas na 52 minuten in het veld kwam, node te missen.

Empoli maakte er in de blessuretijd van de eerste helft 3-0 van: Riccardo Saponara vond met een spectaculaire omhaal de verre hoek, nadat Pucciarelli op Andújar was gestuit. Rafael Benítez greep na rust in en haalde Dries Mertens en Faouzi Ghoulam naar de kant ten faveure van Albiol en Lorenzo Insigne. Napoli, dat afgelopen zondag nog met 4-2 won van Sampdoria, kwam echter niet verder dan twee doelpunten. Na ruim een uur spelen werkte Vincent Laurini het leer achter zijn eigen keeper en in de blessuretijd scoorde Marek Hamsik de tweede voor de Napolitanen. Aan de andere kant werd er echter ook nog een eigen goal gemaakt, door Albiol, en daardoor eindigde het duel in 4-2.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed team heeft empoli zeg!!! Zo napoli met 4-2 te kijk zetten. Forza Empoli! !

De uitwedstrijd eerder dit jaar werd al 2-2 en nu spelen ze thuis 4-2! Erg knap van ze en het leukste is dat de grootverdiener 400.000 per jaar verdiend en de meeste van Napoli op de bank minimaal 2x zoveel. Alleen de tweede helft gezien en die was erg vermakelijk, Rugani speelde ook goed.

Hamsik lijkt zijn vorm weer te hebben, in de laatste 240 minuten (nog geen drie volle wedstrijden) 5 doelpunten en één assist.

30 april 2015 om 22:43

2-2 voor empoli?

30 april 2015 om 22:49

Foutje

1 mei 2015 om 08:35

Hoeveel verdient mirko valdifiori dan bij empoli?

1 mei 2015 om 11:15

300.000 per jaar.

1 mei 2015 om 11:22

Das best weinig voor mirko Valdifiori. Ik denk dat die wel naar Palermo of Udinese vetrekt na dit seizoen prima speler die Mirko Valdifiori.

Doei champions league

30 april 2015 om 22:55

@mootje157

Napoli kan nog steeds via de Europa league te winnen en dan gaan ze automatisch naar de Champions Leuage

1 mei 2015 om 10:13

Hij zei toch niet: doei Europa leugue.
Hij zei dat napoli geen cl meer zal spelen volgend jaar.

1 mei 2015 om 10:21

Jawel, darya zegt dus als napoli de europa league wint zal napoli volgend jaar cl spelen...

Terechte overwinning fris aanvallend pressie hoop energie alles erop en eraan, zat Napoli helemaal niet op te wachten. 4e plek voor straf kunnen ze niks mee. Maarja dan maar tog van de zomer het elftal versterken.

30 april 2015 om 22:57

Napoli kan zich nog altijd kwalificeren voor CL voetbal door de El te winnen en ik denk dat ze zich daar nu volledig op zullen focussen.

30 april 2015 om 23:06

als napoli de europa league pakt, gaan er dan 4ploege van italie naar de champions league of pakken ze gewn de ticket af van het team dat op de derde plaats eindigt?

30 april 2015 om 23:13

Ja die Europa League is een must. Daar zal het moeten gebeuren maar de blijft rond. Zo n drama partij kan weer tegen werken want het ging paar wedstrijden aardig tot goed.

1 mei 2015 om 10:17

Als ze 4e eindigen zullen er 4 ploegen uit Italië in de Cl komen volgend seizoen.

Jammer ik denk dat de huidige selectie van Napoli beter is dan de selectie van AS Roma daarom denk ok dat Napoli CL moet spelen en niet AS Roma of nog erger Lazio. Laat Juventus AS Roma en Napoli maar CL spelen.

30 april 2015 om 22:58

Kan ook alle 4, als Napoli de Europa League wint.

30 april 2015 om 23:05

Nog erger Lazio?? Lazio heeft gewoon een redelijke selectie hoor en ze spelen het beste voetbal van de Serie A. Met spelers als Candreva, Mauri, Parolo, Klose is er genoeg ervarenheid en dan heb je nog talenten als De Vrij, Anderson, Cataldi etc. Bij Lazio staat er gewoon een team en al ben ik wel van mening dat ze wat versterkingen nodig hebben, mochten ze naar de CL gaan, wat er nu staat is niet niks.

30 april 2015 om 23:28

mits iedereen fit is hebben we indd een heerlijk basis. Maar nu de vrij en biglia geblesseerd zijn zie je toch dat t wat lastiger is. in de breedte kunnen we zeker nog verbeteren het liefst zie ik voor de basis iig nog een lb en cb komen.

30 april 2015 om 23:43

Linksback moet er inderdaad bijkomen, verwacht niet dat Braafheid een nieuw contract zal krijgen. Een nieuwe CB? Hoedt komt al(ookal is hij ook nog maar een talent), maar ben je niet overtuigd van Mauricio?

30 april 2015 om 23:56

Lazio heeft ook nog gentiletti als laatste man die volgende week weer terug komt en begin dit seizoen heel goed speelde.

Edit : lazio verdiend dit jaar cl , spelen het beste voetbal (samen met Juve ) van de serie a

Maccarone!!! Oud maar goud

30 april 2015 om 23:12

Pescara fan? Leuk, waarom als ik vragen mag?

1 mei 2015 om 08:49

Toch tien goaltjes, en dat voor zo'n matige veteraan. In de Serie A waarderen ze dit soort spelers echter wel. Toni is ook nog steeds baas.

1 mei 2015 om 11:23

@daaniho hoet doet Pescara het eigenlijk in de serie b? Hopelijk kan Pescara terugkeren naar de serie A.

Ik denk dat Napoli via de competitie CL voetbal niet zal halen. Ik zie ze echter wel de EL pakken.

Erg leuk om naar het spel van Empoli te kijken. Ik als Italië-watcher ben hier dan ook erg content mee. Ik heb Napoli afgelopen weken ook goed zien spelen, echter zijn zij in de eerste helft met name gigantisch door de mand gevallen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren