Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kuyt: ‘Het is ongelooflijk, we gooien op deze manier ons seizoen weg’

Laatste update:

Feyenoord stond vier competitiewedstrijden geleden een punt voor op PSV, maar na vier opeenvolgende nederlagen geven de Rotterdammers ineens elf (!) punten toe op de kampioen. Feyenoord lag al uit de titelrace, maar moet oppassen dat het niet compleet ineenzakt en straks de derde plaats ook gaat weggeven. Aanvoerder Dirk Kuyt baalt als een stekker dat Feyenoord in een negatieve spiraal terechtgekomen is.

/

De supporters waren gaandeweg de wedstrijd woedend en lieten dat duidelijk merken. De 1-2 nederlaag op eigen veld tegen sc Heerenveen kwam onverwacht, ook al liep het de voorbije weken ook al niet lekker met de volksclub. Kuyt zei na afloop bij FOX Sports te begrijpen dat de fans de pest in hebben. “De Kuip zat toch weer helemaal vol. Ik baal er vreselijk van dat we nederlagen van de afgelopen weken niet hebben kunnen rechtzetten. Dit is doodzonde.”

“We gooien op deze manier ons seizoen weg. Maar we moeten vooruit blijven kijken. Nu moet het zondag thuis tegen ADO Den Haag maar gebeuren”, aldus Kuyt, die meteen vooruitblikte naar het weekend. Dan moet Feyenoord weer wat vertrouwen winnen bij het publiek, vindt de routinier. “Als je toch ziet hoe we in oktober met 5-2 wonnen in Heerenveen en dat dan vergelijkt met deze wedstrijd. Het is ongelooflijk.”

Denk je dat Feyenoord nog wel in de top drie eindigt, dit seizoen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zoals het hele team, op Vermeer na, speelde ook jij als een natte krant Dirkie. Gaat gewoon dezelfde kant op als vorig seizoen de 2e seizoenshelft. Diep triest dit. Moet je ook nog verdomme 3 uur in de auto hebben gezeten om deze wanvertoning te mogen aanschouwen. Bedankt boys! Op naar zondag dan maar.. Hmpf

28 januari 2016 om 23:50

Ik wordt altijd zo moe van dat dominee praatje van dirk na de wedstrijd , je gooit er een muntje in en alle Cliche's komen z'n mond weer uit , feyenoord heeft het hele jaar al de wind ja en nu zit t een keertje tegen tis jammer voor ze maar als ajacied vermaak ik me daar wel mee

29 januari 2016 om 07:54

''Dit is heel teleurstellend.'' ''Keihard werken en er volgende wedstrijd weer staan. ''

29 januari 2016 om 09:00

Het is allemaal niet zo heel erg ingewikkeld. het is 5 wedstrijden Nelom en Vilhuena in de basis, met als resultaat 1 gelijk spel en 4 nederlagen.

Van Bronckhorst gooit het hele elftal door elkaar om Van der Heijden niet te laten spelen. Maar ik vond hem opbouwend helemaal niet slecht. Kongolo speelde een superseizoen op linksback, maar nu moet je het met Nelom doen. Sorry hoor, niets ten nadelen van Nelom als persoon, maar voetballend is het echt dramatisch. Geen inzicht, geen goede pass, geen sterke verdediger. Niets.
Op links loopt het al 5 wedstrijden voor geen meter meer. Zet gewoon de verdediging en het middenveld van het begin van het seizoen er weer neer en voila, Feyenoord zal zijn wedstrijden weer winnen. Kuyt dan in de spits en een speler die een mannetje kan passeren op rechts. Ik snap echt niet waarom alles door Van Bronckhorst omgegooid is. Alle vastigheid is als sneeuw voor de zon verdwenen.

Of zou het zijn dan Vilhena nu moet spelen zodat hij in de winterstop nog verkocht wordt? Na 1 februari zal hij naar de bank verwezen worden lijkt mij. ..

29 januari 2016 om 09:55

Nelom en vooral Van der Heijden voegen helemaal niets toe. Vooral Van der Heijden was gisteren verdedigend echt dramatisch slecht. Dan Karsdorp die in een diep dal zit dan heb je de verdedigende wanorde wel verklaard.
Zolang Gio Bilal inbrengt als er wat moet gebeuren dan geef ik het al op.
Je kunt nog wel even doorgaan maar gisteren waren ze, op Vermeer na, echt allemaal zeer zwak.

Lekker vooruit kijken, het einde van het seizoen komt dichterbij en we kunnen weer naar de play-offs toe gaan leven! Gaat lekker hoor!

29 januari 2016 om 08:37

Precies. D'r is niks aan de hand in Rotterdam. Eerste seizoenshelft boven de verwachtingen gespeeld, heel fijn. Maar Feyenoord speelt gewoon hetzelfde als de afgelopen 4 seizoenen. Is niks mis mee. Prima 3e.

Ik hoop dat er iemand is die tegen Kuyt durft te zeggen dat het echt niet meer kan. Wat speelt die zwak.

Tegen ADO nipt gelijk spelen en dan Ajax helemaal kapot maken. Dat word het omslagpunt.
Mensen beginnen gelijk te doen alsof het zo raar is dat Van Bronckhorst in zijn eerste seizoen 3e staat en een keer een negatieve reeks heeft.
Zijn jullie vergeten dat PSV'ers 2 jaar geleden nog de tribunes ingingen om te janken bij hun supporters?
Koeman had het leuk neergezet en Van Brockhorst doet het niet slecht, gun hem ff minimaal 1 seizoen om in te komen.
En Kuyt mag ophouden met zijn neppe perfecte interviews, hij moet gewoon eerlijk zijn en zeggen dat dit even het beste is wat Feyenoord kan doen. Dat af gekraak na iedere wedstrijd mag hij in Turkije doen.

28 januari 2016 om 23:27

Weet niet wat jij in je biertje had, maar volgens mij is dat niet legaal in Nederland.
''ajax kapot maken'' Geen daden maar woorden....of was het nou andersom?

Tja, zo wordt het in plaats van 'normaal' eindigen nog heel moeilijk om die derde plek nu ook veilig te stellen. Gaat het nog een paar keer zo dan eindig je als vierde.
Qua aankopen gaat het ook niet echt de goede kant op.
Feyenoord heeft niet de beste selectie maar misschien wel 'de breedste', want zoveel spelers voegen niks toe maar zijn alleen maar breedteversterkingen. Helaas win je daar de strijd niet mee.
Het seizoem is nu sowieso al verloren, want hoger eindigen dan de derde plek is al niet haalbaar.
Dan maar vol voor de bekerwinst zou ik doen. Dan eindig je misschien niet in de top in de Eredivisie maar heb je wel een prijs en speel je Europees.

29 januari 2016 om 13:15

Nummer 7 staat maar 4 punten achter op Feyenoord. Clubs als Utrecht en Vitesse kunnen het Feyenoord nog heel moeilijk gaan maken.

Feyenoord heeft nog geluk dat Utrecht vanavond geen schim van zichzelf was in Kerkrade. Anders had Utrecht nu met 1 punt verschil onder ze kunnen staan. Het kan nog raar gaan lopen in het linkerrijtje komende seizoenshelft.

29 januari 2016 om 01:43

Leuk toch, weer spannende competitie. Titelstrijd weer open (baal ik van als ajacied, maar wel leuk). En nu ook de strijd om de derde plek vol bezig. Wordt weer ouderwets genieten van slecht maar spannend voetbal.

Kop op Dirk, het was leuk zolang het duurde. Hou de passie erin maat!

Welkom in Rotterdam, Dirk.

Waarom de competitie weg gooien.
Je kan altijd nog op Plek 3 eindigen,hoger had ik Feyenoord toch niet ingeschat.
Dus een mooie eindstand,iedergeval beter dan afgelopen seiz.
Tenzij de aankomende 4 wedstrijden niet gaat verliezen

Spelers hebben in een interview nooit het lef, om te vertellen hoe de wedstrijd echt verlopen is. Zeg gewoon hoe het is en dat je eigenlijk met 1-6 had moeten verliezen.

Helemaal mee eens, f'noord heeft in de eerste helft wat kansjes gehad maar niets in vergelijking met h'veen. Had echt zomaar 2-6 ofzo kunnen worden!!

En dan vergelijkt ome Dirk de wedstrijd met h'veen uit. Ja, h'veen was toen zo ver in de put gezakt dat echt iedereen van ze won. F'noord heeft gewoon veel te veel punten. Als die bepaalde wedstrijden uit de eerste seizoenhelft, waar het zo overduidelijk heeft mee gezeten met dank aan de scheidsrechters, normaal waren verlopen hadden ze nu gewoon 10 punten minder!!
Daarom, wat vele oud voetballers(lees oud f'noorders) al in de winterstop zeiden komt nu dus uit: "ik moet nog zien hoe 't straks gaat als 't even allemaal niet mee zit in de wedstrijden en ze dus eens niet 't voordeel v/d twijfel krijgen. Want lekker voetballen hebben tot op heden niet echt gedaan. Alleen door werklust en de vele malen dat ze geholpen zijn door de scheidsrechters staan ze nu dus hoog".
En ja hoor, nu gaat 't even niet goed en meteen krijgen ze de ene na de andere nederlaag om de oren. En dan loopt dirk weer te zeuren waarom hij nou 'n gele kaart krijgt. Triest. De enige f'noorder die in principe constant 'n dikke voldoende haalt is Vermeer. Maar ja, das dan ook 'n Ajacied! En verder Vilhena. Dan heb je 't wel gehad....

Normaal gesproken gaat de titel weer naar psv, die de meest ervaren selectie heeft. Ajax wordt tweede, en wat daar achter aan gebeurd is maar de vraag. Dat die club uit de kuip nog moet knokken om de derde plek is wel duidelijk!

Het is inderdaad ongelovelijk Dirk. Maar dan hoe schandalig Feyenoord is bevoordeeld de 1e seizoenshelft en hoeveel geluk Feyenoord heeft gehad. Nu vallen de stukjes op zijn plek. En blijkt dat Feyenoord een subtopper is, die zijn handen mag dichtknijpen met een 3e plek.

De begroting van Feyenoord loopt ver achter bij die van Ajax en Psv. Daarom is Feyenoord al sinds 1999 geen kampioen meer geworden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren