Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

KNVB is wachten beu en dreigt met puntstraf: 'Zijn met kandidaten in gesprek'

Laatste update:

De KNVB heeft Fortuna Sittard een ultimatum gesteld. De Limburgse club zit sinds het ontslag van Peter van Vossen, op 4 oktober, zonder coach en moet haast gaan maken. Uiterlijk 11 december moet de club een nieuwe gediplomeerde oefenmeester hebben aangesteld. Wanneer dat niet lukt, krijg Fortuna drie punten in mindering.

Manager voetbalzaken Charly Chudik vertelt in gesprek met Voetbal International dat de club er alles aan doet om binnen tien dagen een nieuwe coach te vinden. “Volgens mij is Fortuna een hartstikke mooie uitdaging voor veel trainers. We staan nu zeventiende in de Jupiler League, van hieruit kan het eigenlijk alleen maar beter gaan”, stelt hij.

Fortuna voerde al gesprekken met Ernie Brandts, Marino Pusic, Edwin Hermans, Rob Alflen en Henk Duut, maar vanwege beperkte financiële middelen bleken zij geen haalbare kaart. “Wij zijn nog met een aantal kandidaten in gesprek en gaan er alles aan doen om voor 11 december een nieuwe trainer te benoemen”, aldus Chudik. Tot die tijd worden de honneurs waargenomen door interim-coach Jeffrey Kooistra.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom geen constructie ala Fc Twente? Maak voor mijn part Frans Korver op papier hoofdcoach en laat Kooistra het seizoen afmaken. Goedkope oplossing.

1 december 2015 om 15:48

Volgens mij wil de Knvb haar billen daar niet meer aan branden en zal het daarom afwijzen. Bij Twente gaf de bond ook al toe spijt te hebben van deze constructie (en terecht wat mij betreft)

1 december 2015 om 18:17

Dit is nou weer het alom bekende "meten met 2 maten" van de knvb. Ik kan er ondertussen een boek over schrijven.

Wat gebeurt er eigenlijk met de nummer laatst van de Jupiler League? Degradeert die club of is dat nog niet zeker?
Met die puntenaftrek zou Fortuna laatste staan op doelsaldo.

1 december 2015 om 15:08

Nee omdat er maar 19 clubs zijn door het wegvallen van jong Twente zal er niemand degraderen dit jaar

1 december 2015 om 15:24

Dan zal die puntenaftrek keihard aankomen.

1 december 2015 om 19:15

Volgend seizoen is er verplichte degradatie

Henk Duut? Onder hem degradeerde Fortuna toch dan is het wel een vreemde keuze.

3 punten minder en ze hebben als zo weinig. Wat een club is dit toch geworden. Ten onder gegaan aan mismanagement. Dan geven ze een kluns als van Vossen een 2 jarig contract en dan hebben ze iemand gevonden die de club al wat beter kent en die willen ze maar een contract van 6 maanden geven. Ongelooflijk.

Waarom toch verplichten om te werken met een trainer die papieren heeft?

Als een club kan presteren met de groenteboer voor de groep is dat toch prima?

Als Philips de koffiejuffrouw opeens directeur van het bedrijf wil maken kan dat ook gewoon.

Dan zal blijken dat al die cursussen niet zoveel toevoegen en loopt de Knvb een dikke inkomstenbron mis.

Zou een prima opstap zijn voor Kluivert!
Kan hij goed ervaring opdoen in het betaald voetbal.

Het gaat niet goed met het voetbal in Sittard, zowel sportief gezien als financieel. Fusie met MVV wellicht 😉

1 december 2015 om 16:33

Daar is al eens over gesproken, een fusie tussen enkele Limburgse voetbalclubs. Dat is echter niks geworden, mede of volledig door het feit dat Maastrichtenaren en de mensen uit Sittard gewoon niet met elkaar willen samenwerken.

Best vreemd dat een club perse iemand voor de groep moet zetten die bepaalde papieren heeft. Al zetten ze Jo Bonten als trainer, dat zouden ze toch zelf moeten kunnen bepalen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren