Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Klopp wil unieke prestatie leveren in op één na meest trefzekere PL-duel ooit

Laatste update:

Tottenham Hotspur zegevierde in elk van de eerste drie speeldagen van de Premier League, inclusief een 0-3 zege op Manchester United, maar leed vlak voor de interlandperiode een nederlaag tegen Watford (2-1). Liverpool beleeft daarentegen nog een foutloos seizoen: twaalf punten, net als Chelsea en Watford. Opta blikt vooruit op het duel op Wembley, zaterdagmiddag vanaf 13.30 uur.

O Tottenham Hotspur won maar een van de laatste elf Premier League-wedstrijden tegen Liverpool: vier remises, zes nederlagen. Deze overwinning kwam echter wel in het laatste competitieduel in Londen, afgelopen seizoen, tot stand: 4-1.

O Liverpool kwam slechts in één van de laatste twaalf Premier League-duels met Tottenham Hotspur niet tot scoren. Dat was in de eerste wedstrijd van Jürgen Klopp als manager van the Reds, in oktober 2015: 0-0.

O De Premier League-wedstrijden tussen Tottenham Hotspur en Liverpool hebben tot dusver 149 doelpunten opgeleverd. Alleen in de onderlinge ontmoetingen tussen Arsenal en Everton in deze competitie werd vaker gescoord: 151 keer.

O In geen enkele wedstrijd in de geschiedenis van de Premier League werd vaker een penalty toegekend dan in de onderlinge ontmoetingen tussen Tottenham Hotspur en Liverpool: 22.

O Liverpool won negen van de vijftien competitieduels in Londen onder leiding van Jürgen Klopp: drie remises, drie nederlagen. De Duitser wacht echter nog altijd op de eerste uitzege op Tottenham in competitieverband: twee remises, één nederlaag.

O Liverpool heeft voor het eerst sinds 1990/91 de eerste vier competitieduels van een nieuw seizoen in winst omgezet. In slechts twee voetbaljaargangen werden door the Reds de eerste vijf competitiewedstrijden gewonnen: 1978/79 en 1990/91.

O Liverpool heeft elk van de laatste vijf Premier League-duels gewonnen. De laatste keer dat men zes opeenvolgende competitiezeges boekte was in april 2014, toen men onder Brendan Rodgers elfmaal op rij won en uiteindelijk als tweede eindigde.

O Sinds de start van 2014/15 pakte alleen Arsenal (37) minder punten in Premier League-wedstrijden tussen the Big Six-teams dan Tottenham Hotspur: 54.

O Tottenham Hotspur, dat op de vierde speeldag van Watford (2-1) verloor, heeft sinds de laatste twee speeldagen van 2015/16 geen twee opeenvolgende nederlagen in de Premier League geleden: 1-2 tegen Southampton en 5-1 tegen Newcastle United.

O Mohamed Salah was afgelopen seizoen verantwoordelijk voor alle doelpunten van Liverpool tegen Tottenham Hotspur in de Premier League: drie stuks.

O Harry Kane was in zijn zeven Premier League-wedstrijden tegen Liverpool als speler van Tottenham Hotspur bij evenveel goals betrokken: twee assists, vijf treffers. In de laatste twee onderlinge ontmoetingen had de spits zelfs een aandeel in vier doelpunten.

O Roberto Firmino is onder Jürgen Klopp de meest trefzekere speler van Liverpool. De Braziliaan was bij zestig Premier League-goals betrokken (23 assists, 37 treffers): vijftien meer dan welke speler van de Merseyside-club dan ook.

Tottenham Hotspur - Liverpool eindigt in een ...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Liverpool draait tot op heden een prachtig seizoen. Natuurlijk is de uitwedstrijd bij Tottenham, een heel serieuze test, maar het is nog lang niet beslissend.
Laat ons eerst afwachten waar de clubs staan in maart.

13 september 2018 om 08:39

Liverpool draait tot nu toe inderdaad een prachtig seizoen. Ik denk dat Spurs, Chelsea, Liverpool en Man City gaan strijden om de titel in Engeland. Dit is dan ook een leuke test voor beide ploegen. Ik ben dan ook benieuwd wie hier de winnaar wordt. Ik denk dat Liverpool net aan het langste eind trekt. Liverpool is vooral sterk tegen ploegen die graag het spel willen maken en Spurs is zo'n club die graag de bal willen hebben.

Verder denk ik dat Liverpool de meeste kans maakt op de titel in Premier League.

Mignolet
Clyne
Gomez
Van Dijk
Robertson
Keita
Fabinho
Wijnaldum
Salah
Firmino
Mane
13 september 2018 om 13:52

Zermatt, waarom in hemelsnaam Mignolet op doel als je Alisson ook nog hebt?

14 september 2018 om 22:32

Eerst maar eens kijken hoe Liverpool de komende 23 dagen doorkomt. Spurs, City, Chelsea (en ook voor League cup). Napoli ook nog even tussendoor voor de CL. Mooie potjes!

Zermat-Person Is Trent Alexander Arnold geschorst of geblesseerd ? Anders zou ik die als rechtsback verwachten waar jij Clyne nu neerzet.
Uiteraard kan Mignolet alleen maar in de basis verschijnen als Allison hetzelfde is overkomen. Blessure of schorsing.

14 september 2018 om 07:04

Dat er mensen zijn die oppertroll Zermatt Nog serieus nemen zeg. Die zit hier alleen maar elke dag om iedereen uit de tent te lokken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren