Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Kleine glimlach’ bij geschrokken ballenjongen: ‘Hij maakt het goed’

Laatste update:

De dertienjarige ballenjongen Jens maakt het naar omstandigheden goed. Vrijdagavond werd tijdens de Jupiler League-wedstrijd tussen FC Den Bosch en FC Dordrecht (1-0) een vuurwerkbom in zijn richting gegooid vanuit het thuisvak. Jens rende in tranen weg en beelden daarvan werden veel gedeeld op sociale media.

Scheidsrechter Siemen Mulder legde de wedstrijd in de eerste helft stil vanwege het vuurwerk. Samen met Den Bosch-aanvoerder Romero Regales liep de ballenjongen van het veld. "Jens was erg geschrokken en had een piep in zijn oor, maar na een bezoekje aan de clubarts maakte hij het gelukkig snel weer goed", laat een woordvoerder van Den Bosch weten. "Hij bekeek het restant van het duel met zijn ouders vanaf de sponsortribune."

"We hebben Jens en zijn ouders uitgebreid gesproken en met hen afgesproken dat Jens op een later tijdstip thuis zal worden bezocht met een attentie vanuit de club. Dit zorgde gelukkig weer voor een kleine glimlach", aldus Den Bosch.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is wat de beste man een goede aanvoerder maakt. Triest dat er zulke mensen, of nouja beesten, nog rondlopen op deze al door mensen verpestte aardkloot. In en in triest.

Hier kan niet hard genoeg tegen opgetreden worden. Sowieso is het toch vreemd dat er zo'n grote vuurwerkbom het stadion in komt...

Godzijdank dat die jongen er geen blijvende gehoorschade aan heeft overgehouden.

Ik denk dat de Knvb hier gewoon in moet grijpen.. Met onze moderne technieken zouden de daders gewoon opgespoord moeten worden en goed moeten vervolgen..

6 mei 2017 om 12:41

Ik zou eens beginnen met complete vakken te straffen. Misschien dat de rest dan een keer wat doet tegen die gekken. Elke club kan prima zonder de zogenaamde harde kernen. Dan maar wat minder lawaai.

6 mei 2017 om 14:02

Ik denk dat Den Bosch zelf in moet grijpen, samen met gemeente en politie. Gewoon oppakken die gasten en een stadionverbod voor het leven voor dat hele vak. Wat een idioten.

Ik was erbij gister. De actie was om het 30 jarige vriendschap tussen FC Den Bosch en Standard Luik supporters te vieren, in de 20e minuut werd iedereen beneden aan het vak ook gewaarschuwd voor het vuurwerk. Helaas is de ballenjongen boven het hoofd gezien of heeft hij het niet gehoord. Wat ik in ieder geval zeker weet: er is niks met opzet gegooid om de jongen daadwerkelijk te raken en het is jammer dat hij er last van heeft gehad, hopelijk kan hij het snel vergeten en zien we Jens nog vaak terug in De Vliert!

6 mei 2017 om 12:36

Of het nu een vriendschappelijk geste is of niet, die jongen hoeft hier niett onder te lijden

6 mei 2017 om 12:37

Het valt niet goed te praten al die idioten in een stadion en niet alleen by den bosch maar zag ook op tv bij psv die rookbom hoe bang het kinderen gemaakt heb ... mogen de kinderen tegenwoordig niks leuks meer doen dan ? Sinterklaas voelen ze zich niet meer veilig in voetbalstadions voelen ze zich niet meer veilig en als het zo door gaat voelen ze zich buiten zelfs niet meer veilig je hart breekt toch als je zo mannetje in tranen ziet het zal je kind maar wezen!! Stelletje idioten zijn het heb er niks goeds voor over

6 mei 2017 om 12:40

Laat ze zo'n verjaardag lekker in een zalencentrum gaan vieren ofzo. Heeft helemaal niks met deze wedstrijd te maken. Desnoods organiseer je een oefenwedstrijdje tussen fcdb en standard luik om het te vieren.
Vuurwerk (en zeker explosieven) hoort gewoon niet in een stadion thuis. Niet om sfeer te maken en niet om iets te vieren.
Onverantwoord gedrag. Niet goed te praten. En dan de schuld in de schoenen van die jongen stoppen dat hij het niet gehoord heeft. Man man man. Vergeten zal hij het zeker niet, en hij zal nog wel een keer goed nadenken of hij daar ballenjongen wil zijn. Chapeau!

6 mei 2017 om 12:51

Dat geknal had van mij ook niet gehoeven, het probleem is dat die dingen hier een half uur verderop iets de grens over legaal gekocht kan worden. Daar zien ze die dingen als 'rotjes'. En zonder grenscontroles kan iedereen met een doos van die dingen terug het land in

6 mei 2017 om 14:08

Die sukkels zitten al 30 minuten naar het voetbal te kijken. Als je dan nog niet in de gaten hebt dat er een kind zit dan vrees ik echt voor het verstand van die gasten.

6 mei 2017 om 15:03

Duidelijk is DAT ER GEEN VUURWERK MAG GEBRUIKEN!! Of het met opzet is of wat anders doet er niet toe! Niet iedereen hoort de waarschuwing denk aan dove mensen of met een muziekje in hun oren?

Als je zo graag wilt leg dan eerst met de club over! Het antwoord van de club weet je al: "Nee"!.

Ik snap die supporters echt niet, zijn in mijn ogen geen echte supporters maar neppers, die houden alleen maar van baldadigheden te doen, weren en flinke boetes geven. Die jongen kan er oogletsel van overhouden, wat ik niet hoop

Ik dacht dat Neanderthalers al uitgestorven waren maar wat ik nu zag is dat niet het geval. Wat een stelletje idioten en zijn nog trots op dat gedrag ook. Dit zijn geen supporters maar gasten die op rellen uit zijn, desnoods tegen kleine ballenjongetjes.

Ik blijf er bijdat ik dit niet normaal vind. Het zal hun eigen broertje of zoontje maar zijn dan kijken ze mischien wel anders naar deze domme actie. Als je vuurwerk wil afsteken of zweer acties organiseert bespreek dit dan met de club of het mogelijk is zo ja dan gebeuren dit soort stomme dingen ook niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren