Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Klaassen kan eerste prijs als captain pakken: ‘In het begin was het moeilijk’

Laatste update:

Davy Klaassen hoopt woensdagavond zijn eerste prijs als captain van Ajax te winnen. De middenvelder kreeg in 2015 door toenmalig trainer Frank de Boer de aanvoerdersband om zijn arm geschoven en diens opvolger Peter Bosz besloot daar niet van af te wijken.

“In het begin was dat moeilijk. Nu weet iedereen wat er moet gebeuren en is het een easy job", zegt de 24-jarige Klaassen daags voor de Europa League-finale van woensdagavond tegen Manchester United op een persconferentie over het aanvoerderschap dat hij sinds twee jaar vervult. “We hebben veel lol in de groep."

José Mourinho schoof Ajax eerder al de favorietenrol in de schoenen, maar Klaassen zegt weinig te kunnen met de woorden van de Portugese manager van United. "Je begint ook niet met een 1-0 voorsprong als je favorieet bent, of wel?", vraagt de dertienvoudig Oranje-international zich hardop af. "Sommige mensen zeggen 'favoriet', sommigen zeggen 'underdog'.

"We hebben dit seizoen niet veel wedstrijden van ze gezien, want veel wedstrijden waren tegelijkertijd', vervolgt Klaassen over de Engelse grootmacht. Toch zal Ajax volgens de middenvelder niet voor grote verrassingen komen te staan. "Afgelopen week hebben we natuurlijk wel wat video's bekeken. Wij hebben ons eigen plan en we zullen zien wat hun plan is."

Denk jij dat Davy Klaassen volgend seizoen nog voor Ajax speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Even eerlijk mensen, ben ik de enige die vind dat die jongens veel te veel in het nieuws zijn? Je zou denken dat ze zich puur op de wedstrijd zouden focusen, maar dat gaat toch moeilijk als je constant in de media bent? Ajax zou ze zo vlak voor de wedstrijd moeten beschermen daar tegen. Stemmingmakerij overal in Nederland helpt ook niet veel.

23 mei 2017 om 21:34

Persconferenties horen nu eenmaal bij de promotie van een wedstrijd.

23 mei 2017 om 21:36

Denk je dat Ajax dat liever ook niet heeft? Er zijn gewoon afspraken met UEFA/media over interviews net als er in de eredivisie een contract is met FOX sports dat de aanvoerder na de wedstrijd voor de camera dient te verschijnen

23 mei 2017 om 22:54

Nee hoor is reuze normaal. Als je goed kijkt zie je dit ieder jaar voorafgaand aan zowel de EL als CL finale gebeuren, talloze interviews, persconferenties en uitgebreide voorbeschouwingen (nu komt het iets meer op jouw eigen beeldscherm wellicht omdat er een Nederlandse ploeg bij is).

Ik hoop van harte dat Ajax de cup gaat pakken, maar ik denk dat de meesten toch te optimistisch zijn.
Ajax heeft zeker prachtig voetbal laten zien, maar dat was meestal thuis. Behoudens 2 uitwedstrijden tegen 2 middelmatige Griekse ploegen die gewonnen werden zijn er alleen een paar gelijke spelen geweest. Uit tegen Kopenhagen, Schalke en Lyon werd er gewoon verloren.
Het optimisme zit in het feit dat Ajax over 2 wedstrijden steeds als winnaar uit de strijd kwam.
Nu gaat het maar om 1 wedstrijd buiten de Arena. Daarnaast heeft Manchester meer fysiek in de ploeg en zullen ze het accent meer op de verdediging gooien en Ajax geen ruimte geven.
Ik verwacht dat Ajax het mooiere en betere spel laat zien en dat United toch met de cup aan de haal gaat, maar hoop wel dat het Ajax gaat lukken want een prijs verdienen ze gelet op hun spel, maar helaas is dat geen garantie. Zie de finale van een aantal jaren terug Chelsea-Bayern Munchen.
Bayern aanvallend en het betere spel, Chelsea verdedigend en met penalties de cup..

23 mei 2017 om 21:54

In uitwedstrijden heeft Ajax het ook gewoon goed gedaan. Maar vergeten ze de kansen te benutten. In de eerste 45 min in Lyon hadden ze het al moeten beslissen. Geen van beiden ploegen speelt morgen thuis. Ajax en Manchester hebben een kans morgen en ze zullen er beiden voor gaan.

23 mei 2017 om 22:58

Gelukkig is de finale dan geen echte uit wedstrijden, voor united is het namelijk net zo 'uit' als voor Ajax en er zitten 10.000 Ajacieden die vol achter het team staan. Hopen op een historische avond!

23 mei 2017 om 23:04

toch is een uitwedstrijd waar je een (ruime) voorsprong moet verdedigen toch ook weer anders.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren