Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Koeman moet dat rechtzetten, dat moet hij zo snel mogelijk aanpakken’

Laatste update:

Ronald Koeman kende een flitsende start bij Everton en streed in de eerste weken van het nieuwe seizoen zelfs voor de koppositie. De laatste maanden vallen de resultaten echter tegen en the Toffees wisten slechts een van de laatste negen wedstrijden in een overwinning om te zetten. Stan Collymore heeft wel een idee welk probleem er ten grondslag ligt aan de mindere resultaten.

/

“Is het een mentaliteitsprobleem? Is het een gebrek aan geloof? Het gevoel dat ik kreeg, is dat een team met strijders als Seamus Coleman, Leighton Baines, Phil Jagielka en Gareth Barry te snel oud wordt”, schrijft de oud-verdediger van onder meer Nottingham Forest en Liverpool in de Daily Mirror. “Koeman, en zijn broer en rechterhand Erwin, moeten dat rechtzetten. Ze moeten de belangrijkste knelpunten identificeren en zo snel mogelijk aanpakken.”

“In de twee aankomende transferperiodes, moet Koemand de gemiddelde leeftijd van zijn team drastisch omlaag brengen, terwijl hij ook moet proberen om het team zo competitief mogelijk te houden. Als je naar de selectie van Everton kijkt, zou je niet zeggen dat het een topteam was. Dat belooft niet veel goeds voor de tweede seizoenshelft als het team in de onderste helft van de ranglijst staat.”

/

“Het grootste gedeelte van het publiek zal Koeman de tijd gunnen en met wedstrijden tegen Manchester United, Arsenal en Liverpool komen er drie tegenstanders van wie je kunt zeggen: ‘We hebben een dramatische reeks achter de rug en nu wordt het tijd de zaak om te gooien. Tegen wie kan dat beter dan drie van de grootste teams van het land?’”, gaat Collymore verder. “Koeman zal zien wie er echt karakter hebben in zijn elftal. December zou zomaar eens een belangrijke maand kunnen worden voor Everton.”

Vind jij dat het team van Everton 'te oud' is?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Stan Collymore heeft in principe 100 procent gelijk. Wel vreemd dat hij enkele weken geleden een compleet andere mening had.

Selectie van Everton is toe aan een grondige ' renovatie'. Van de huidige selectie, jeugdspelers uitgezonderd, zijn er hooguit 7-8 met een toekomst bij de club onder Koeman.

Coleman is toch 28 jaar? Zo oud vind ik hem niet. Baines kan nog twee jaar mee, maar jagielka, stekelenburg, Barry en Williams zijn wel echt te oud en die zouden kunnen vervangen voor pickford, Keane, schneiderlin.

4 december 2016 om 14:05

Coleman is idd niet het probleem, wel het feit dat er geen enkele concurrentie is voor zijn positie. Of het moest als Holgate zijn, maar dat is van nature een centrale verdediger.

Baines begint jaartje ouder te worden en heeft te kampen met blessures. Nog steeds een goede speler overigens als hij fit is.

Jagielka lijkt aan einde carriere te zitten. Een van de zwakste spelers dit seizoen, Williams doet het gewoon goed. Degelijk en betrouwbaar.

Barry is nog steeds een van de sterkhouders van het elftal, maar qua leeftijd is het verstandig om op zoek te gaan naar een opvolger.

Voor de rest, uitgezonderd talenten als Holgate en Davies, Stekelenburg (back up), Gueye, Bolasie en Lukaku behouden. Wellicht aangevuld met Deulofeu en Barkley. De rest komt gewoon te kort.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren