Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kroaat kondigt transfer aan: ‘Ik wilde alleen naar Atlético’

Laatste update:

Niet Barcelona, Napoli of Internazionale, maar Atlético Madrid wordt de nieuwe werkgever van Sime Vrsaljko. De rechterverdediger van de nationale ploeg van Kroatië kan voor vier jaar tekenen en moet Sassuolo minimaal vijftien en maximaal achttien tot negentien miljoen euro opleveren.

/

De 24-jarige Vrsaljko bevestigt in Jutarnji List dat de clubs nagenoeg rond zijn: “Ze hoeven de boel nu alleen nog af te ronden en ik ben er erg optimistisch over. Vanaf het moment dat de mogelijkheid er was, heb ik Sassuolo laten weten dat Atlético de enige club is waar ik naartoe wil gaan. Ik heb ook gezegd dat ik niet naar Napoli wil, hoewel men met die club nagenoeg rond was.”

De achttienvoudig international begon zijn carrière bij Dinamo Zagreb en na 96 wedstrijden in het eerste van die ploeg te hebben gespeeld, vertrok hij naar Genoa. Vrsaljko stapte in de zomer van 2014 uiteindelijk over naar Sassuolo en in dienst van die ploeg staat hij op 59 optredens. Genoa heeft overigens wel recht op veertig procent van de eventuele transfersom.

Een goede aanwinst voor Atlético Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuke transfer, die mag straks dus gaan proberen om de erfenis van Juanfran over te nemen, een hele taak. Ik heb goede verhalen over deze speler gehoord, maar hem niet heel veel zien spelen. Hij heeft wel een echte Atletico kop als ik deze foto zo zie, ben benieuwd of hij het straks echt kan overnemen van Juanfruan of slechts een paar jaartjes als back-up zal dienen.

16 juni 2016 om 10:50

uitstekende speler. als Srna er niet was had hij gespeeld op de backpositie. goede aankoop voor Atletico.

16 juni 2016 om 11:19

Heb Vrsaljko liever op linksback ipv Strinic

Dan is het voor hem wel te hopen dat Juanfran vertrekt, anders zal die welgeteld 0 keer meedoen

16 juni 2016 om 10:58

Juan Fran wordt natuurlijk ook een jaartje ouder, en zal best profijt hebben van af en toe een wedstrijd minder.

Atletico speelde 4-5 jaar terug natuurlijk heel wat minder wedstrijden omdat ze nu veel verder in toernooien komen en in de competitie tot de laatste dag om het kampioenschap voetballen.

Hij is een rechtsback maar kan hij ook op linksback of centraal uit de voeten? Want dan is het natuurlijk een hele mooie aankoop die voor veel spelers rustmomenten creëert.

16 juni 2016 om 11:14

Kan zowel RB als LB uit de voeten. Speelt bij het Kroatisch elftal ook vaak genoeg op de linksback positie omdat de aanvoerder, Srna, op rechtsback speelt. Tevens is de huidige linksback (linkspoot) niet zo heel erg goed van Kroatië... Vandaar dat Vrsjalko daar vaker speelt!

Mooie versterking!

Hele rare transfer, zie geen enkele reden waarom Juanfran zou weggaan dus heel raar waarom deze jongen wordt gehaald.

16 juni 2016 om 11:12

Juanfruan is ook al begin 30 hé. Tevens kan deze jongen zowel RB als LB spelen...

Silvio en Siqueira zie ik wel vertrekken. Dan heb je met Manquillo (terug van Marseille), Juanfruan, Gamez, F.luis en deze jongen.

Gamez, Manquillo en deze jongen kunnen dan zowel RB als LB.

Tevens zijn Luis, Juanfruan en Gamez al (aardig) op leeftijd... Eind 20 begin 30....

16 juni 2016 om 12:10

Dit is een geweldige transfer voor de toekomst, guan frank is al 35 jaar oud(!). Dus denk dat hij binnenkort de taken van deze oude legende mag overnemen

16 juni 2016 om 16:40

guan frank? 35 jaar?

Juanfran is 31 jaar en heeft er vijf seizoen voor Aletico Madrid opzitten. Vijf prima seizoenen weliswaar, maar legende? Nee.

On: Prima back die een aardig seizoen voor Sassuolo heeft gespeeld. Goede transfer!

16 juni 2016 om 18:42

Hahaha geweldig

Met welke club wordt Juanfran in verband gebracht? Goede vervanger voor Juanfran mits hij vertrekt. Had eigenlijk niet verwacht dat hij zou vertrekken.

16 juni 2016 om 10:59

Barca is natuurlijk een optie na het vertrek van Alves en Barta. Maar ik verwacht dat Juan Fran gewoon blijft en Vrsjalko een back up is.

Atleti blijft ook maar strooien met geld..Elke zomer minimaal 150mil aan transfers.

16 juni 2016 om 11:08

Echt waar? Dan heb ik de afgelopen zomers heel wat transfers gemist...

16 juni 2016 om 11:27

Ja typisch weer zon barcafan die diet alsof Atleti net zo verrot is als Real en Barca. Atleti laat veel jeugd doorstromen en koopt zeker niet elke zomer voor meer dan 100mlm in.

16 juni 2016 om 11:58

Hij is een Real fan hoor hij heeft alleen de naam thiagomessi om realistisch over te komen

16 juni 2016 om 11:40

Ja maar ze verkopen ook voor 150mil aan spelers..

16 juni 2016 om 12:12

Hoe kom je hierbij???? Denk dat wel 10 mensen van de basis 11 wel uit eigenopleiding zijn??? Sterker nog dat weet ik!

16 juni 2016 om 12:23

Vreemd zoals de andere gebruikers ook zeggen: heel 15/16 kwamen ze niet eens op 150 miljoen euro. 136,11 miljoen ingekocht en 147,8 miljoen verkocht.
- 14/15: 117,6 miljoen ingekocht en 89,3 miljoen verkocht.
- 13/14: 36 miljoen ingekocht en 70,6 miljoen verkocht.
- 12/13: 4,5 miljoen ingekocht en 19,35 miljoen verkocht.
- 11/12: 84,2 miljoen ingekocht en 85,35 miljoen verkocht.
- 10/11: 34,05 miljoen ingekocht en 23,9 miljoen verkocht.
Dit allemaal sinds de aanstelling van Simeone.

On: Heeft het niet slecht gedaan bij Sassuolo, maar ik weet niet als hij Juanfran uit de basis kan spelen. Maar zowel Juanfran en Jesus Gamez zijn allebei al 31, dus met een jonge kracht als Vrsaljko zouden ze een goede opvolger in huis halen. Mocht Vrsaljko gaan, dan wordt de interesse in Karsdorp denk ik wel concreet door Sassuolo. Alleen vraag ik me af als Karsdorp zin heeft om naar Sassuolo te gaan, wat geen slechte club is, alleen een niet zo aansprakelijke naam in Nederland. Daarnaast zou ik wel een cursus Italiaans volgen, want bijna iedereen in de selectie is van Italiaanse afkomst.

16 juni 2016 om 18:43

Oke mooie informatie. En nu?

Toch nog enigszins opvallend dat hij naar Atletico wil. Hij is weliswaar als LB en RB inzetbaar, maar RB is toch zijn positie. Tevens heeft Atletico met Juanfruan en Filipe Luis toch twee sterkhouders op de back posities? Wellicht dat Vrsajlko ook nog in een wat defensieve rol als RM kan spelen ofzo? Zo kan Atletico de overige ''aanvallende'' spelers wat meer vrijheid en ruimte voor creativiteit geven?

Verder heeft Atletico wel nog enorm veel rechtsbacks onder contract met Juanfruan, Silvio, Manquillo en Jesus Gamez...

Tevens heb je Siqueira ook nog uit op leenbasis bij Valencia die linksback kan.

Denk dat Silvio en Siqueira weg mogen en dat men dan Vrsajlko, Gamez en Manquillo (die allenlb en RB kunnen), Juanfruan, Filipe Luis en Manquillo houden. Dan heb je ervaring en talent.

Goede transfer voor de roulatie want atletico had niet zoveel keus bij de backs

Wat gaat er met Juanfran gebeuren dan? Wil hij weg ofzo?

16 juni 2016 om 11:46

Juanfran is ook al wat ouder, 31. Ik denk dat Atletico hem in de loop der tijd gaat vervangen met Vrsaljko.

On: goede rechtsback, heeft zeker een mooie transfer verdiend.

Ook een prima vervanger voor als Srna stopt als international, Kroatie heeft echt een mooie ploeg. Ik hoop dat ze echt kunnen stunten.

Toptransfer van atletico een van beste backs van de wereld

Goede transfer. Hij is een goede en stabiele backup. Juanfran wordt ook al wat ouder dus over een paar jaar kan hij hem mooi opvangen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren