Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Koopmeiners, Stengs en Wijndal op lijstje in Italië

Laatste update:
/
De kans bestaat dat Marek Hamsík terugkeert in Europa. De middenvelder speelt inmiddels al twee jaar voor Dalian Professional in China, maar staat in de belangstelling van Lokomotiv Moskou. (Match TV)
/
AC Milan heeft net als in 2017 en 2018 serieuze belangstelling voor Andrea Belotti. De verwachting is dat Torino voor een transfersom van circa 35 miljoen euro bereid is om mee te werken aan een vertrek van de spits. (Tuttosport)
/
Teun Koopmeiners is nadrukkelijk in beeld bij Napoli, waar hij Stanislav Lobotka of Tiemoué Bakayoko moet vervangen. De Italiaanse club heeft overigens ook Calvin Stengs en Owen Wijndal van AZ in het vizier. (Calcio Today)
/
Aston Villa moet langzaam maar zeker vrezen voor het vertrek van Ezri Konsa. Liverpool en Tottenham Hotspur hebben de naam van de centrumverdediger op het verlanglijstje genoteerd. (Diverse Engelse media)
/
Bayern München gaat komende zomer nog geen poging ondernemen om Florian Neuhaus over te nemen van Borrusia Mönchengladbach. Der Rekordmeister wil de middenvelder pas in de zomer van 2022 verwelkomen. (BILD)
/
André Silva is op de radar bij Manchester United verschenen. De Portugese spits, voor wie Eintracht Frankfurt minimaal dertig miljoen euro verlangt, werd onlangs eveneens gelinkt aan Atlético Madrid. (Sky Deutschland)
Is Napoli een goede club voor Teun Koopmeiners?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Koopmeiners naar Napoli lijkt me een prima transfer. De schooljongen look zal snel aangepast worden in Napels. André Silva met Joao Felix bij Atletico zal echt genieten geblazen worden.

17 februari 2021 om 16:01

Heerlijk he, die wandelgangen.
Kijken wat of wie er daadwerkelijk een transfer maakt.
Er zal iig flink gecashed worden gezien de contractduur van het drietal en de onderhandelingstechnieken van Az bij verkoop.

17 februari 2021 om 16:20

Ik denk dat dat nog best tegen gaat vallen. Ze hebben allen aan het einde van dit seizoen nog een contract dat twee jaar doorloopt en deze zomer is voor veel clubs de financiële situatie niet rooskleurig genoeg om de gok te nemen en pakweg twintig miljoen af te tikken. Dan hebben ze volgende zomer nog maar één jaar te gaan en zullen ze vertrekken voor een prikkie of verlengen waardoor ze pas vertrekken als ze halverwege de 20 zijn en dan leveren spelers uit de Eredivisie niet veel meer op.

17 februari 2021 om 16:13

vraag blijft dan wel wat ze ervoor gekregen zouden hebben. Het is niet voor niets dat hij niet verkocht is, dus de vraagprijs was niet reeel

17 februari 2021 om 17:29

Aan de andere kant hebben ze hem wel lang voor de club behouden. Heerlijke spits voor Torino en ik juich het zeker toe dat hij de stap naar Milan zet! Ben benieuwd of hij het ook een niveatje hoger kan laten zien.

Koopmeiners zou zeer goed bij Napoli passen , past sowieso goed in Italie met zijn traptechniek en opbouwende kwaliteiten.

Ik heb mijn twijfels bij Andre Silva omdat er toch behoorlijk wat spitsen waren die aan de lopende band scoorden in Duitsland, maar het ergens anders nooit hebben waargemaakt. Denk aan Dost, Origi, Jovic, Batsuhayi, Alcacer, Werner en Haller. Helemaal omdat Silva het ook niet heeft gered bij Milan en Sevilla.

17 februari 2021 om 16:16

In de Bundesliga krijg je als spits veel meer ruimte van de verdedigers i.t.t. Italië en Spanje. Dat verklaart een deel

17 februari 2021 om 16:25

Die jongen is veel te statisch ook. Wat moet United uberhaubt met Andrte Silva. Je hebt nu toch prachtig veel opties voorin? In de spits kunnen Cavani, Martial en Greenwood spelen. Silva gaat geen van die drie eruit spelen hoor

17 februari 2021 om 17:32

Dost? Die hoort toch niet in dit rijtje.
Doet t goed bij Club Brugge en is topscorer geworden in Portugal en Nederland.

Origi is nooit een veelscorende aanvaller geweest.
Batsuhayi, veel gescoord bij Marseille en Belgie, niet echt veel in Duitsland gespeeld, wel aardig wat goals.
Werner, is net een paar maanden weg uit Duitsland.
Haller, heeft t in Nederland goed gedaan naast Duitsland. In Engeland redelijk.
M.i. zijn alleen Jovic en Alcacer 'bundesliga wonders'.

Ik heb overigens ook mijn twijfels over Silva, maar wellicht heeft ie zich ontwikkeld.

18 februari 2021 om 10:01

En daarvan heeft Jovic niet eens kansen gekregen om zijn bij Real Madrid te bewijzen. Ik zou als ik Silva was niet naar Manchester United gaan. Bij Frankfurt hebben ze hem eindelijk de tijd gegeven om ergens in vorm te komen en ik kan mij in het begin goed herinneren dat Silva ook niet direct overtuigde voor de goal. Toch doet Silva het nu heel erg goed. Ik zou als ik hem was lekker naar een club gaan waar iets meer in de luwte kan spelen en die hem ook echt de tijd willen geven.

18 februari 2021 om 11:18

@amadrid1991 Dost hoort totaal niet in dat rijtje thuis. Dost was overal een doelpuntenmachine, zijn doelpunten moyenne was nog het minst in Duitsland zelf
@derfrankfurter Mee eens, André Silva moet gewoon nog niet vertrekken bij Frankfurt. Ik denk dat hij eerst gewoon lekker zijn lijn door moeten blijven zetten over een langere periode bij Frankfurt. Als hij dit hierna nog 1-2 seizoenen kan volhouden is die rijp voor een stap omhoog. Bij Manchester United vrees ik dat hij vooral de bank gaat warm houden.

Hm Belotti.. Weet het nooit zo goed met hem. Valt in de Italiaanse ploeg meestal tegen en ook bij Torino onttrekt hij zich niet helemaal aan de malaise. Kan ook komen doordat ie weinig kwaliteit om zich heen heeft natuurlijk. Loopt volgend jaar uit z'n contract zie ik, dus zou je voor een schappelijk prijsje op moeten kunnen halen. Zou 'm hoe dan ook wel eens bij een topclub willen zien.

17 februari 2021 om 17:01

Minimaal 70 miljoen voor de 3 az spelers.

United moet vol voor Haaland gaan en hem wegkapen voor Real en Psg. Is de ideale spits in Engeland met zijn fysieke geweld en scoringsdrift.

United moet niet gaan voor Silva, is denk ik weer zo'n miskoop die gaat verzuipen. Paar tackles erop en hij is 4 maanden geblesseerd.
Dan kunnen ze beter meer focus geven aan Greenwood want dat is een soortgelijke spits.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren