Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koploper PSV krijgt te maken met Makkelie, Ajax gefloten door Kuipers

Laatste update:

Er staat op dinsdag, woensdag en donderdag een volledige speelronde in de Eredivisie op het programma, maar ook komend weekend worden er weer negen wedstrijden afgewerkt op het hoogste niveau. Koploper PSV neemt het zaterdagavond op tegen FC Utrecht en de KNVB heeft scheidsrechter Danny Makkelie aangewezen om de wedstrijd in Eindhoven in goede banen te leiden.

/

Runner-up Ajax gaat een dag later op bezoek bij Go Ahead Eagles, een wedstrijd die wordt gefloten door arbiter Björn Kuipers. Op zaterdag wordt het weekend geopend door zijn collega’s Serdar Gözübüyük en Dennis Higler, die respectievelijk FC Dordrecht - ADO Den Haag en FC Twente - Excelsior toebedeeld hebben gekregen. Tom van Sichem neemt het duel tussen sc Heerenveen en PEC Zwolle voor zijn rekening.

Ook op zaterdag staat het treffen tussen NAC Breda en Vitesse onder leiding van Reinold Wiedemeijer. Zondag hanteert Kevin Blom de fluit bij Feyenoord tegen SC Cambuur en is Willem II - Heracles Almelo voor Ed Janssen. Martin van den Kerkhof is tot slot aangewezen om de wedstrijd tussen FC Groningen en AZ tot een goed einde te brengen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit midweekse programma is eigenlijk veel belangrijker... Gaat Psv de zegenreeks voortzetten en zit het wederom mee uit bij Nac? Kan Feyenoord de punten en aansluiting halen en houden in de zeer lastige uit pot bij Heerenveen en herpakt ajax zich eindelijk tegen een zeer goed spelend Az.
De wedstrijden dit weekend zijn eigenlijk simpeler in te vullen dan die lastige midweekse potjes, waar een aantal verrassingen uit gaan rollen gok ik.

3 februari 2015 om 12:52

Ben het met je eens, PSV kan vanavond al mentaal de druk opvoeren bij Ajax en als het gat 12 punten is dan zal het wel heeeeeel lastig worden.

Nou dat word nog vervelend met Blom als scheidsrechter, die wilt natuurlijk dat Feyenoord niet dichter bij ajax komt, dus dat worden 90 zware minuten!

3 februari 2015 om 12:49

Wat is dat voor rare opmerking. Als er een scheidsrechter is die niet ajax gezint is dan is het blom wel. Overigens worden alle topploegen bevoordeeld. Een rare opmerking dus.

3 februari 2015 om 12:56

Het komt ook van een Feyenoord supporter he. Niet te serieus nemen dus.

Echter vind ik Blom zelf wel een van de slechtste Nederlandse scheidsrechters in Nederland. Vaak foute beslissingen waardoor een wedstrijd volledig om kan slaan. Als Heerenveen supporter al vaak meegemaakt.

3 februari 2015 om 12:56

Als ze bevoordeeld zouden wezen zoals jij het meent, had ajax dan niet met 0-0 het veld af moeten stappen tegen vitesse? en moest lamprou geen rood krijgen tegen psv?

Onzin dus wat je zegt!

3 februari 2015 om 13:10

Als psv fan vond ik het geen rood voor lamprou locadia (volgensmij) tikte die bal bijna naar de cornervlag zodat lamprou hem niet zou raken en er liep nog een verdediger op de doellijn

3 februari 2015 om 13:27

@hulpschaap het is gewoon triest als je je er van tevoren al zo druk over maakt! Blom is gewoon een hele goede scheidsrechter en helaas is het een mens dus maakt hij wel eens fouten helaas!!

3 februari 2015 om 13:34

wat een dom mens ben jij zeg.

3 februari 2015 om 15:44

Spelers als Kazim hadden allang meerdere schorsingen moeten hebben.. Ajax en PSV hebben bijna geen spelers die zo zijn. Alleen Arias kan soms gekke dingen doen. En vorig jaar Poulsen, maar dat waren heel andere overtredingen. Dat waren slimmigheidjes, zoals tegen Van Bommel en Toivonen. Maar Kazim.. die slaat uit frustratie bijna iedere speler in zijn gezicht en elke wedstrijd heeft ie meer gepraat dan gevoetbald.

Nijhuis-vink-kuipers?? wat is hier aan de hand??? krijg ajax alleen de toppers? je zou er haas iets van denken! ik vertrouw het niet!

3 februari 2015 om 12:50

Vink en nijhuis toppers? Laat me niet lachen. Vink is een van de slechtste scheidsrechter van nederland. En dat in een competitie waar het niveau van scheidsrechters al bedroevend is

3 februari 2015 om 15:46

Hahaha. Ajax heeft onder Nijhuis de laatste jaren één wedstrijd gewonnen. En wat dacht je van het slaan in het gezicht van Kazim al vroeg in de wedstrijd, dat duidelijk rood was, waardoor Feyenoord lang met 10 had moeten spelen? En Vink laat doorspelen, terwijl Djurdjevic hands maakt? Kuipers die Sigthórsson geen overduidelijke penalty geeft en vervolgens krijgt Ajax in de counter een tegendoelpunt (tegen PSV)..

Nijhuis-vink-kuipers en volgende week Blom?? wat is hier aan de hand??? krijg ajax alleen de toppers? je zou er haas iets van denken! ik vertrouw het niet! Matchfixing Door DE Knvb????

3 februari 2015 om 12:57

Vink die een handsbal over het hoofd ziet bij de goal van Vitesse! Waar geen van de ajacieden over klaagde maar je wel een onverdiend punt kost.. ze hadden werkelijk nergens recht op maar goed hands is hands

3 februari 2015 om 13:44

Ik zag na de goal , van der Hoorn en Boilessen zeker wel klagen.

3 februari 2015 om 14:11

Van der Hoorn stond al te klagen voordat het uberhaupt een doelpunt was. Als hij die energie er nog in had gestopt om djurdjevic te stoppen was het hem misschien ook nog wel gelukt..
En als die goal was afkeurt was het nog maar de vraag of Ajax stand had gehouden, ik betwijfel het...

Weet iemand de rede vab deze midweekse ronde?

3 februari 2015 om 14:40

Tijdnood neem ik aan! Niet genoeg weken voor 1 wedstrijd per week + zomer en winterstop + interlandperiode. Puur speculatie dit maar lijkt me het meest logisch

3 februari 2015 om 16:03

Dank! Klinkt inderdaad logisch.

Ik denk dat psv het nog best lastig gaat krijgen vanavond. Nac heeft nu toch een solide verdediging staan. Ik hoop dat de 3punten hier blijven in breda.

3 februari 2015 om 13:11

Een solide verdediging van huursoldaten en ten grabbelaar...... De jong doet het in zijn broek. Ik ben eerder bang voor de rappe aanvallers (tighadouni en hooi)

3 februari 2015 om 13:14

Je hoeft niet bang te zijn voor hooi, die hebben ze verhuurd aan Viborg FF

Ben benieuwd, traditioneel lastig avondje altijd tegen Nac. Net als Roda overigens. Hoewel ik NAC wel een leuk clubje vind, zou het voor PSV wel fijn zijn als ze gewoon eens degraderen, minder lastige avondjes nac.

3 februari 2015 om 14:42

Voor psv wel inderdaad, maar toch wil zie ik NAC liever in de eredivisie als psv'er haha! Geweldige sfeer en net zo'n mooie supportersschare! Eredivisieclub pur sang

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren