Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Kroatische hooligans willen Kuipers aanvallen bij duel met Spanje’

Laatste update:
/

De wedstrijd tussen Kroatië en Spanje staat dinsdagavond onder leiding van de Nederlandse scheidsrechter Björn Kuipers. Of de beste arbiter van Nederland met een gerust hart begint aan de wedstrijd is nog maar de vraag, want Kroatische supporters hebben aangekondigd Kuipers aan te vallen.

De wedstrijd tussen Kroatië en Tsjechië (2-2) werd al verstoord door Kroatische hooligans. Er werd vuurwerk op het veld gegooid uit onvrede over het beleid van de eigen voetbalbond. Binnen de bond is volgens de fans sprake van corruptie en de hoge figuren, Zdravko Mamic en Damir Vrbanovic, zijn allesbehalve geliefd. De voorzitter van de Kroatische politiebond heeft de Franse politie inmiddels ingelicht dat er nieuwe acties op het programma staan.

“We hebben informatie dat de mensen die voor problemen hebben gezorgd in Saint-Étienne ook nu voor problemen willen zorgen”, aldus Nikola Kajkic namens de Kroatische politie. “Ze gaan zelfs proberen de scheidsrechter aan te vallen, dat zal in de dertigste minuut gebeuren. Alle informatie die we voor de wedstrijd tegen Tsjechië kregen bleek te kloppen, dus we hebben alles doorgespeeld naar de Franse politie.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zucht, waar gaat het heen? Ga gewoon lekker voetbal kijken of rot anders een eind op.

21 juni 2016 om 20:33

Afschaffing grote toernooien

21 juni 2016 om 20:34

Daar gaat het op deze manier wel naartoe. Erg jammer.

21 juni 2016 om 21:00

Afschaffen? Wat een onzin zeg. Honderden miljoenen mensen volgen grote toernooien met veel plezier. Om die 0.000001 procent moeten we alles maar afschaffen? Zullen we dan alles maar afschaffen? Beveiliging moet gewoon effectiever en strenger zijn.

21 juni 2016 om 21:05

Haha jij bent zeker de leukste thuis. Waarom afschaffen? Ze kunnen beter geen drank meer schenken rond het stadion en in de stad.

21 juni 2016 om 21:08

nee, gewoon afschieten van dit soort idioten.kosten de maatschappij handenvol geld, dus een enkele reis zou prima zijn.

Alle gekheid op een stokkie: dit is toch ongelooflijk. Hoe haal je het in je hoofd, dit soort rare waanideeen. Doe wat goeds voor je land, bouw het op. Er is nog zoveel daar te doen. Steek daar je energie in, ipv iemand anders beschuldigen en daarom alles kort en klein slaan.

21 juni 2016 om 21:21

Dit soort mensen zijn ziek in het hoofd, dus ik vermoed dat dat weinig uit zal halen.

21 juni 2016 om 21:23

Drank is niet het probleem. Misschien een klein probleempje.
Drugs is wel een groot probleem.
Want denk je dat de Ieren niet drinken?

21 juni 2016 om 22:14

Daarom is een ek in meerdere landen de beste optie. Het zal misschien de sfeer verpesten maar je kan veiligheid wel makkelijker garanderen.

21 juni 2016 om 23:13

Drank is het probleem niet zozeer. De Ieren zuipen zich klem en gedragen zich voorbeeldig terwijl de Russen niet drinken, om beter te kunnen vechten, en met iedereen op de vuist willen. Men moet beter hun best doen om hooligans van dit soort toernooien te weren en te scheiden. De politie in Frankrijk loopt constant achter de feiten aan.

21 juni 2016 om 23:52

@1AZ1

Het afschaffen van drank werkt averechts ben ik bang. Men komt toch wel aan drank. Is het niet via een fanzone, dan wel via een kleine lokale supermarkt.

22 juni 2016 om 00:45

Hoezo is dat dan makkelijker?

22 juni 2016 om 04:21

Laten we eerlijk zijn dat omdat de helft zich goed gedraagt met drank het oke zou moeten zijn. Dat is hetzelfde als dat ze in Amerika zeggen dat wapens mensen niet killen maar mensen wat erg waar is maar het ze toch gemakkelijker wordt gemaakt. Laten we eerlijk zijn dat meer dan de helft van de drankgebruikers vaker over hun level heengaan en er bij veel een verandering in gedrag optreedt en dan vooral negatief. Maar om het af te schaffen is onzin. Mensen doen dan wel iets anders, cocaïne bijvoorbeeld wat veel van die hooligans vooral doen.

21 juni 2016 om 22:19

Inderdaad streng optreden. Gewoon terugsturen naar huis met het nationale team. Of diskwalificeren voor volgend toernoei. Kan toch niet, er gaan mensen met familie of kinderen naar die wedstrijden. Hooligans van frankrijk kunnen ook wel wat btw..

Vreselijke hooligans... Iedereen zou een voorbeeld moeten nemen aan de Noord-Ierse fans, lekker een voetbalfeest maken.

21 juni 2016 om 20:40

Noord Ierland, Ierland en Wales. Geweldige fans!

21 juni 2016 om 20:52

Naja de bedelaars worden dan wel weer met rust gelaten..

21 juni 2016 om 20:58

Ja ben wel echt benieuwd hoe andere landen ervaren dat nederland niet meedoet. Stel je voor dat 1 van de andere prominente(re) landen zou ontbreken, hoeveel neemt dat af van het plezier? That having said, als we dan toch moeten ontbreken bij een EK, dan wel eentje waarbij de schoonheid sowieso al ontsierd wordt door hooliganisme etc, zoals dit EK..

21 juni 2016 om 21:04

Ook niet, de Engelsen doen het gewoon hoor

Laat ze maar komen en die genen die hem willen slaan en ook echt keihard keihard terug pakken en 10 jaar cel.

Ik neem aan dat het wel los zou lopen toch?

Stelletje idioten, van iemand anders blijf je af! Rot gewoon op naar kroatie

Wat een middelmatig EK. Veel rellen, slecht niveau. La copa is veel leuker om te kijken

Dit is wel heel belachelijk. Ik zou als Van Boekel of Liesveld zijnde nu iets banger zijn dan Kuipers. Een van hun twee staat in de dertigste minuut op 10 meter van Kroatische supporters...

Meteen opsluiten en kroatië diskwalificeren als dit echt gebeurt.

21 juni 2016 om 20:42

Precies helemaal mee eens diskwalificeren leren ze van wsy een lamlullen zeg

Dit is toch niet gezond meer?! Deze mensen moet je tegenhouden bij de ingang.. dan maar geen kroaten op de tribune, als het daarmee een stuk veiliger wordt

Kunnen de Uefa Fifa dit soort landen niet uitsluiten van deelname aan eindtoernooien? Menig club is uitgesloten van deelname van europese beker toernooien na wangedrag van supporters. Of in dit soort landen geen kaarten meer verkopen maar een boete werkt echt voor geen meter.

Dit gaat echt nergens heen...

Wat een flop toernooi zeg. Zo saai en zo niet leuk om naar te kijken. Wat moet ik mijn zoontje nou telkens uitleggen als we samen voetbal kijken. De gehele sport gaat naar de kl*te.

Iedereen die op het veld komt om hem aan te vallen gewoon in de benen schieten met rubberen kogels en dan een paar jaar in het gevang

Iedereen die op het veld komt om hem aan te vallen gewoon in de benen schieten met rubberen kogels en dan een paar jaar in het gevang

Kan me als 20 jarige geen enkel EK herinneren waar het gedrag van de supporters het spel van de landen zo dramatisch was. Wat presenteert Europa haar voetbal nu op een dieptrieste manier zeg. Achteraf gezien nog bijna beter dat het NL-elftal lekker hier in Nederland op de bank zit.

Grappig dat iedereen alweer boos is op kroatie over een incident dat (nog) niet gebeurd is. Hopelijk, en hoogst waarschijjnlijk, gebeurt dat ook niet.

21 juni 2016 om 21:32

Als de politie van Kroatie de Franse politie waarschuwd zal er toch best wat spelen. De Franse politie was ook op de hoogte gesteld van de rellen en vuurwerk de vorige wedstrijd. Dat hebben ze niet kunnen voirkomen....

21 juni 2016 om 21:39

Dat is zeker waar. Maar ik snap niet waarom een heel land moeten boeten voor de daden van een paar individuen. Omdat ze toevallig in dat land zijn geboren? Deze 'fans' moeten gewoon behandeld worden als terroristen ipv fans.

21 juni 2016 om 22:05

Schijnbaar is het de enige manier om malloten uit Kroatie Rusland en Engeland te weren. Al deze landen / fans vam deze landen zijn al gewaarschuwd en mochten ze wederom in de fout gaan moet er keihard in gegrepen worden. Jammer voor het grootste deel van de supporters die er een feest van maakt maar als zovaak moeten de goede onder de kwade lijden.

Dus dan zien we nu in de 25e minuut weer een klein legertje beveiligers voor het kroatische vak verschijnen, zoals ook in de wedstrijd 5 minuten voor het los ging daar kwamen staan. Zal vast geen mens het veld op komen, zeker als dit al wordt aangekondigd en dan met de tijd erbij.

Nou we zitten nu in de 42ste minuut, maar ik heb nog niks vernomen van enige problemen gelukkig. Laten we het zo houden. En als er corruptie in hun eigen bond is, waarom zouden ze dan in godsnaam Kuipers willen aanvallen. Zulke mensen hebben natuurlijk ook een pinda als brein, dus laten we er niet teveel woorden aan vuil maken en hopen dat het rustig blijft.

Ach ja, we zijn niet blij met de Kroatische bond, dus dan gaan we maar een Nederlandse scheidsrechter aanvallen? Tja, hoe hersenloos kunnen sommigen zijn.

Rustig aan jongens er is nu niks gebeurd gelukkig niet allemaal huilen omdat ze sluipertje zogenaamd willen aanvallen! Als ze hem willen aanvallen deden ze het wel buiten het stadion dit is door gegeven op tijd Door de bond en het wordt Door de media opgeblazen zoals gewoonlijk! Om de druk nog hoger te laten liggen bij Kroatië niet gelukt helaas pindakaas terecht gewonnen Door onze mannen strijdlust heet dat hongerig om die beker te winnen! Vechten voor je vaderland en niks anders ik zie dat niet snel bij Nederland hoor daarom zijn ze ook thuis Door de ego gedrag waarheid mag gezegd worden!

Oooh jaar geen haat op Kroatië boys 80% hier op vz gaat op vakantie naar Kroatië en nu haat jammer jammer ik zeg jullie 1 ding wij zijn er jullie zitten thuis voor de buis waarom omdat ego bij de meeste op 1 staat inplaats te spelen en eer te hebben om voor je vaderland uit te komen Balkan Power.

22 juni 2016 om 07:52

Hahaha die is niet goed bij zn paasei

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren