Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kuyt krijgt advies: 'Hij zei 'zo lang mogelijk doorgaan met voetballen''

Laatste update:

Dirk Kuyt speelt nog niet met de gedachte om binnenkort een punt achter zijn actieve loopbaan te zetten. De aanvaller is inmiddels 34 jaar oud en beschikt over een aflopend contract bij Fenerbahçe, maar weet dat zijn werkgever openstaat voor een langere samenwerking. In Milliyet werd afgelopen weekend gesuggereerd dat Kuyt volgend jaar terug wil keren naar Feyenoord.

/

Kuyt wil zich niet uitlaten over zijn plannen wat betreft de club waar hij volgend jaar voor wil spelen, maar is in ieder geval nog niet bereid om zijn voetbalschoenen op te bergen. "We zaten met Ruud van Nistelrooij (assistent-bondscoach, red.) om tafel. Hij zei net als veel andere topvoetballers: zo lang mogelijk doorgaan met voetballen. Dat is op het allerhoogste niveau het allermooiste wat er is", zegt Kuyt in gesprek met De Telegraaf.

Kuyt weet dat de beslissing om te stoppen of door te gaan is niet de makkelijkste is, maar benadrukt dat hij door wil gaan zolang hij zich nog fit en gewaardeerd voelt. Daar is volgens de aanvaller op het moment absoluut nog sprake van. "Het lijkt me te gek nog één keer een toernooi te ervaren", zegt Kuyt, doelend op het EK van 2016 in Frankrijk.

Denk je dat Dirk Kuyt nog naar het EK van 2016 gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk dat hij het ek zeker haalt. Dit is gewoon een prettige jongen in die groep. Die wil elke bondscoach wel meehebben. En hij heeft bewezen ook als back uit de voeten te kunnen.

8 september 2014 om 07:50

nu nog wel ja. maar over 2 jaar niet meer. gewoon beginnen met verjongen van zulke spelers. anders loop je straks helemaal achter de feiten aan.

8 september 2014 om 08:22

Dat ben ik met je eens. Maar er zijn weinig betere dan kuyt op dit moment.

8 september 2014 om 10:25

Sorry, naar dit is toch een grap ofniet??!! Het afgelopen wk speelde hij naar zijn kunnen prima, maar dat kwam voornamelijk omdat hij veel moest rennen over de rechter- of linkerflank. Maar zoals je tegen Italië kon zien in een 4-3-3 systeem kan hij het totaal niet bijbenen als buitenspeler. Technisch is hij zeer matig, slordige passing en kan z'n mannetje niet voorbij komen. Nee, met alle respect, Kuyt heeft z'n beste tijd allang gehad bij Oranje.

8 september 2014 om 12:12

Ik ben het met Nico en 3heitinga eens. Kuijt heeft zijn ultieme moment of fame gehad afgelopen wk als manusje van alles. Maar kom op hey, het is nu tijd voor n nieuwe generatie. Hij had al nooit de voetballende kwaliteiten maar wel de geweldige mentaliteit en fysiek. Die fysiek wordt gewoon aantoonbaar minder na je 30e.
Ik vind ook de praatjes van van Nistelrooij nergens op slaan, want hem vind ik nou juist het voorbeeld van iemand die te lang dacht dat ie nog top was... zijn einde carriere bij HSV en Malaga was gewoon triest om te zien, hoe zo'n geweldige spits, het gewoon niet meer aankon.
Dus leuk dat Kuijt door wil gaan, maar bij het Nederlands elftal vind ik het gewoon n zwaktebod.

8 september 2014 om 12:45

Van Nistelrooij heeft blijkbaar die laatste jaren toch nog genoten van het voetbal en het gaat erom wat je uiteindelijk zelf het leukst vindt om te doen en je niet laten te leiden wat andere mensen daarvan denken.

8 september 2014 om 13:22

vandaar dat ik ook aangeef dat kuijt van mij prima mag doorgaan, maar in Oranje, het beste elftal dat we hebben, is zijn tijd wat mij betreft voorbij.

Zolang hij maar ergens in de verdediging druk loopt te doen is het goed. Aanvallend komt hij al jaren niet mee. Als back maakt dat vele balverlies iets minder uit gelukkig.

Tuurlijk nog wel even doorgaan. Heeft heel wat monden gesnoerd dit wk met zijn nuttigheid en werk dat hij verricht heeft. Niet veel hadden nog verwacht dat hij nu nog zo fit zou zijn

Dat doelloos rondhollen wat Kuyt nu al 'n paar jaar doet gaat idd niet achteruit, hij blijft het net zo fanatiek doen. En blijkbaar is er ook altijd iemand te vinden die het waardeerd. Op de manier waarop Kuyt nu voetbald kan hij makkelijk het wk in qatar halen.

Hopelijk komt hij volgend jaar nog naar Feyenoord voor 1 jaartje. Altijd nog topfit en echt iemand die de groep op sleeptouw neemt. Daarnaast een perfect voorbeeld voor de jeugd om het maximale eruit te halen. Veel mensen vinden hem te oud maar hij heeft altijd tip top voor zijn lichaam gezorgd en heeft nooit een noemenswaardige blessure gehad. Die kan straks echt nog wel een jaartje (misschien zelfs 2) knallen in de eredivisie.

Ik denk niet dat het goed is als hij naar het EK van 2016 gaat. Begrijp mij niet verkeerd, ik ben een enorme Kuijt fan en nog steeds heeft hij kwaliteit, maar voor zijn posities moeten er toch mensen jonger zijn die zijn plaats in kunnen nemen.

alsjeblieft roep deze man niet meer op , ook op dit WK was het kwalitatief weer zeer matig , enige voordeel aan hem is dat hij meters maakt , maar ik had ook een hele andere achterhoede geselecteerd toennertijd. maar goed ik hoop hem echt niet meer terug te zien , komt in alle facetten te kort behalve op inzet.

Hoe serieus moet je het NL elftal nemen als een speler zoals Kuyt met zijn leeftijd nog een meerwaarde heeft?

Met het oog op de toekomst moet deze speler in zelfbescherming genomen worden en kan men hem beter adviseren gewoon afscheid te nemen. Hij is nooit die verfijnde technische speler geweest die anders nog op zijn techniek zou kunnen teren. De kracht en conditie zal zoals bij iedereen die ouder wordt gewoon afnemen.

Het wordt echt een zielige bedoeling als je met deze jongen doorgaat. En geef anderen een eerlijke kans die in hun bloei zijn van hun leven.

Kuyt was altijd voor het NL elftal een nuttige speler. Maar hoort niet in het rijtje zoals bijvoorbeeld Gullit, Bergkamp, van Basten, Koeman etc... En zelfs deze spelers hebben al of niet gedwongen plaats moeten maken voor de volgende generatie.

Dus deze nuttige speler is gewoon makkelijk te vervangen. Anders is het wel heel zielig gesteld met het NL voetbal!!

Volgend jaar lekker naar Rotterdam komen. Zal niet veel salaris vragen plus is transfervrij. Mathijsen schaken boularouz zullen volgend jaar weg vallen dus je haalt een brok routine binnen. Zal er in Nederland gewoon 20 inschieten. Na zijn loopbaan trainer worden op varkenoord. Er komt een aardige lichting aan met Schuurman Nieuwkoop Verdonck Gronsveld vd meer slabbekoorn. Toekomst ziet et goed uit op zuid

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren