Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kritiek op Rutten: 'Hij lijkt niet meer te weten wat hij aan de groep heeft'

Laatste update:

Fred Rutten wilde er zondag niets over kwijt, maar het heeft er alle schijn van dat maandag duidelijk wordt dat hij zijn aflopende contract bij Feyenoord niet zal gaan verlengen. De vraag is nu: zal de coach het seizoen nog afmaken, of zal hij per direct vertrekken uit De Kuip? Volgens analist Rob Jacobs zou een snel afscheid van Rutten geen slecht nieuws zijn voor Feyenoord.

/

Jacobs is van mening dat Rutten de moed heeft opgegeven. "Hij lijkt niet meer te weten wat hij aan de groep heeft", zegt de analist bij RTV Rijnmond. "Hij ziet het onder zijn neus wegglippen en heeft geen aandeel meer in de wedstrijd vanaf de kant. Het duel tegen Utrecht was één van de slechtste tot nu toe. In de eerste helft heb ik niets gezien."

Jacobs vindt dat Jean-Paul van Gastel en Giovanni van Bronckhorst het stokje moeten overnemen van Rutten. "Zij zijn de kroonprinsen van de jeugdopleiding. Een gebrek aan ervaring bij Van Gastel? Hij maakt alles mee en kent iedereen bij de club, dat is alleen maar voordeel. Geef deze twee mensen de kans om te laten zien dat ze veel hebben geleerd de afgelopen jaren."

Fred Rutten kan beter per direct vertrekken

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Van Gastel heeft net zo weinig ervaring als Cocu en de Boer, die konden het toch ook uiteindelijk, het is geen garantie.

Van Gastel heeft eerst de jeugd gedaan en zit nu voor het 4de jaar op rij als assistent op de bank, de Boer heeft de Ajax jeugd gedaan en later assistent bondscoach en hetzelfde geld voor Cocu. Ongeveer dezelfde trajecten dus zou hem de kans geven of hem laten vertrekken zodat hij wel ergens de ervaring op kan doen.

Tuurlijk nu hij zijn afscheid gaat aankondigen moet hij maar direct weg, van mag hij direct naar ons toekomen. Dit zal ons een boost geven en ook veel seizoenkaarthouders weer hoop geven en toch hun kaart gaan verlengen. Een beetje sturing voor schreuder kan geen kwaad. Aangezien het huidig bestuur aan deze hopeloze falende trainer blijft vasthouden.

2 maart 2015 om 09:17

verlengen jullie alleen je seizoenskaart als het goed gaat?

2 maart 2015 om 10:57

Het is geen schande dat er meer verkocht wordt als het goed gaat.
Dat romantische beeld wat jij hebt is gewoon kinderachtig. Sommige mensen komen nou eenmaal omdat ze van voetbal houden. Als er lelijk wordt gevoetbalt komen ze gewoonweg niet.

2 maart 2015 om 11:36

jij trekt een hoop conclusies uit 1 eenvoudige vraag die ik stel.
Wie zegt dat ik dat beeld heb.
Toen twente haar korte glorietijd beleefde hoorde je alleen maar van die verhalen over hoe geweldig de supporters waren, echte fans dit en dat.

Nu presteert Twente gewoon zoals ze eigenlijk altijd doen en lees ik dit zinnetje.

Ik romantiseer helemaal niks, ik vind het alleen leuk dat hij toegeeft dat twente dus ook maar een klein deel echte fans heeft.

Dat doet De Telegraaf goed zeg. Al weken lang zijn ze al bezig met het zwart maken van Rutten en de club wordt onrustig. Vrijdag beweert de krant ook dat hij weggaat en iedereen neemt dat klakkeloos over. Rutten moet juist blijven! Feyenoord speelt met beperkte middelen gewoon goed tot heel goed voetbal. Én mensen moet elkaar niet zo napraten.

2 maart 2015 om 03:10

Sorry maar we spelen echt geen goed voetbal. Van oktober t/m december was het goed tot heel goed. Maar daarna is het kommer en kwel op die ene pot in Amsterdam na. Komt gewoon door Rutten. Zet teveel spelers op de verkeerde plek. En daardoor weet de ene helft van het elftal niet goed hoe ze moeten staan en lopen en de andere helft kan daardoor de bal niet kwijt. Wat mij betreft vertrekt hij vandaag nog. Omdat gisteren niet meer kan.

2 maart 2015 om 06:25

Vanaf September tot December speelde Feyenoord goed voetbal. Na de winterstop heb ik maar een paar goede wedstrijden gezien (Ajax-uit, AS Roma uit/thuis). Hier speelde Feyenoord sterk, maar bijvoorbeeld gister tegen Utrecht? Nee, toen waren we dramatisch.

Het spel is al weken lang onder het niveau, er word weinig gecreëerd en spelers doen maar wat.

Zie hetzelfde gebeuren bij Feijenoord als bij vitesse met Fred rutten. Slappe trainer die als het mee zit presteerd en het nu stroef draaiende Feijenoord niet meer aan het draaien krijgt hij gooit de handdoek in de ring. Deze club verdient een sterke trainer , dus rutten kan beter vertrekken

2 maart 2015 om 09:03

Het lijkt een beetje een repeterend verhaal bij Rutten, zodra het mentaal allemaal even tegen zit krijgt hij de knop niet meer om bij het team. Zonde, want als het loopt zet hij goed voetballende ploegen neer.

Rob Jacobs. Was dat niet die man die aan het begin van het seizoen dacht dat Feyenoord ging degraderen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren