Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman laat Barcelona vanmiddag met ‘el bloque campeón’ aantreden

Laatste update:

Ronald Koeman laat Barcelona zondagmiddag in de uitwedstrijd tegen Villarreal in LaLiga aantreden met el bloque campeón. De Catalanen spelen met dezelfde elf voetballers die acht dagen geleden ten koste van Athletic Club (0-4 winst) de 31e Copa del Rey uit de clubgeschiedenis veroverden. Dat betekent één verandering ten opzichte van het competitieduel van los Azulgrana met Getafe (5-2 winst) van afgelopen donderdag: Sergiño Dest heeft zijn basisplaats terug ten koste van Sergi Roberto. Het duel in het Estadio de la Cerámica in Vila-real gaat om 16.15 uur van start.

Koeman wil niet voor verrassingen komen te staan en handhaaft daarom zijn 3-5-2-systeem met de gebruikelijke namen. Dat betekent dat Marc-André ter Stegen het doel verdedigt en Óscar Mingueza, Gerard Piqué en Clément Lenglet de driemansdefensie vormen. Frenkie de Jong, Sergio Busquets en Pedri staan op het middenveld en de flanken zijn voor Dest en Jordi Alba. Lionel Messi en Antoine Griezmann zijn de aanvallers in het systeem van de Nederlander.

Ten opzichte van het duel met Getafe heeft Koeman weer de beschikking over Ousmane Dembélé indien de wedstrijd niet naar wens verloopt of de aanval van meer snelheid moet worden voorzien. De aanvaller is hersteld van klachten aan het schaambeen. Trincao maakte afgelopen donderdag als invaller weinig indruk en door de afwezigheid van de nog steeds geblesseerde Martin Braithwaite is Dembélé de aangewezen persoon om eventueel als invaller voor nieuw elan te zorgen.

Miralem Pjanic ontbreekt door klachten aan zijn rechterknie, terwijl doelman Neto zijn rentree in de wedstrijdselectie maakt. Dat gaat ten koste van Iñaki Peña, die zich net als Konrad de la Fuente bij Barcelona B meldde. Neto en Arnau Tenas zijn de reservekeepers. De al langer geblesseerden Ansu Fati en Philippe Coutinho zitten logischerwijs evenmin bij de wedstrijdselectie.

Het doelpuntloze gelijkspel van Real Madrid zaterdagavond tegen Real Betis (0-0) biedt Barcelona (68 punten, 31 duels) de gelegenheid om op gelijke hoogte te komen met de titelverdediger (71 punten, 33 duels) én bovendien hebben de Catalanen nog een duel tegoed. Koploper Atlético Madrid (73 punten, 32 duels) speelt vanaf 21.00 uur uit bij Athletic Club en nummer vier Sevilla (67 punten, 32 duels) treedt om 18.30 uur in eigen huis aan tegen streekgenoot Granada.

Al dertien duels op rij ongeslagen
Barcelona verloor in 2007/08 (!) voor het laatst een uitwedstrijd tegen Villarreal. Onder leiding van Frank Rijkaard gingen de Catalanen met 3-1 onderuit; Marcos Senna (tweemaal) en Santi Cazorla waren namens el Submarino Amarillo trefzeker en Bojan Krkic scoorde voor Barcelona. Ruim dertien jaar later is alleen Lionel Messi nog van de partij en heeft Barcelona niet één van de dertien visites (elf competitieduels en twee bekerwedstrijden) aan Vila-real verloren: acht overwinningen, vijf remises en een doelsaldo van 27 vóór en 13 tegen. In de laatste drie uitduels met Villarreal scoorde Barcelona liefst tien keer: 0-2, 4-4 en 1-4.

Opstelling Villarreal: Asenjo; Foyth, Albiol, Torres, Alberto Moreno; Chukwueze, Capoue, Parejo, Trigueros; Gerard Moreno en Alcacer.

Opstelling Barcelona: Ter Stegen; Mingueza, Piqué, Lenglet; Dest, De Jong, Busquets, Pedri, Jordi Alba; Messi en Griezmann.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed dat Mingueza gewoon weer start. Het incident was slechts een incident en nu gewoon weer vol vooruit! Sowieso een mooie opstelling.

25 april 2021 om 16:08

Niet heel verrassend toch? Koeman in het interview was toch ook heel duidelijk over de situatie

25 april 2021 om 18:08

Ja precies. Niet verrassend. Maar toch fijn dat ze er niet verder een ding van maken. Met Araujo uit vorm en Umtiti heeft ie overigens ook niet heel veel keuze.

Goed dat mingueza begint. Sterk elftal verder. Valt mij wel op dat dembele sinds de classico op de bank is beland. In alle eerlijkheid denk ik niet dat dembele datgene gaat worden in barca wat er bij zijn aankoop gedacht werd. 10 goals en 4 assists in 38 wedstrijden is niet denderend.

25 april 2021 om 15:18

Ramadan? had tegen getafe een blessure. En 22 vd 36 waren in de basis,10 goals4assist in 22 wedstrijden is niet slecht.

25 april 2021 om 15:33

Is zeker niet slecht, als je daarn nog zegt ik verwacht het dubbele vind ik zwaar overdreven . Dembele komt echt van heel ver en je mag al blij wezen dat hij consistent begint te worden

25 april 2021 om 15:34

Oke wist niet dat hij geblesseerd was. 10 goals en 4 assists vind ik alsnog weinig. Je haalt overigens zomaar 14 wedstrijden weg...

25 april 2021 om 15:22

Geblesseerd, gister groen licht gekregen en heeft een hele training mee gedaan zonder klachten.

25 april 2021 om 15:23

Vind je dat niet goed??? Is een buitenspeler, verwacht je van een buitenspeler elke wedstrijd een goal? Zijn stats dit seizoen zijn gewoon goed

25 april 2021 om 15:28

Ja 10 goals en 4 assists is weinig. Verwacht het dubbele.

25 april 2021 om 15:31

Het dubbele serieus??? 22 van de 36 basis betrokken bij 16 goals kom op man het dubbele. Ik vind dat echt zwaar overdreven..je hebt het over messi stats zowat

25 april 2021 om 15:35

@MSN10

Ach sommige fans moet je niet serieus nemen.. Ik vind dat Dembele dit seizoen althans brengt wat hij moet brengen. Het is nooit een klinische afmaker geweest dus wat dat betreft is 10 goals gewoon prima. Zijn assisten daareentegen kan wel omhoog, bij Dortmund haalde ie dubbele cijfers. Ik onthou vooral het feit dat Ousmane van ver is gekomen gezien zijn blessure gevoeligheid en dat hij sterk is terug gekomen.

Volgend jaar met een goede voorbereiding aan het seizoen beginnen en we gaan Ousmane zien ontploffen.

25 april 2021 om 15:35

Ja, ik verwacht ongeveer 20 doelpunten per seizoen van een barca aanvaller. Als ik hem aan messi standaard zou houden komen daar nog 20 doelpunten en 10 assists bij. Ik hou hem dus echt niet aan messis standaard hoor. Dat is de reinste onzin.

25 april 2021 om 15:39

Precies dit wat je zegt klopt helemaal man. Zijn assist mogen inderdaad wel omhoog en een afmaker is hij nooit geweest dat heb je kunnen zien tegen psg uit. Ik ben echt blij dat hij wedstrijden achter mekaar heeft kunnen speler en alleen zo kan hij z’n niveau aantikken hoe we hem kennen. Ik hoop alleen dat er snel witte rook komt als het om zijn contract gaat want lees laatste tijd rare dingen.

25 april 2021 om 15:39

@fcbinsider 10 goals per seizoen ongeveer voor een speler die 120 miljoen heeft gekost? Dan ben je gewoon tegen jezelf aan het liegen.

25 april 2021 om 15:40

Dit is wat men tegenwoordig verwacht van een speler van 120 miljoen? Wat ligt de bar laag man. We moeten al zogenaamd blij zijn dat dembele wedstrijden kan spelen..........

25 april 2021 om 15:43

Ja okã© als jij dat vind dan mag dat zeke. Ik vind het alleen overdreven voor iemand die zoveel tegenslagen heeft gehad. Zijn assist mogen inderdaad veel hoger maar goals 20 dan hoop ik dat je alle competities erbij rekent want alleen 20 van hem dan is het een super super super fenomenale seizoen wat hij draait In de Liga. Je hebt het over Benzema messi die staan op 22-25 goals. Kijk als je nou zegt griezmann zou ik het met je eens zijn

25 april 2021 om 15:44

Maar wie heeft het over 10 goals per seizoen?? We praten over nu en er zijn nog wedstrijden toch. Je zegt nu alsof hij volgend seizoen ook Max tien gaat maken.

25 april 2021 om 15:45

@Salaaf

Noem mij de laatste speler van het kaliber Dembele die meer dan 10 doelpunten heeft gescoord bij Barcelona. Dus geen Suarez, en geen Neymar want die zijn absolute top. Alexis haalde respectievelijk 12, 8 en 19 doelpunten bij Barcelona. Wie zegt dat een Dembele die een volledig seizoen fit is geweest dat niet kan halen? Je houdt geen rekening met de omstandigheden, met het feit dat hij nog 23 is. Dat hij 120 miljoen heeft gekost moet je Dembele niet verwijten, maar die idioot van een Bartomeu. Iedereen zag dat Dembele nooit 120 miljoen waard was, hoogstens 80 miljoen.

25 april 2021 om 15:46

Fcbinsider heeft het over 10 goals. Jullie vinden dat al prima dus eigenlijk heb jij het ook daarover. Daarna laat je ook gelijk zien dat je messis standaard niet kent door te beweren dat 20 goals messis standaard is lol. Messi heeft er al 33 en is op dit tempo op weg naar de 40.

25 april 2021 om 15:48

Voor zover ik weet kostte alexis sanchez geen 80 miljoen waar jij dembele op schat

25 april 2021 om 15:48

Die stomme Bartomeu dacht heb hier 222 miljoen en die clubs allemaal wisten dat er genoeg geld beschikbaar was, plus Barcelona was dringend opzoek naar een buitenspeler en Dortmund heeft het slim gespeeld. Dembele kan je zeker niks niks verwijten maar goed. Soms kan je iemand gewoon niet overtuigen

25 april 2021 om 16:00

@salaaf

Alexis is dan ook in 2011 gekocht, wat ondertussen al 10 jaar geleden is. Alexis heeft btw ook 40 miljoen + variabelen gekost. Als je de inflatie mee rekent van de afgelopen jaren had een speler van het kaliber Alexis ook +- 80 miljoen gekost destijds hoor.

25 april 2021 om 16:05

alexis sanchez in 2011 gekocht voor 26 miljoen.

25 april 2021 om 16:05

@salaaf

Mijn punt is , je moet geen onmogelijke verwachtingen creëeren. Als jij van Dembele verwacht dat hij 20+ goals maakt en nog eens dubbele cijfers in assisten, dan heb jij gewoon veel te hoge verwachtingen. Ik zie het ook heel graag gebeuren, maar mijn inzicht vertelt mij al dat hij dat nooit ga halen. Hij is veel te onstuimig voor het doel ondanks dat hij tweevoetig is.

Hij brengt andere kwaliteiten die jij niet ziet. Jij staart je blind op het feit dat hij maar 10 doelpunten heeft. Als hij op het veld staat dwing jij de tegenstander om altijd op je hoede te zijn, hij heeft uitstekende looplijnen en brengt veel meer verticaliteit in het spel van Barcelona. Daarnaast is hij 1vs1 gewoon ijzersterk en brengt hij altijd gevaar als hij aan de bal heeft. Hij is geen doelpuntenmachine en zal dat ook nooit worden tenzij hij daar elke dag urenlang op traint. Vergeet ook niet dat de doelpunten die hij heeft gemaakt wel allemaal belangrijke doelpunten waren (of toch bijna allemaal).

25 april 2021 om 16:08

Jij gaat er even van uit dat ik mij blind staar wat niet zo is. Je hele post zit met aannames man, ik ga er niet eens meer op in. Je maakt al de hele tijd hele grote aannames.

25 april 2021 om 16:12

@salaaf

Geniet maar beter van de wedstrijd ;-)

25 april 2021 om 15:24

En vergeet niet hij komt van ver heel ver

Als Barça vandaag wint bij Villateal dan zie ik ze echt heel erg veel kans maken op de titel. Juist omdat ze thuis Atléti nog hebben. Ik denk alleen wel dat het een hele moeizame wedstrijd gaat worden.

25 april 2021 om 15:25

Als ze dit winnen worden ze gewoon kampioen ben ik van overtuigd. Dit is een super lastige uitwedstrijd en Valencia wordt ook heavy

Vamos Culers!!!!! Vandaag gewoon de 3 punten binnen halen. Het hoeft niet mooi te zijn vandaag (al mag dat altijd :-D ) maar ik hecht vandaag veel meer waarde aan de 3 punten.

25 april 2021 om 16:43

Ikzou altijd meer aan de 3 punten hechten maarja.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren