Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman mag hopen op langer verblijf sterspeler: ‘Raiola is ermee bezig’

Laatste update:

Romelu Lukaku speelde de afgelopen drie seizoenen voor Everton en maakte daar zoveel indruk dat hij al maanden aan een stap hogerop wordt gelinkt. De Belgische spits liet eerder al weten dat hij volgend seizoen graag actief wil zijn in de Champions League, maar met de komst van eigenaar Farhad Moshiri en trainer Ronald Koeman lijkt er toch het één en ander te veranderen bij the Toffees.

/

Zijn zaakwaarnemer Mino Raiola liet zich al met lovende woorden uit over de nieuwe situatie bij Everton en denkt dat alleen de rijkste clubs van Europa kapitaalkrachtig genoeg zijn om Lukaku weg te halen uit Liverpool. De aanvaller wil zich zelf eerst volledig op het EK richten, voordat hij zich bezighoudt met een eventuele transfer: “Mijn zaakwaarnemer houdt zich daar mee bezig. Ik ben alleen maar bezig met België en het belangrijkste is dat ik mijn team help”, vertelde hij aan Sky Sports.

Eén van de clubs die in verband worden gebracht met Lukaku is Chelsea. De Belg speelde al eerder in Londen, waar hij op achttienjarige leeftijd arriveerde nadat hij furore had gemaakt bij Anderlecht. Lukaku slaagde er echter niet in definitief door te breken bij the Blues en vertrok twee jaar geleden definitief naar Everton, dat hem het seizoen ervoor ook al gehuurd had.

Denk je dat Romelu Lukaku volgend seizoen nog bij Everton speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Manchester United was een goede optie geweest. Toch heeft hij mij niet helemaal overtuigd (als een worldclass striker). Nu zal de club het met een ervaren spits gaan doen en daarachter een jonge spits.

Hij zit er 3 seizoenen.

24 juni 2016 om 19:02

Staat er toch?????

Raiola wilt juist dat hij een transfer maakt, logisch daar verdiend hij geld op.

25 juni 2016 om 01:47

En daar gaan we weer. Raiola is een van de bekendste zaakwaarnemers in de voetbalwereld, en zeer geliefd bij zijn clienten. Toch vreemd dat de meerderheid hier op VZ van mening is dat Raiola een geld lustige maniak is die carrières kapot maakt.

En Diego Costa dan? Beide willen in de basis staan.

24 juni 2016 om 23:07

Het schijnt dat Costa heimwee heeft naar Spanje en graag wilt terugkeren naar Atletico.

En aangezien Atletico kampioen is geworden met Costa, zullen ze hem ongetwijfeld wel terug willen.

Als ik Lukaku was, ging ik echt niet weer naar Chelsea. De voetbalvisie daar is gewoon waardeloos. Verdedigend en altijd nipte overwinningen zonder aantrekkelijk voetbal. Als de toekomst van Everton inderdaad zo mooi goed word als dat het toen ging met city, dan is het een geweldige club. Je kan daar dan ook heel mooi geschiedenis schrijven.

24 juni 2016 om 23:08

Ik weet niet of je het hebt mee gekregen maar Chelsea heeft een nieuwe coach genaamd Conte. Die staat er bekend om aanvallend voetbal te spelen.

24 juni 2016 om 23:17

Ja ok, maar voor mij is de naam Chelsea verbonden met het busvoetbal. En ik zou als voetballer niet meer terug willen naar een club waar ik weggestuurd ben, ook al is de trainer die daarvoor verantwoordelijk is er niet meer.

Zou niet weten welke topclub (op dit moment) iets aan lukaku kan hebben. Zeker niet voor de, ongetwijfeld hoge, prijs die Everton vraagt

Kan iemand mij asjeblieft vertellen wie Mino Raiola als zaakwaarnemer heeft, want ik zie zijn naam echt OVERAL

24 juni 2016 om 21:16

Vurnon Anita (2012–heden)[7]
Oussama Assaidi (2011–heden)[8]
Ouasim Bouy (2009-heden)
Ignazio Abate (?-heden)
Mario Balotelli (2010–heden)[9]
Mark van Bommel (2010–2013)[10]
Zdenek Grygera (2005–2012)[11]
Zlatan Ibrahimović (2003–heden)[12]
Martin Jol (?–heden)[13]
Romelu Lukaku (2013–heden)[14]
Maxwell (2003–heden)[15]
Henrikh Mkhitaryan (2013–heden)[16]
Luciano Narsingh (?–heden)[17]
Pavel Nedvěd (2003–2009)
Ola Toivonen (2013–heden)[18]
Tony Vilhena (2011–2013)
Gregory van der Wiel (2012–heden)[7]
Bert van Marwijk (2013–heden)
Ricardo Kishna (2013–heden)
Paul Pogba (2012–heden)
Nana Asare (2014-heden)
Donyel Malen (?-heden)
Héctor Moreno (?-heden)
Gianluigi Donnarumma (2015-heden)

Dit komt van Wikipedia dus het zal vast niet helemaal kloppen, hij heeft nog veel meer cliënten dan deze heren, kijk maar eens op Mino Raiola op transfermarkt.nl. Hij heeft ook nog bv Kenny Tete onder contract.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren