Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman weerspreekt interesse in landgenoot: ‘Staat niet op ons lijstje’

Laatste update:
/

Donderdag kwam in de Engelse media het gerucht aan bod dat Dirk Kuyt in de belangstelling zou staan van Southampton. De recent gestopte Oranje-international gaat bij zijn club Fenerbahçe door, maar is na dit seizoen wel transfervrij. Nadat hij eerder in verband werd gebracht met Feyenoord dook ook de naam op van Southampton, waar Ronald Koeman het voor het zeggen heeft.

De manager van the Saints zou zijn 34-jarige landgenoot volgend jaar zomer graag terug willen halen naar Engeland, waar hij eerder seizoenen lang voor Liverpool speelde, was de lezing. Koeman is er echter als de kippen bij om het gerucht te ontkrachten. Hij is niet geïnteresseerd in een samenwerking met Kuyt, verzekert hij.

“Hij staat niet op het lijstje van onze scouts”, benadrukte Koeman donderdagavond op een persconferentie van Southampton. De coach was verrast dat Kuyt in verband werd gebracht met zijn club en deed het af als slechts een gerucht. Of er andere clubs zijn die de Katwijker wel in de gaten houden, is nog niet bekend. Kuyt wordt volgend jaar zomer 35 jaar en speelt al sinds het seizoen 1998/99 betaald voetbal.

Zou Dirk Kuyt nog iets extra's kunnen bieden bij Southampton?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij moet volgend jaar terug naar feyenoord of utrecht en dan lekker met pensioen

Lekker terug gaan naar
Feyenoord Dirk. Kun je die jongens nog een beetje mentaliteit bijbrengen.
Bezem in de selectie zetten. Mathijssen wilkshire schaken boularouz Mulder verhoek immers nelom kazim lekker laten gaan.
Hateboer bijker halen als nieuwe backs. Nieuwkoop Schuurman Verdonck door laten schuiven vanuit de jeugd. Sleegers terug halen van verhuur net als hahn.
Clasie zal wel verkocht gaan worden.

Vermeer
Hateboer beek kongolo bijker
Ahmadi toornstra vilhena
Boetius kuijt Manu


Hahn
Cabral steenvoorden Verdonck woudenberg
Schuurman karsdorp Nieuwkoop
Bilal te vrede sleegers

24 oktober 2014 om 07:50

Vind je een selectie van 22 man niet een beetje te klein?

Kuyt zou het ook niet meer aankunnen. Kuyt heeft imo 3 opties. stoppen, utrecht of feyenoord.

24 oktober 2014 om 09:52

Conti daar klopt niks van, kijk het WK hij speelde beter dan sneijder, janmaat dus hij kan nog goed bij Southampton ik als Feyenoord fan wil graag dat hij terug komt maar dan denk ik is hij daar niet te goed voor ??

24 oktober 2014 om 11:16

Een toernooi waar hij meerendeels als back werd gebruikt is geen weerspiegeling over hoe hij zich zal houden als hij een heel seizoen premier league moet spelen op een fysiek zwaardere positie dan back

24 oktober 2014 om 09:10

Hateboer, Van Beek en Bijker..? Ik ben voor. Hoef jij je in ieder geval geen zorgen te maken dat je kampioen wordt.

24 oktober 2014 om 12:04

Ben je gek met je wilkshire immers en nelom weg doen.

Tuurlijk dirkie kan overal spellen en metbzoveel wedstrijden in engeland lijkt het mij zeker een toe gevoegden waarden

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren