Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kroaten maken melding van ‘te hoge’ transfersom bij deal van sc Heerenveen

Laatste update:

Tibor Halilovic is op weg naar sc Heerenveen. Volgens Voetbal International is de club in onderhandeling met NK Rijeka over de komst van de 25-jarige middenvelder, voor wie een meerjarig contract klaarligt in Friesland. Afgelopen zomer was Halilovic al in beeld bij Heerenveen, maar de transfer ketste uiteindelijk af door een blessure bij de Kroaat.

Eerder op de ochtend schreef Sportske Novosti al over de aanstaande deal. Volgens de sportkrant uit Kroatië betaalt Heerenveen anderhalf miljoen euro, maar de transfersom ligt volgens Voetbal International lager: iets minder dan een miljoen euro. Men stipt aan dat Heerenveen met de komst van Halilovic alvast inspeelt op een mogelijk vertrek van Joey Veerman, die tot de uitblinkers in de Eredivisie behoorde in de eerste maanden van het seizoen. Eerder deze maand versterkte de club zich al met Siem de Jong.

Halilovic doorliep de jeugdopleiding van Dinamo Zagreb, maar debuteerde nooit voor het eerste elftal van de topclub. Hij stapte in 2016 over naar stadsgenoot Lokomotiv Zagreb en vertrok na een seizoen naar Wisla Kraków, waarvoor Halilovic anderhalf jaar uitkwam. Sinds januari 2019 staat hij onder contract bij Rijeka. Halilovic is sinds eind vorige maand hersteld van zijn knieblessure en deed onder meer mee in de Europa League-wedstrijd tegen AZ (2-1) van 10 december.

Ondanks vermeende belangstelling uit Italië is de transfer van Halilovic naar Heerenveen bijna rond. Hij treedt daarmee in de voetsporen van zijn neef Alen Halilovic, die vorig seizoen door AC Milan werd verhuurd aan Heerenveen en zeventien competitiewedstrijden speelde. Met de komst van Halilovic is de huidige nummer acht van de Eredivisie nog niet klaar op de transfermarkt, want volgens Voetbal International wordt er ook nog naar een keeper gezocht.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dan hoop ik dat hij Alen Halilovic ook weer meeneemt. Die zouden wij momenteel ook prima kunnen gebruiken! Naar mijn weten is dit een speler die Kongolo uit de basis zal moeten verdrijven. En Kongolo kan wel wat concurrentie gebruiken. Die speelt echt compleet met de handrem erop de laatste weken.

29 december 2020 om 09:38

Hey niet te veel van dat soort enge spelers halen! Ik wil niet dat jullie Groningen inhalen! Echt geweldig hoe jullie seizoen in uit aanvallers en middenvelders scouten en opleiden die het geweldig doen. Ziyech, Sinkgraven, Aissaidi, Dost, Finbogasson, Reza, Veerman en Veerman, volgens mij kan ik nog wel een tijdje doorgaan. Hopelijk blijven jullie zo door gaan met aankopen (maar spelen die niet tegen ons :P )

Laten we hopen dat het wat is. Heb Heerenveen altijd een sympathieke club gevonden. Vooral in de tijd van Nilsson, Alves, Pranjic en Sulejmani. Wel jammer dat de afgelopen jaren het wat minder gaat.

Joey Veerman eerste aankoop van Slot? Zou niet weten waar Feyenoord het geld vandaan zou moeten halen maar zou toch een topaankoop zijn voor ze.

28 december 2020 om 12:10

Zou goed voor Feyenoord zijn, maar ben wel benieuwd of Joey de druk van een niveau hoger aankan en wat hij uberhaupt moet kosten? Overigens ben ik ook heel benieuwd naar het Feyenoord van Slot met een Antonucci en het eventueel doorselecteren. Wellicht dat een Burger aanbod komt en er afscheid wordt genomen van oudgediende als een Toornstra, Botteghin.

28 december 2020 om 15:54

Ik begreep uit eerdere berichten dat het zo'n 12 miljoen zou moeten zijn. Dat lijkt voor Feyenoord momenteel inderdaad iets te hoog als er geen speler wordt verkocht.

28 december 2020 om 12:13

Dat geld is er inderdaad niet in Rotterdam. Veerman moet tussen 12 en 15 Mio opleveren heeft Heerenveen al aangegeven. Dat kan bij Feyenoord alleen maar als men ook een paar spelers verkoopt. Berghuis levert dat ook niet op (gezien de vaste afkoopsom van 8mio die in zijn contract staat). Dan blijft er alleen de optie op om meerdere spelers te verkopen en vraag me af of ze dat willen in Rotterdam. Zie eerder PSV dit doen, hij is beter dan Rosario en er is belangstelling voor Malen. al wordt het dan wel weer drukker op middenveld en je kunt je afvragen of men dat wil. Dan blijft optie Ajax en AZ open maar denk dat AZ het teveel geld vind, die geven normaal gesproken niet dat soort bedragen uit en Ajax heeft genoeg middenvelders, tenzij Alvarez (dat is een reële optie verkocht wordt, dan zouden ze nog Ekkelenkamp in de ruil betrekken met een terugkoopsom. Dat zou ik wel zien zitten

28 december 2020 om 13:29

@xajacfa hoe weet jij dat hij beter is dan Rosario? In begin was Rosario ook stukken beter. Veerman heeft zich nog niet bewezen op een hoger niveau. Zijn rol in efltal waar hij niet meer een van de beste is. Ik ben niet voor PSV maar wilde objectief er naar kijken.

28 december 2020 om 12:38

Het lijkt mij beter dat Feyenoord het geld (dat ze niet hebben) besteden aan een verdedigende middenvelder of een spits.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren