Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Koeman wil ex-AZ-verdediger wegkapen voor de neus van PSV’

Laatste update:

Ex-AZ-verdediger Héctor Moreno staat volgens diverse Engelse media in de belangstelling van Southampton. Moreno heeft bij Espanyol nog een verbintenis voor een jaar en bij Southampton moet hij de opvolger worden van Toby Alderweireld. De Belg is teruggekeerd naar Atlético Madrid en de ex-Ajacied staat ook nog eens op de radar van een club als Tottenham Hotspur.

/

Southampton-manager Ronald Koeman lijkt er met de interesse in Moreno dus rekening mee te houden dat Alderweireld vertrekt. Voor PSV is het in ieder geval geen goed nieuws. In Eindhoven onderhandelt men nog steeds over Karim Rekik en Moreno werd genoemd om mogelijk in de voetsporen te treden van de van Manchester City gehuurde verdediger.

Espanyol vraagt overigens nog een flink bedrag voor Moreno; dik tien miljoen euro. Het is zeer de vraag of PSV dat überhaupt kan en wil betalen. Mexicaans international Moreno heeft bij de tweede club van Barcelona nog een contract tot medio 2016.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

PSV gaat echt geen 10 miljoen euro betalen voor Moreno, volgens mij is Rekik nog steeds de belangrijkste kandidaat en word er pas doorgeschakeld naar een alternatief als Rekik besluit 'om hogerop te komen...' terwijl iedereen weet dat PSV perfecte club voor hem is.

8 juni 2015 om 09:01

En als PSV doorschakelt naar een alternatief, dan is een huur van Reyes logischer dan 10 miljoen uitgeven aan Moreno. Dat soort bedragen gaat PSV echt niet betalen voor een CV, zeker niet één van 27 jaar.

8 juni 2015 om 09:43

Moreno zo een enorme versterking zijn 1 waar je ook internationaal mee voor de dag kan komen, sowieso een verbetering van wat er nu staat. Bruma kan er helemaal niets van, wat een drol is dat die maakt in de eredivisie voetballend ook een enorme onzekere indruk.
Bij Rekik heb ik m'n twijfels of hij echt het talent is wat er ooit in hem gezien werd ik heb bij beide hebt idee dat ze te snel naar het buitenland vertrokken zijn en daardoor lang hebben stilgestaan in hun ontwikkeling.

8 juni 2015 om 11:52

Inderdaad. Dat is simpelweg veel te veel geld voor een verdediger met een eenjarig contract. Daarnaast vertegenwoordigt hij ook geen restwaarde meer.

Mocht Rekik niet haalbaar zijn, dan zou ik voor Diego Reyes gaan. Het probleem is wel dat Porto hem alleen wilt verhuren. Dus, hem definitief overnemen gaat moeilijk worden.

Weet jij misschien hoe ver PSV in de onderhandelingen met Monaco is omtrent Isimat? Ik geloof dat begin vorige week een bod van 2 miljoen euro werd verworpen door Monaco.

Toch wel bijzonder hoe Brands al die oud AZ spelers probeert te halen. Het is bijna een heel elftal inmiddels. Koeman kent Moreno trouwens ook nog uit zijn AZ tijd. Waarschijnlijk probeert Brands Dembele nog te halen. Beste (sterkste) speler die ik ooit bij AZ heb gezien. Zou mooi zijn.

8 juni 2015 om 09:12

Dembele gaat echt niet naar Psv, die kan bij alle subtoppers in de grote competities terecht.

8 juni 2015 om 09:37

Daarnaast verdient Moussa Dembele ruim 4.7 miljoen euro op jaarbasis bij Spurs (4,3 miljoen aan salaris en de rest aan bonus). Dat kunnen Nederlandse clubs ook betalen alleen is dat niet financieel verantwoord en dus doen ze dat niet. En zeker niet voor een speler van het kaliber Dembele.

8 juni 2015 om 14:41

noem eens behalve schaars , maher en nu Poulson meer spelers met een Az verleden ?

10 miljoen dat gaat PSV niet betalen.
Kunnen ze ook Botteghin voor halen, om maar iets te noemen (stukken goedkoper)

Was deze speler niet een tijdje serieus in beeld bij Barcelona?

Misschien kunnen ze dit keer Jason Denayer huren? Hoor goeie dingen over die kerel. Want PSV gaat sws geen 10 miljoen betalen voor niemand niet. 4/5 zou het maximum moeten zijn.

Hoeveel moet die Douglas van Dnjepro(???) kosten?
Mischien Botteghin?

8 juni 2015 om 09:40

Botteghin was volgens Moneyball ook een van de best presterende spelers dit seizoen in de achterhoede van de Eredivisie, is ook 1,93 lang en daar ontbreekt het nog wel eens aan.

Douglas lijkt mij onhaalbaar, dat was de rots in de branding van Dnipro en wanneer kleine clubs iets presteren wordt het altijd direct leeg gekocht. In zijn geval heeft hij de clubs dus voor het uitzoeken samen met nog wat van die jongens. Dan denk ik niet dat de keuze op PSV gaat vallen ondanks dat die bekend staan om hun goede ervaringen met Zuid-Amerikanen.

Alsof PSV 10 miljoen gaat betalen voor welke speler dan ook. En daar zal ook nog wel een behoorlijk salaris bij moeten komen.

Ik denk dat we Moreno de beste verdediger kunnen noemen die AZ ooit heeft gehad!.

En ook Gouweleeuw komt in aanmerking daarvoor want Zonder hem of Hoedt had AZ nooit zover gekomen!

In zijn tijd bij AZ behoorde hij zeker tot de 3 beste verdedigers van de Eredivisie en misschien wel de beste. Gouden duo met Moisander. Ik dacht dar Arsenal hem op zou pikken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren