Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kritiek op Jong PSV: 'Helaas zien we dat nog niet genoeg terug'

Laatste update:

Art Langeler eist meer van Jong PSV. Het beloftenteam was deze week gevaarlijker dan de leeftijdsgenoten van West Ham United, maar ging niet goed met de kansen om en verloor met 2-1. "Het lukt ons toch vaak niet wedstrijden waarin we gelijkwaardig zijn, of zelf iets beter, te winnen. En daar gaan het nu juist om!", moppert Langeler in zijn column op de website van PSV.

/

De hoofd opleidingen merkt op dat Jong PSV de wedstrijden waarin het veel beter is wel wint en dat het uit wedstrijden waarin het duidelijk minder is soms nog wel eens een knap resultaat weet te halen. Langeler maakt zich echter zorgen over de duels waarin twee ploegen ongeveer gelijkwaardig zijn: die wedstrijden weet Jong PSV maar niet te winnen.

"Dan toon je hetgeen waar we nu als Nederlands voetbal steeds tegenaan lopen: drang om te presteren, niet te snel tevreden zijn en het besef dat winst of verlies bepalend is voor jouw carrière", schrijft Langeler. "Dit bewustwordingsproces moet na gemiddeld zestig wedstrijden op betaald voetbalniveau, die de meeste jongens in de benen hebben onderhand, een keer in de eindfase zitten. En helaas zien we dat nog niet genoeg terug. Er is nog tijd, maar iedereen moet zich wel beseffen dat je niet je hele leven een talent blijft."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De beste man slaat de spijker op zijn kop. De echte drang om een wedstrijd te killen ontbreekt en het is prima dat er op wordt gehamerd in de jeugd.

20 november 2014 om 22:01

Dat is bij iedereen, zie je aan alles, hebben ze de bal gaan ze lopen lopen lopen, kunnen ze niks meer geven ze de bal maar aan een ander want dan is het in ieder geval niet zijn fout als die jonge de bal kwijt raakt. Staan we 0-1 achter maar speelde ik goed dan is denkt iedereen achja wat maakt winnen nou uit het is in ieder geval niet mijn schuld. Er is ook niemand die kritisch is op zichzelf en zichzelf perse wilt verbeteren, de jeugd wordt lui en voelen zich al gauw het mannetje omdat ze bij een BVO voetballen. Naar sfeertje daar altijd.

20 november 2014 om 22:42

Tis nu ff minder. Vorig jaar was het allemaal stuk beter.

Jong-PSV is helemaal niks .. ik was laatst bij Volendam - jong-PSV en toen maakte Stijn Schaars zijn rentree en dat was de enige die een beetje een bal kon raken.
Alle ballen gingen ook op hem en al het gevaar moest vanaf hem komen ..

20 november 2014 om 21:41

Ja, wat ze wel goed konden was tijdrekken. Wat waren ze irritant zeg.

Ontopic: Misschien een idee met een vaste kern te gaan werken, en spelers tijdelijk te schorsen?

21 november 2014 om 06:38

Jong-PSV werkt al met een vaste kern. Incidenteel doet er iemand een wedstrijd ritme op en in het geval dat een speler doorstroomt naar de selectie worden er A-spelers bijgevoegd.

21 november 2014 om 17:25

Kijk, zo hoort het. De regels geven aan dat je daarmee kan spelen. Kijk naar Jong Ajax en Jong Twente. Dat moet eruit.

20 november 2014 om 23:34

VVV-Venlo was het.

21 november 2014 om 03:08

Jong PSV werd vorig jaar 10e en heeft het ook dit seizoen weer meerdere ploegen moielijk gemaakt.. Dus als ze echt zo slecht zijn, wat zegt dat dan over de jupilerleague?

21 november 2014 om 09:52

Wat hij zegt slaat niet alleen op Jong Psv, maar het hele Nederlandse voetbal, helaas. Kijk naar alle Nederlandse clubs in Europa of het Nederlands elftal. Leuk, mooi, verzorgd voetbal, veel balbezit, maar die overwinning eruit slepen ho maar.

Art, zet je woorden om in daden.

Spelers hebben schijt aan jou!

het is een constatering en daar is niks mis mee. iets waarmee ze verder kunnen . als de tegenstander sterker is kunnen ze het wel staat er ook . dat is weer een compliment dat kan je ook in de titel zetten .
dus het positieve er uithalen en weer verder .dat is de bedoeling

J.psv speelde niet eens onaardig tegen West Ham.
Het is dat zij een doelpunt via onderkant lat maken en dat PSV best wat kansen mistte (schot op lat, van Overbeek die 1 op 1 mistte).
Langeler heeft gelijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren