Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Kind van FC Groningen’ tekent voor twee seizoenen bij Heracles

Laatste update:

Yoëll van Nieff gaat aan de slag bij Heracles Almelo. De 25-jarige middenvelder zag zijn contract bij FC Groningen niet verlengd worden en heeft voor twee jaar getekend in Almelo, met een optie op een derde seizoen. Van Nieff stond veertien jaar onder contract bij De Trots van het Noorden.

De linkspoot speelde 92 wedstrijden in het eerste elftal van de noorderlingen en daarin was hij goed voor vier doelpunten en zeven assists. Tussendoor werd hij nog verhuurd aan FC Dordrecht en Excelsior. Van Nieff was overigens ook in beeld bij Willem II, NAC Breda en FC Emmen, maar heeft dus gekozen voor een vervolg in het Polman Stadion.

“Het klikte meteen toen ik bij Heracles binnenkwam, ik had gelijk een goed gevoel. Ik kreeg veel vertrouwen vanuit de club en vanuit de nieuwe trainer. Ik heb veel zin in dit nieuwe avontuur”, reageert Van Nieff op de website van zijn nieuwe werkgever. Technisch manager Mark-Jan Fledderus zegt ‘heel blij’ te zijn met de komst van de voormalig jeugdinternational.

“Yoëll is een multifunctionele linksbenige speler die als linksback, linker centrale verdediger en als middenvelder uit de voeten kan. Wij halen hem vooral met het oog op de positie links op het middenveld. Met Yoëll halen we met zijn uitstekende linkerbeen specifieke kwaliteit binnen voor de vrije trappen en standaardsituaties. Verder denken wij dat hij met zijn ervaring en persoonlijkheid een belangrijke rol in de groep kan gaan spelen.”

Gaat Yoëll van Nieff slagen bij Heracles Almelo, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Helaas, had hem graag naar Emmen zien gaan.

Erg blij mee! Succes !

22 juni 2018 om 21:38

Hoe kunnen wij als Heracles supporters blij zijn met een reservespeler van het pover presterende Fc Groningen? Ik begrijp dat niet, ja als de nummer 14 of 15 van onze selectie, maar niet als onze nieuwe nummer 10! Het nummer wat hij gekregen heeft, dat begrijp ik niet.

22 juni 2018 om 21:55

Roland Baas haalde de reservebank geeneens bij Groningen en deed het ook redelijk bij Heracles. Ik denk dat Van Nieff wel een speler verrot kan schelden als het niet goed gaat, dat hebben we vorig jaar wel gemist. Hij kan leuk de concurrentie aangaan met Jakubiak of Wormuth gaat 4-4-2 spelen.

22 juni 2018 om 22:51

Omdat een club een speler analyseert en beoordeelt op basis van kwaliteiten, en niet op instabiele waarden zoals waar diegene op het moment speelt.

22 juni 2018 om 22:58

Hij is heel multifunctioneel. Hij kan centraal achterin, links achterin en op 6. Verder heeft hij een erg goede vrije trap. Bij Groningen kon hij het net niet doen, maar op het laatst vorig seizoen stond het daar goed. Uiteindelijk hoort Groningen toch net een stapje boven Heracles. Ik hoop dat hij het goed gaat doen bij jullie.

Leek lange tijd dat hij naar Emmen ging...
Joël en Dick sliepen nog net niet samen.

Soort Fledderus, linkspoot met een geweldige vrij trap.

Mooie transfer voor Van Nieff!

Kwam gewoon te kort voor Groningen, in aanvallend maar zeker ook in verdedigend opzicht.
Kan me genoeg zaadpotjes van hem herinneren als linksback.
Heracles is toch wel een trede hoger dan fc Emmen(met alle respect)

Het ga je goed Yoel!

23 juni 2018 om 09:16

Moet ook wel eerlijk bekennen dat ik ook weinig verschil zie tussen Heracles en FC Groningen de laatste jaren! Dus dan zou die bij Heracles ook te kort komen;-)

Vraag me af of hij het gaat redden bij Heracles. Behalve zijn siezoen bij Dordrecht nooit echt een periore overtuigend gespeeld, wel multi functioneel.

Hij gooit er niet met de pet naar, maar hij heeft gewoon echt te weinig kwaliteit voor de Eredivisie. Snap Heracles dan ook niet echt.

Prima speler voor Heracles

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren