Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Koeman haalt rigoureus bezem door winnend elftal Feyenoord'

Laatste update:
/

Het leek aanvankelijk nog maar de vraag of Graziano Pellè direct weer in de basis zou gaan starten bij Feyenoord, omdat trainer Ronald Koeman repte over ‘never change a winning team’. Die uitspraak kan met een korreltje zout genomen worden. Koeman, die met Feyenoord de voorbije vier competitiewedstrijden won, haalt zijn bezem door de basisopstelling, zo bericht het Algemeen Dagblad.

Volgens het dagblad raken Mitchell te Vrede, Bruno Martins Indi, Ruben Schaken en Tonny Vilhena hun basisplaats kwijt. Te Vrede staat zijn plek af aan Pellè en dat is de meest logische wijziging bij Feyenoord. Dat Martins Indi op de bank moet plaatsnemen is opvallender. De verdediger is fit, maar voor hem komt Miquel Nelom in de basiself. Daardoor verhuist Terence Kongolo naar het centrum van de defensie.

Wesley Verhoek komt het team in voor Schaken, terwijl Vilhena van plek ruilt met Ruud Vormer. Ook die laatste wisseling is opvallend. Hoewel Vormer een uitstekende vervanger is voor de jonge middenvelder, bewees Vilhena midweeks tegen Heracles Almelo nog zijn waarde. Op verplaatsing tekende Vilhena voor het winnende doelpunt (1-2).

Welke speler had jij sowieso wél in de basis laten staan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat zou heel apart zijn! Misschien mogen ze van Van Geel geen 2e worden???

5 april 2014 om 16:20

Misschien dat ze directe plaatsing voor EL willen i.p.v voorronde CL spelen met kans op uitgeschakeld te worden

Daarna tegen een sterke ploeg in EL spelen voor plaatsing voor de groepfase van El

5 april 2014 om 16:27

Directe plaats EL is er niet meer, je moet altijd nog een voorronde spelen voor je in de poulefase komt.

5 april 2014 om 17:12

Alleen ploegen die hoog aangeschreven staan plaatsen zich direct. Feyenoord heeft in de loop der jaren enorm veel terrein verloren in Europa en zal hoe dan ook playoffs moeten spelen.

5 april 2014 om 17:28

Wanneer een club in de 3e voorronde Champions League uitgeschakeld wordt, dan mag het 4e voorronde Europa League spelen. Wanneer een club de 4e voorronde Champions League haalt, en dan uitgeschakeld wordt, stroomt die club automatisch de groepsfase Europa League in, waardoor de voorronde Champions League bijna altijd voordeliger is.


lucvz klets uit zijn nek. Alleen de cupwinnaars uit de zes sterkste competities plaatsen zich direct voor de Europa League. De rest van de clubs moeten minstens één voorronde spelen om in de poulefase terecht te komen. Directe plaatsing voor de Champions League hangt ook af van de competitie waarin de club speelt en de positie waar het geeindigd is en niet of er in het verleden resultaat behaald is. Het gaat hier ook weer om de zes sterkste competities, nl Spanje, Engeland, Duitsland, Italie, Portugal en Frankrijk. Hoog aangeschreven zijn en daarom direct geplaatst zijn is totale nonsens. Ik vergeet hier de kampioenen uit de subtop van Europa, w.o. Nederland ook valt. Die kampioenen plaatsen zich ook direct voor de CL.

5 april 2014 om 17:54

Vilhena die eigenlijk de laatste.paar wedstrijden steess beter ging spelen zet hij er nu naast. Erg vreemd. Ook verhoek en schaken gooi er dan een jeugdspeler in of.armenteros.

5 april 2014 om 16:25

Welke Rus heeft F.noord over genomen?

5 april 2014 om 17:28

Misschien krijgen ze rust of staan ze op scherp tegen psv?

5 april 2014 om 18:00

Of Koeman maakt zijn dreigement waar en probeert nu het WK af te pakken van een speler (lees BMI). Vilhena zou ik er ook niet uit halen trouwens. En ook nog Verhoek voor Schaken. Vreemd. Te vrede is wel logisch.

6 april 2014 om 10:28

Wat een onzin ze hebben woensdag tot de laatste minuut moet knokken en misschien zijn ze niet fit genoeg

Oh jemig, Verhoek. Niet dat ik fan ben van Armenteros en Schaken. Maar die zie ik toch liever op de rechterflank. Vilhena wordt denk ik gespaard voor de wedstrijd tegen Psv, staat op scherp dacht ik.

5 april 2014 om 16:05

En Vormer vind ik delaatste tijd toch wel beter dan Vihlena hoor.

5 april 2014 om 16:44

Welke wedstrijden zie jij dan? En ook al mag Vormer iets beter spelen hij beslist geen wedstrijden voor Feyenoord wat Vilhena veel vaker doet.

Ik denk dat Vilhena gespaard word als hij dat om andere reden doet dan is dat gewoon dom. Waarom BMI eruit??? Omdat Nelom beter is..... Dacht het niet. En Pelle heeft ff geen wedstrijdritme, dus waarom niet 55e min invallen en dan tegen psv weer in de basis.
En dan nog die hopeloze verhoek erin gatver.

Als Koeman geen Tweede word dan heeft hij gewoon gefaald bij Feyenoord!

5 april 2014 om 17:53

Als Vormer beter speelt is het toch logisch? Vilhena stond toevallig een keer goed tegen Heracles, maar om hem als bepalende speler te noemen gaat me te ver. Ik vind hem veel minder belangrijk dan Immers, de Vrij, Clasie of Pellè.

Verhoek erin, tja. We hebben geen goede rechtsbuiten. Ik hoop dat hij gemotiveerd is en vlamt zoals hij dat ooit deed bij ado.

En als je iemand wedstrijdritme wilt laten opdoen moet je hem niet laten invallen. Met alle respect, maar tegen RKC moet je gewoon 4-0 winnen of Pellè nou belangrijk is of niet. Hij mag weer balgevoel krijgen en zal 90 minuten de tijd krijgen om te wennen aan het tempo. Dan geen gele kaart pakken en tegen Psv de sterren van de hemel spelen. Want volgens mij staat Pellè op scherp voor het duel tegen Psv.

5 april 2014 om 18:20

Vormer beter dan vilhena? Lol. Vilhena speelt de laatste weken juist sterk.

5 april 2014 om 18:52

Ben jij een feyenoorder?

Wanneer bepaald Vormer een wedstrijd dan? Ik zeg toch ook niet dat hij de bepalende speler van Feyenoord want ij hebben 2 echt bepalende spelers en dat zijn Clasie en Pellé. Een Vilhena in vorm = Fysiek sterk voor een kleine speler, overzicht, heeft een goede trap en maakt ook nog eens goals en niet te vergeten dat hij nog piepjong is he en dan speelt hij niet eens op zijn favo positie! Vormer zou aangezien zijn leeftijd top moeten zijn. Vind hem ook absoluut niet slecht, maar anders was hij wel basisspeler geweest.

5 april 2014 om 16:59

@ Luzacovic,

Dan kan je Graziano Pellé ook net zo goed sparen, want hij is nu inderdaad terug van een schorsing, maar als Pellé tegen RKC Waalwijk een gele kaart pakt, dan is hij geschorst voor de wedstrijd tegen Psv.

Maar dit zijn inderdaad wel opvallende wisselingen, want ik vond bijvoorbeeld Tonny Vilhena de laatste wedstrijden steeds wel wat beter spelen en dan wordt hij nu tegen RKC Waalwijk op de bank gezet.

Het kan dan inderdaad zijn dat Ronald Koeman Vilhena wilt sparen voor de wedstrijd tegen Psv. Als dat het niet is, dan zou ik het ook niet weten.

Dat Mitchell te Vrede eruit wordt gehaald, kan ik ook nog wel begrijpen, maar aan de andere kant kan je Pellé ook gewoon op de bank houden.

Want als Pellé nu tegen RKC Waalwijk een gele kaart krijgt, dan is hij volgende week tegen PSV alweer geschorst.

Bij Ruben Schaken kan ik het me ook wel voorstellen dat hij eruit wordt gehaald, alleen dan begrijp ik niet dat Wesley Verhoek in zijn plaats komt.

Niet dat ik helemaal weg ben van Schaken of Samuel Armenteros, maar ik heb wel liever Armenteros of Schaken als rechtsbuiten, dan Verhoek.

Van Bruno Martins Indi kan ik ook nog wel begrijpen dat hij op de bank zal beginnen, want Terence Kongolo speelt centraal in de verdediging uitstekend en Miquel Nelom kan het naar mijn mening ook prima invullen als linksback.

5 april 2014 om 17:06

Ik acht de kans dat Vilhena (middenvelder) een kaart pakt groter is dan dat Pelle (spits) een kaart pakt. Klein risico van Koeman.

5 april 2014 om 17:55

Gezien de recente gedragingen van Pellè kun je ook niet echt aan op die voorspelling lijkt me. Risico's heeft het in ieder geval. Je mag er van uit gaan dat hij zich inhoudt na al dat gedonder, maar als het straks weer even tegenzit.. Misschien laat hij zich toch weer gaan, je weet het nooit natuurlijk.

5 april 2014 om 17:27

Ik weet niet wie de linksback van RKC is maar die is alvast in zijn handen aan het wrijven....
volgens mij gunt ronald zijn broer de 2e overwinning op fr

5 april 2014 om 17:37

Ik zie overigens ook liever Kongolo tegenover Castelen dan Nelom.

5 april 2014 om 17:39

Amieux is sowieso wel een aardige back. Vorig jaar bij NEC viel hij mij ook al op. Kan zeker een stap hogerop.

Als ik zo de tekst leest met ik het met de meeste wisselingen wel een. Behavle dan Verhoek voor Schaken.

5 april 2014 om 17:01

Misschien is het om Verhoek in de etalage te zetten? Hoop t wel want die jongen zie ik volgend jaar toch liever niet meer bij Feyenoord.

Allemaal logische keuzes. Pelle is beter dan Te Vrede, Kongolo en Nelom is logischer omdat je thuis en aanvallender speelt. Schaken is al heel het seizoen de zwakste schakel al zal Verhoek niet veel beter zijn. Vilhena vind ik wel jammer maar dat lost Vormer wel op.

5 april 2014 om 16:14

Daar komt bij dat er nog al was spelers op scherp staan.
Er komen nog 2 zware webstrijden aan dus kun je geen schorsingen gebruiken.

5 april 2014 om 16:16

schaken is wel degene die bijna altijd de voorzetten op pelle geeft dus zo zwak is die niet

5 april 2014 om 16:29

Schaken heeft maar 4 assists dit seizoen en die van afgelopen week Was niet eens op Pelle. Schaken bakt er itt vorig seizoen niets meer van.

5 april 2014 om 16:56

@ajaxbarcelona, het spijt me, maar heb jes Schaken wel eens een bal goed zien aannemen? Altijd met zijn buitenkant voet. Ook komt maar 1 van zijn 10 voorzetten aan. Rendement van 0,0 dus...

5 april 2014 om 17:28

1 vd 10 is een rendement van 10% niet 0,0 :-)

Ik denk dat die "bezem" die Koeman hanteert puur is om te maskeren dat hij Pelle zonder tegenwind weer in de basis zetten kan!
Het slaat echt nergens op, Feyenoord speelt de laatste wedstrijden constanter dan ooit

Gele kaart besparen voor vilhena

5 april 2014 om 16:16

dat snap jij en dat snap ik alleen bij het ad snappen ze dat niet.

5 april 2014 om 16:16

Van Gaal en Nedelands elftal dwars zitten..??

5 april 2014 om 16:18

Volgens mij is pellè na een gele kaart aankomende wedtrijd ook weer geschorst dus waarom zou hij pelle dan wel en vilhena niet opstEllen terwijl ze allebei de kans hebben om psv missen?

5 april 2014 om 16:48

Omdat Pelle anders geen wedstrijdritme heeft en dat is wel handig als je een topwedstrijd speelt.

5 april 2014 om 18:19

Klopt bij een gele kaart is hij weer geschorst.

5 april 2014 om 16:32

Omdat Pelle als spits normaal gesproken minder kans heeft op een gele kaart dan een verdedigende middenvelder.

5 april 2014 om 16:58

Vilhena een verdedigende middenvelder?! Laat me niet lachen. Als je de wedstrijden van Feyenoord ziet, dan zie je dat Clasie met de punt naar achter speelt, Immers op 10 en Vilhena hangend op links. De rechterkant wordt bewust opengelaten voor opkomende back Janmaat.

5 april 2014 om 18:37

Vilhena en Clasie hebben heel veel verdedigende onderscheppingen dus volgens mij mag je hem wel als VM inschalen. Al heeft hij ook zijn aanvallend impulsen ja.

Je kan er wel lacherig over doen, maar zo heel gek zijn die wijzigingen niet. Met Kongolo en Nelom heb je een verdediging die een stuk offensiever is ingesteld als wanneer je Martins Indi opstelt, Vilhena heeft niet echt zijn beste vorm van het seizoen en op rechtsbuiten maakt het geen bal uit wie je opstelt, want Schaken, Armenteros en Verhoek zijn allemaal niet van het niveau dat Feyenoord nastreeft.

5 april 2014 om 16:52

Denk dat Vilhena gespaard wordt omdat hij bij geel geschorst is tegen Psv, maar ik vind het vreselijk jammer. Hij was een tijdje niet in vorm, maar de laatste 2-3 wedstrijden speelde hij echt heel goed, gae thuis mag dat ook wel maar ook uit bij Heracles (waar Feyenoord nooit makkelijk wint) was hij uitstekend. Dus jammer maar begrijpelijk dat Koeman hem spaart.

Never change a winning team. Zou grappig zijn als ze nu punten verspillen. Maar thuis winnen van Rkc zou geen probleem moeten zijn.

Pff, Verhoek? Is Koeman van de trap gevallen op z'n achterhoofd ofzo?
Echt een wonder dat het Legioen accepteert sowieso dat zo'n figuur in het Feyenoord-shirt speelt.
Weg ermee!!!!

Ach die Armenteros is drama, Schaken is redelijk maar Verhoek is echt niet minder dan Armenteros...

5 april 2014 om 17:01

Hahahahahahaha! Armenteros zou normaal gesproken de beste rechtsbuiten moeten zijn van Feyenoord. Hij is alleen het hele jaar niet in vorm. Verhoek kan er met alle respect, HE-LE-MAAL NIKS VAN!!! Traag, voorzetten worden ook steeds slechter en dn hou je bij hem niks meer over.

Alleen Vilhena zou een merkwaardige wissel zijn. Alle andere wissels zijn wel te verklaren. Schaken speelt al weken drama, Te Vrede maakt logischerwijs plaats voor Pelle en Nelom is aanvallend beter dan Bmi. Tegen RKC wil Koeman blijkbaar aanvallender spelen dan voorgaande potjes.

Maarja, Verhoek wordt het team niet beter van. Doe dan maar Armenteros. Vilhena is net in vorm aan het raken. Ik zou het alleen kunnen verklaren als hij hem wil sparen voor het duel met Psv.

5 april 2014 om 17:15

Precies, dat is ook de reden. Clasie, Immers en Vilhena staan geloof ik allemaal op scherp. Immers en Clasie haal je er niet zomaar uit, dus Koeman wil er iig 1 'sparen' zodat Vilhena geen geel kan pakken tegen Rkc.

Pelle voor Te Vrede is logisch. Schaken speelt al lang zeer matig dus dat Verhoek een keer de kans krijgt tegen RKC kan ik ook begrijpen. Maar Vilhena eruit? Die snap ik totaal niet. Die speelt juist weer hartstikke goed de laatste tijd en zit in een flow. Laat hem er alsjeblieft lekker in staan! Bruno Martins Indi vind ik overigen ook wel beter dan Nelom op LB. Die viel tegen Go Ahead wel lekker in, maar over het algemeen vind ik die te kort komen voor Feyenoord.

Ik vind dat Feyenoord de situatie met BMI compleet verkeerd heeft aangepakt. Dat Kongolo er aan zat te komen wisten de meeste wel en ik wou ook dat hij eigenlijk eerder gebracht weg dan het nu het geval was maar dan moesten ze wel iets met BMi hebben gedaan. Enige oplossing is dat je hem verkoopt en je winst pakt maar ik vind niet dat BMI klaar is om de stap te maken naar het buitenland en nog genoeg kan leren in Nederland. Beetje jammer voor Bmi.

Het is geen back maar moet in het centrum staan maar dan had je eerst Mathijsen die al of niet terecht daar stond en dan kreeg je allerlei wijzigingen door o.a. blessures en krijg je dit.

Feyenoord gaat die tweede plek niet pakken. Volgende week verliezen ze bij PSV en op de laatste speeldag moeten ze naar AZ waar ze punten verliezen. Zeker als Koeman Martins Indi – een van zijn beste verdedigers – eruit haalt voor – met alle respect – Miquel Nelom.

5 april 2014 om 16:46

Heerenveen verliest thuis van Psv, Feyenoord verliest bij PSV en Feyenoord verliest punten bij een uitgespeeld AZ. Dit gaat allemaal uitkomen? Zou wat zijn zeg, als je nog gelijk krijgt ook.

5 april 2014 om 16:49

ehhmm AZ speelt de laatste speelronde al voor spek en bonen mee ! hebben dan al Play off plek gehaald, en meer zit er niet in, dat houd in dat ze misschien iets minder gefocust zijn, en spelers rustig aan doen om uitgerust de play-offs in te gaan, en als je als Feyenoord dan 3-5-2 gaat spelen kun je daar zeker winnen. ik neem dit niet als garante 3 punten aan, geloof me maar ik denk dat je AZ uit nog wel eens kan winnen

5 april 2014 om 17:03

Ehhhmmmm : zoiets dacht AZ destijds ook tegen Excelsior. Zij konden kampioen worden , Excelsior moest zich sparen of zo. resultaat is bekend!

5 april 2014 om 17:14

Binnen de playoffs kan het alleen nog wel heel relevant zijn of je de 6e of 8e plek haalt, vanwege de loting. Als AZ per ongeluk nog 8e zou worden krijg je namelijk de nummer 5 tegen je, die uit het rijtje Psv, Feyenoord, Twente, Vitesse komt. Dan kan je beter zesde of zevende worden, aangezien je dan hoogstwaarschijnlijk Heerenveen of Groningen treft. Is een groot verschil en dan haal je tenminste de finale van de playoffs, wat tenminste extra inkomsten oplevert.

Gunt Feyenoord ons de titel? Hopelijk kan RKC een puntje mee nemen. Mast ik verwacht een makkelijke zege 3-0.

5 april 2014 om 18:00

ik gun ajax de titel wel meer dan dat ik hem Vitesse gun, maar desalniettemin pakken jullie hem sowieso wel, niet deze week dan wel volgende week. terwijl wij nog in een drukke strijd zijn voor die 2e plaats, dus ik denk niet dat wij het gaan laten lopen om ajax en lolletje te doen en er zelf de dupe van te worden nee

5 april 2014 om 18:18

Ik bedoelde te zeggen dat we morgen kampioen worden omdat Feyenoord gaat wisselen. Maar ja het is AD hè! RKC mag je niet onderschatten Feyenoord heeft het altijd lastig tegen ons. Ze winnen uit eindelijk wel maar makkelijk ging dat niet.

Vormer en Clasie op een middenveld werkt niet dat heeft vorig seizoen al meermaals bewezen, het zijn dezelfde types.

Vormer brengt geen diepgang iets wat Vilhena wel brengt en hij loopt ook veel en dat is ook zeker belangrijk met Immers die bijna naast Pelle speelt en Clasie die nooit doorschuift bijna.
Verder heeft die een goeie klik met Boetius en speelt hij altijd beter als Vilhena achter hem staat.

Schaken komt geen lantaarnpaal meer voorbij dus om daar Verhoek neer te zetten vind ik toch niet heel erg, gevoelsmatig speel je toch al met 10 man als je Schaken opstelt.
Men had beter Manu gewoon kansen kunnen geven, had Boetius op rechts gekund dan had je een fantastische aanval gehad maar het lijkt er op dat Koeman dit seizoen bijna geen nieuwe talenten durfde in te passen.
Alleen uit nood heeft hij toen eindelijk Kongolo laten spelen en die bleek opeens toch heel aardig te kunnen voetballen, gemiste kans want ik denk dat Manu bij Feyenoord net zo veel had kunnen leren.

Ik weet niet waarom iedereen Verhoek zo afschrijft maar die is een hele tijd geblesseerd geweest, en laat het nu waarschijnlijk op de trainingen zien anders zou Koeman hem niet opstellen, kan een hele nuttige speler zijn als hij het vertrouwen krijgt vooral met een lange spits als pelle, en een schaken kan nog maar een jaartje mee een Verhoek nog minimaal 5 jaar.

Je zou bijna denken dat hij dit doet om die jongens en van Gaal te pesten, zodat hij zie niet mee gaat nemen naar het WK, want daarvoor moeten ze speeltijd maken.

Willen ze nou voor de 2e plek gaan of de 3e 4e plaats snap koeman soms niet

Indi was uitgevallen vorige wedstrijd en heeft gewoon rust..met oog op de topper volgende week. Te vrede moet gewoon plaats maken voor pelle, logisch! Verhoek en vormer is onzin...maar verzwakken feyenoord niet heel erg aangezien schaken slecht speelde afgelopen games en vormer vilhena is niet veel verschil.

Zo raar is dit toch niet. Martins Indi is geblesseerd geraakt woensdag, dus geeft Koeman hem rust. Het komt hem zelfs goed uit, nu kan hij dat gebruiken om aanvallender te spelen en dus Bruno ernaast te zetten. Vilhena staat op scherp, anders had hij natuurlijk gespeeld. Maar tegen RKC denkt Koeman hem wel te kunnen missen, zeker als je bedenkt dat Vormer het laatst ook fantastisch deed op linksmid. Schaken speelde waardeloos en is ook niet al te fit naar mijn idee, in de tweede helft lijkt hij altijd op zijn laatste benen te lopen. Verhoek vind ik wel een aparte keuze, maar als hij drie goede voorzetten geeft is het prima, Armenteros is ook waardeloos én linksbenig. Te Vrede voor Pellè is logisch, omdat Pellè veel beter is dan Te Vrede en ritme nodig heeft voor Psv. Want begrijp het niet verkeerd jongens, als Feyenoord iets wil moeten ze van PSV winnen.

Schaken neemt buitenkant voet aan? Eh, ja en? Als je een verdediger in je nek hebt en je leunt naar achteren is buitenkant voet toch echt iets waardoor je meer ruimte krijgt tussen de bal en die verdediger hoor. Vooral als je de bal wil verzekeren en op aansluiting wacht. Verhoek voor Schaken. Vreselijk. Die jongen passeert nog geen geparkeerde auto.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren