Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman ‘zichtbaar aangedaan’: ‘Dat raakt je, je voelt je schuldig’

Laatste update:

Michael Keane beleefde vorig seizoen een zware tijd. De verdediger had in een periode van een paar weken te maken met drie managers, onder wie Ronald Koeman. Keane sloot zich in de zomer van 2017 aan bij the Toffees, maar zag dat Koeman na enkele maanden alweer moest vertrekken. Keane vertelt dat hij het in die periode zwaar had.

“Als je een slechte wedstrijd hebt gehad, wil je niet naar buiten voor bijvoorbeeld een etentje”, wordt de viervoudig Engels international geciteerd door verschillende media, waaronder de BBC. “Toen het een paar maanden erg slecht ging, wilde ik eigenlijk niets doen buitenshuis. Ik wilde gewoon niet dat mensen naar me schreeuwden.”

Koeman werd in oktober ontslagen, waarna David Unsworth en even later Sam Allardyce voor de groep stonden bij Everton. “Het is erg sneu als managers ontslagen worden. Ze praten dan met je voor de laatste keer. Ze zijn dan zichtbaar aangedaan. Dat raakt je. Je voelt je schuldig. Je wilt er daarna voor zorgen dat het niet nog een keer gebeurd.”

“We hadden drie managers en dat was lastig", vervolgt Keane. "Constant veranderingen. Ook al was het geen geweldig jaar, ik heb er toch veel van opgestoken. Ik leerde veel over mezelf. Ik ben nu mentaal sterker en kan beter tegen een stootje. Nu kan ik me bij Engeland melden en zeggen dat ik dat doorstaan heb”, besluit de 25-jarige verdediger.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Koeman was aangedaan? Keane zegt ‘ze’ zijn aangedaan..

Misleidende tekst. Koeman wordt niet specifiek genoemd.

14 november 2018 om 09:46

Ze... Koeman en co. Koeman zelf dus ook kennelijk. Man man man... je kunt ook overal een punt van maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren