Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Koeman haalt landgenoot als achtste aanwinst naar Everton'

Laatste update:

Everton gaat binnenkort de achtste aanwinst van deze zomer presenteren, zo melden diverse Britse media woensdag. Cuco Martina gaat naar verluidt de selectie van trainer Ronald Koeman binnen afzienbare tijd versterken. De oefenmeester en de 27-jarige verdediger kennen elkaar door hun samenwerking bij Southampton, waar de geboren Rotterdammer sinds medio 2015 onder contract stond.

De rechtsback beleefde vorig jaar een moeilijke tijd bij the Saints en speelde slechts negen competitieduels. Deze zomer liep hij uit zijn contract en kon hij transfervrij vertrekken. De ex-speler van onder meer FC Twente en RKC Waalwijk nam afgelopen week met de nationale ploeg van Curaçao nog deel aan de Gold Cup. Martina is volgens verschillende media afgereisd naar Liverpool om met Everton te onderhandelen over een contract.

Koeman had Martina vorig jaar ook op het oog als versterking voor zijn defensie, maar Southampton weigerde toen alle medewerking. Koeman zou met de komst van Martina weer een optie erbij hebben achterin, zeker zolang Seamus Coleman nog herstellende is van een gebroken been. Mocht Martina inderdaad naar the Toffees verkassen, dan wordt hij de achtste versterking van de club, na Wayne Rooney, Michael Keane, Sandro Ramírez, Jordan Pickford, Davy Klaassen, Henry Onyekuru en Nathangelo Markelo.

Denk jij dat Cuco Martina een versterking zou zijn voor Everton?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Beetje een vreemde toevoeging aan je team, als je het mij vraagt.

12 juli 2017 om 18:05

Bijna allemaal vreemde toevoegingen hoor...allemaal net niet goed genoeg als je met everton top 7 wil eindigen natuurlijk.

12 juli 2017 om 18:14

Ik vind Pickford, Klaassen en Keane toch wel goede spelers. Die Ramirez is ook wel een speler met potentie. Top 7 gaat zeker lukken en ik denk dat plek 5 ook wel moet lukken als een top ploeg een minder jaar heeft.

12 juli 2017 om 18:18

En dan vergeet ik Rooney nog.

12 juli 2017 om 17:58

Heel mooi voor Cuco natuurlijk al gaan we hem nu wel missen tijdens de Gold Cup wedstrijden tegen Mexico en Salvador. Room lijkt ook naar Everton tegaan dus dat is ook mooi voor onze nationale team.

Toch wel vreemd waarom Koeman zo gecharmeerd is van Cuco Martina. Bij FC Twente maakte hij nou niet bepaald indruk en kreeg de nodige kritiek, bij Southampton waren ze ook niet bepaald gecharmeerd van hem al heeft hij het daar beter gedaan dan verwacht en nu weer Everton? Ik neem toch aan dat er wel betere krachten zijn en geld hebben die Engelse clubs wel.

12 juli 2017 om 18:02

Echt he, enige reden die ik kan bedenken is dat het risico nagenoeg niet aanwezig is. Transfervrij en zal weinig salaris ontvangen. Als coleman terug is wordt het banken voor de beste man

12 juli 2017 om 18:10

Volgens mij is Coleman de enige echte rechtsback bij Everton. Dat Koeman er daarom ervoor kiest om Martina te halen. Vind ik nog wel begrijpelijk. Het is zeker geen geweldenaar. Maar welke goeie rechtsback wil er nou naar Everton gaan om op de bank te zitten of om Coleman uit de basis te spelen? Dat zou in beide gevallen niet handig zijn. Aangezien Coleman gewoon een prima back is. En als Everton voor een prikkie een back up kan halen. Dan lijkt me dat een prima zet.

12 juli 2017 om 18:38

Coleman is niet de enige rechtsback. Mason Holgate hebben zij ook nog, groot talent!

12 juli 2017 om 19:16

Coleman is een goede back, maar het is zeker niet onmogelijk om hem uit de basis te spelen. Ik snap wel dat ze een rechtsback halen als vervanger voor Coleman, maar dat Koeman wederom uitkomt bij Martina, begrijp ik echter niet. Hij is relatief goedkoop en heeft dan wel Premier League-ervaring, maar komt tekort voor het niveau en is aan de bal bijzonder onrustig.

12 juli 2017 om 20:39

Oh dat wist ik niet. Dan is het wel raar dat ze Martina halen terwijl ze Holgate en Coleman hebben.

12 juli 2017 om 18:52

Martina heeft het redelijk gedaan bij Southampton met als hoogte punt de goal tegen Arsenal. Doet geen rare dingen op het veld en zal daarbij ook genoegen nemen met een plek op de bank. Prima backup voor Coleman en nog transfervrij ook!

12 juli 2017 om 19:17

Heb hem bij Southampton toch een aantal keren merkwaardige beslissingen zien nemen. Hij begon sterk, maar sinds het vertrek van Koeman komt hij sporadisch in actie en als hij speelt, haalt hij vaak een mager zesje. Voor een club als Everton is dat gewoon niet genoeg.

Hoop en denk dat hij zuiver als back up zal worden gehaald. Coleman ligt er nog zeker maanden uit. Holgate heeft het vorig seizoen goed gedaan op die positie maar is geen echte rechtsback.

Denk dat de komende maanden naast Holgate vooral jeugdtalent Jonjoe Kenny de kans krijgt om zich op de rechtsback positie te bewijzen met Martina als back up

Apart deze jongen stond onder andere bij fc utrecht op de radar. Een aardige voetballer maar toch niet niveau subtop premier leuage?

Echt te triest voor woorden deze belachelijke transfer. Martina is een leuke speler voor het Championship/League one maar zeker niet een subtopper als Everton

Als hij weer zo'n heerlijke goal scoort tegen Arsenal mag Koeman hem wel halen, maar Martina mag met zijn kwaliteiten al blij zijn dat hij voor Southampton mocht spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren