Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kuyt: ‘Daarover moeten jullie discussiëren, dat doen jullie elke zondag’

Laatste update:

Feyenoord staat door de 2-4 overwinning op Excelsior in ieder geval voor één nacht gedeeld bovenaan en de supporters scandeerden tijdens de wedstrijd al over een kampioenschap. “Daarover moeten jullie lekker discussiëren, dat doen jullie elke zondagavond”, zei Dirk Kuyt in gesprek met FOX Sports.

/

“Wij moeten het op het veld laten zien. We hebben het ook tegen elkaar gezegd: als we iets willen betekenen, moeten we het niet meer doen zoals we tegen ADO Den Haag”, verwees de 35-jarige aanvaller naar de 1-0 nederlaag van begin november.

Kuyt liet zich ook nog uit over Michiel Kramer, die een hattrick maakte: “Weinig balcontacten en relatief veel goals, dat is zijn karakter. Hij is een soort kapstok, maar als de bal voor zijn voeten komt, dan schiet hij hem er ook gewoon in. Het is misschien heel droog, maar wel effectief.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
28 november 2015 om 23:18

Het is zo vermoeiend steeds diezelfde koppen op tv dezelfde verhalen af te horen steken. De Jong mist body en startsnelheid, bij Ajax scoort de spits niet, bij Feyenoord kan hij alleen maar koppen. Alsof Messi veel kopduels wint, alsof Ronaldo bruikbaar is met zn rug naar het doel, alsof Robben veel voorzetten afgeeft.
Kortom: die gasten hoeven niet alles te kunnen, zolang ze maar in een paar dingen Heel goed zijn. Kramer is dat mbt positie kiezen en koppen. Steek daar de loftrompet over zou ik zeggen ipv telkens erop te wijzen dat hij eigenlijk niet zo'n goede voetballer is. Zeker in Nederland heeft iedereen wel een beperking.
En nee, ik kijk voornamelijk door dit soort verouderde stokpaardjes die discussieprogramma's niet meer

29 november 2015 om 01:00

Je hebt wel gelijk!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren