Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman eist maximale scherpte en baalt van vergeetachtige Schaken

Laatste update:

Feyenoord werd in de laatste twee seizoenen tweede en derde in de Eredivisie en gaat dit voetbaljaar vol voor het kampioenschap. Ronald Koeman eist maximale scherpte van zijn spelers en was dan ook niet blij met Ruben Schaken, die voor het trainingskamp naar Spanje zijn paspoort vergat. Zijn ploeggenoten konden er wel om lachen, maar dat gold niet voor Koeman.

/

De oefenmeester vindt dat zijn spelers ook buiten het veld scherp moeten zijn en was dan ook 'not amused' over Schaken, zo meldt het Algemeen Dagblad. De aanvaller miste het vliegtuig overigens niet: toen bleek dat hij zijn paspoort was vergeten, sprong hij direct in een taxi om het reisdocument op te halen. Schaken keerde op tijd terug op het vliegveld om zijn vlucht te halen.

Feyenoord hervat de competitie volgende week zondag met een uitwedstrijd bij FC Utrecht en speelt een week later uit bij ADO Den Haag. Tussendoor wacht nog de bekerwedstrijd tegen aartsrivaal Ajax in de Amsterdam ArenA.

Denk je dat Feyenoord kampioen kan worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kleinigheidje, iedereen vergeet zijn passport toch wel eens? Of ben ik, naast Schaken, de enige???

7 januari 2014 om 08:18

Kan gebeuren lijkt me. Niet echt "nieuws".

7 januari 2014 om 08:46

Als ik voor mn werk naar het buitenland moet is dat toch echt het eerste waar ik aan denk...

7 januari 2014 om 11:46

Een paspoort is binnen de EU toch niet noodzakelijk? Feyenoord gaat jaarlijks naar Marbella, dus met een identiteitsbewijs was hij er ook gekomen. Aangezien dat iets is wat je altijd bij je moet hebben, vind ik het extra dom want dan heb je dus twee mogelijkheden niet bij je.

7 januari 2014 om 12:09

Zeker wel je ID./paspoort moet je altijd bij je hebben , maar kan iedereen gebeuren

7 januari 2014 om 12:11

Oeps mijn opmerking is overbodig , excuseer mijn onoplettendheid

:-)

7 januari 2014 om 15:36

Ja, paspoort of id kaart is altijd noodzakelijk als ID bewijs als je met het vliegtuig gaat. Als je met de bus gaat heb je toch ook je ov kaart bij je? Dit is gewoon dom.

7 januari 2014 om 08:53

Sorry hoor maar dat is gewoon dom. Als er 3 dingen zijn die je checkt voor je gaat vliegen dan zijn het wel je paspoort, ticket en pinpas/creditcard. 10 seconden werk en gewoon vrij standaard.

7 januari 2014 om 08:57

Ik vergeet mijn paspoort heel vaak. Echter nooit als ik ga vliegen...

7 januari 2014 om 09:49

Dit is inderdaad slecht en amateuristisch. Ik snap Koeman wel in deze.
Goed dat hij scherpte eist.
Dat de rest van de selectie er laconiek over doet snap ik wel (beetje voetbal humor), goed dat Koeman deze oelewapper terecht wijst.

Off:
Haha ik kan me bij Ajax nog herinneren dat ze ooit Sno in een latere vlucht hadden. Een dame van de KLM hoorde door de telefoon dat Evander Sno werd ingecheckt, dus zij boekt hem in als:

Meneer E. van der Sno.

Hahaha leg dan maar uit aan de balie dat je een ticket hebt!

Zonder twijfel ben je niet de enige hoor.

Ik zal niet zeggen dat het me nooit zal overkomen, maar bij een vliegreis staan bij mij paspoort en portemonnee op 1 en 2. Ik denk dat ik nog eerder mijn koffer zou vergeten.

On: Ik vind de reactie van Koeman een beetje overdreven. Snel opgelost en vliegtuig gehaald. Prima toch!

Een van de eerste dingen die je bij je moet hebben is je paspoort en/of ID kaart, of misschien dacht ie dat je ook met je ID kaart Spanje binnen komt. Maar dit voorval is het vermelden eigenlijk niet eens waard!

7 januari 2014 om 11:26

Je kunt ook gewoon met je id kaart Spanje in.

Koeman gebruikt dit gewoon als voorbeeld.
Slim juist.

Gunsmoke, ik kom gewoon binnen in Turkije met me id hoor... Aangezien me paspoort deze zomer was verlopen.

Koeman reageert hier toch wel overdreven, Ookal is het een beetje stom van Ruben.

7 januari 2014 om 10:46

Maar je moet wel een visum krijgen op het vliegveld in turkije als je met een id komt. Als toerist dan ik weet niet hoe het zit als je een turk bent.

7 januari 2014 om 11:23

Inderdaad, ik kwam ook gewoon het land binnen met mijn ID-kaart. Betaal je een paar euro voor een visum, maar dat lijkt me goedkoper dan een taxirit.

Volgens mij wouden ze dat gedoe met een visum afschaffen. Weet niet of dit het geval is. Maar misschien is het voor een toerist anders dan voor een werknemer.

7 januari 2014 om 11:34

Ik neem niet aan dat Schaken een ID kaart heeft. De meeste mensen met een rijbewijs zullen die toch niet meer aanvragen?
En met een rijbewijs kan je niet naar het buitenland (iig niet met het vliegtuig).

8 januari 2014 om 01:50

Zijn genoeg mensen met een id en een rijbewijs. Denk dat er veel meer mensen met dan zonder zijn. Daarnaast heeft lang niet iedereen een paspoort hoor

Voor zover ik weet is Schaken een mens, klinkt misschien gek maar mensen vergeten wel eens dingen. Dat kan bijvoorbeeld komdn door het wisselen van je jas etc. Zo een reactie is nergens voor nodig.

Dit zijn kleine dingetjes, maar wat Koeman hiermee duidelijk wil maken is gewoon dat je scherp moet zijn. Hoe komt het dat jij je paspoort vergeet wat loopt er allemaal door je hoofd, waarom ben je niet scherp. Het gaat om niks maar Koeman houd zijn leerlingen bij de les en dat is juist goed van hem.

Kan gebeuren. Maar ik snap wel dat Koeman er een punt van maakt.

Terecht dat Koeman baalt, Schaken is een vd dr 'oudere' spelers en hoort een voorbeeldfunctie te hebben naar de rest toe. Wellicht niet op voetballend gebied maar wel op het sociale en professionele gebied. Maar goed, hopelijk komt de hele selectie fit en gemotiveerd terug en wie weet staan we met de schaal in handen op het einde van het seizoen! Ja jongens en meisjes, dromen mag!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren