Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kiezelharde vrije trap helpt De Graafschap aan remise in Almere

Laatste update:

De Graafschap was in het seizoen 2011/12 voor het laatst actief in de Eredivisie en hoopt volgend seizoen weer terug te zijn op het hoogste niveau. In de eerste ronde van de nacompetitie moet dan afgerekend worden met Almere City en De Graafschap staat er na de eerste wedstrijd goed voor; in het Almere City-stadion werd het maandagavond 1-1. Vrijdag is de return op De Vijverberg.

/

De Graafschap zal niet ontevreden zijn met de remise, want het heeft zijn gewenste uitdoelpunt te pakken. Almere City begon goed aan het duel en Vincent Janssen kreeg al in de eerste minuut een grote kans om de score te openen. Zijn schot ging echter een metertje over en aan de andere kant van het veld werd een kopbal van Tim Janssen goed gepakt door Agil Etemadi.

Het eerste kwartier ging op en neer en De Graafschap kwam vervolgens op voorsprong, door een heerlijke vrije trap van Kamil Tarfi. Etemadi had het schot van grote afstand misschien moeten hebben, maar de knal van De Graafschap-middenvelder was prachtig. Het restant van de eerste helft leverde niet veel spectaculaire momenten meer op, maar de rust deed Almere City goed: de gastheren gingen vol goede moed op jacht naar de gelijkmaker.

Die viel al snel in de tweede helft: de defensie van De Graafschap dacht aan buitenspel voor Janssen, maar de vlag bleef omlaag en de spits van Almere City maakte de 1-1. De gastheren gingen hierna op jacht naar meer en de grootste kans op de winnende treffer kwam op naam van Ricardo Kip, die de bal in een leeg doel kon werken, omdat Hidde Jurjus helemaal mis zat bij een voorzet vanaf links. Kip raakte de bal echter niet goed en De Graafschap hield ook hierna nog stand; de bezoekers hadden in het laatste deel van de wedstrijd nog het meeste balbezit, maar de winnende goal zat er niet in.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

heb liever de graafschap dan almere in de eredivisie, verwacht ook dat de graafschap het thuis afmaakt. als denk ik ook dat de graafschap er een ronde later wel uit ligt..

11 mei 2015 om 20:36

En waarom heb je liever de Graafschap dan Almere in de Eredivisie dan?

11 mei 2015 om 20:44

ten eerste, almere wordt leeggeroofd, janssen zal vertrekken, er gaat een naar cambuur etc etc. kleine club stadion zit niet vol, zelfs niet in de JL. verder is de graafschap ook niet een aanwinst voor de ED op dit moment. daarom heb ik liever geen van deze twee in de ED, maar als ik mocht kiezen dan de graafschap. omdat deze een talentvoller team hebben, een trouwer publiek, groter stadion en ga zo maar door.

11 mei 2015 om 20:45

Mocht een van de twee al winnen van Go Ahead, moeten ze het nog opnemen tegen de winnaar van Volendam - FC Eindhoven. Verwacht dan ook niet dat we Almere City of De Graafschap volgend jaar in de Eredivisie tegen gaan komen.

11 mei 2015 om 21:44

Hoop dat Fc Eindhoven naar de ED komt voor de lichtstad derby.

12 mei 2015 om 00:09

Heb ook liever De Graafschap in de Eredivisie. Ben voor de lol twee keer naar een wedstrijd gegaan van Almere City FC (Jong Fc Twente en Telstar, die overigens werd afgelast vanwege het weer), want was daar naartoe verhuist. Maar echt joh, wat slecht spelen ze. Kan echt niet. Er komt echt niemand naar kijken. En de 'harde kern' van Almere City? 12 man volgens mij... Tegen Telstar herinner met nog, Telstar met hun harde kern, 80-100 man volgens mij en Almere City met 12 hahaha. Ging echt helemaal stuk van het lachen.

Maar even niet om de club te bashen. Het stadion is niks, maar de trainingsvelden liggen daar echt goed bij. 3-4 kunstgrasvelden volgens mij en 1-2 normaal grasveld. Daarnaast is daar alles verzorgd geregeld, behalve het stadion dan en de supporters.

Meeste zijn toch voor Ajax in Almere en Almere ligt niet zo ver van Amsterdam Arena vandaan, dus snap het wel waarom ze liever daar naartoe gaan, dan naar Almere, veel beter en verzorgder voetbal en natuurlijk betere sfeer.

Ik hoop dat Almere City deze tweestrijd wint en uiteindelijk promoveert naar de Eredivisie ten koste van Nac. Ik vind dat Almere City dit seizoen goed heeft gespeeld in de Jupiler League en ik denk dat ze NAC kunnen laten degraderen uit de Eredivisie, ik gun Grim promotie naar de Eredivisie wel. Ik verwacht dat Go Ahead Eagles zich handhaaft en dat Almere City promoveert. NAC moet net als NEC aan een nieuw jeugdig team bouwen en dan kunnen ze net als NEC met een talentvol team weer promoveren.

11 mei 2015 om 20:40

Mocht Almere winnen van De Graafschap dan komen ze NAC helemaal niet tegen. Zitten aan de kant van Go Ahead namelijk.

NAC zal het opnemen tegen de winnaar van Oss - Vvv.

11 mei 2015 om 21:02

Weet je nog niet. Go Ahead kan nog over NAC heen.

11 mei 2015 om 20:52

Almere heeft echt (veel) te weinig kwaliteit om een NAC te kloppen, tenzij ze ontzettend boven zichzelf uitstijgen en het (ontzettend) mee zit. Puur op voetballende kwaliteit zullen die dat niet redden denk ik zo, zelfde geldt eigenlijk voor elke ploeg in de nacompetitie behalve Eindhoven. Die zijn i.m.o. zelfs licht favoriet als ze tegen de Eagles spelen.

11 mei 2015 om 21:18

Keizer nog gefeliciteerd met de titel mooi man welkom back! Vraagje denk je dat die Vincent Janssen goed genoeg voor Groningen is? Ze hebben vaker interesse getoond en te zat nu ook weer op de tribune.. En mensen hoe zit dat met die Koolhof die was vorig jaar erg op dreef maar hoor er nog maar weinig van dit jaar..

11 mei 2015 om 21:37

Dank. Jij ook nog proficiat met de beker. Bierconsumptie zal er in Groningen net als hier niet om gelogen hebben

Verder is zo'n speler als Vincent Janssen natuurlijk altijd een gokje. De stap van middenmoot Jupiler League naar subtop Eredivisie is erg groot. Tis wel een speler met potentie(knalt er 20 in bij een middenmoter) dus als hij niet al te duur is kan je hem wel halen en dan verder kijken. Directe versterking zal het t.o.v. De Leeuw niet zijn. In de toekomst misschien wel.

11 mei 2015 om 22:06

Koolhof is nog licht geblesseerd. Is er misschien vrijdag weer bij !

12 mei 2015 om 00:19

Naja het niveau verschil tussen de Eredivisie en Jupiler League is laatste tijd niet groot. Als Willem II zo makkelijk mee kan en Go Ahead ook vorig seizoen goed meedraaide. En dat Pec die niet zo lang in de Eredivisie meedraait al twee prijzen (Johan Cruijf Schaal en KNVB beker) in twee seizoenen hebben gewonnen en Excelsior best goed meedraaide, dan zie ik Janssen best wel meedraaien in de Eredivisie. Hij zal denk ik wel beter presteren dan Hoessen. Mahi draait by the way ook makkelijk mee in de Eredivisie, dus waarom Janssen niet? Veerman en Muhren ook trouwens.

Maar je hebt nog best wel leuke spelers in de Jupiler League: Cas Peters, Henk Dijkhuizen, Kevin Brands, en nog een aantal spelers. Als een net gepromoveerde Eredivisie club nieuwe spelers moet aantrekken, dan zou ik zeker kijken in de Jupiler League, want daar zijn best wel leuke spelertjes te vinden.

12 mei 2015 om 20:35

Dank je! Ja de prijzen van consumpties in dw Kuip was niet mals haha. Ja is ook zo maar kan toch nooit een hele dure gok zijn lijkt me..verder wel een aardige allround spits wat ik van samenvatting gezien heb.

Ondanks de afwezigheid van Linssen en Koolhof vind ik dat we een dramatische wedstrijd hebben gespeeld. In de eerste helft hadden we een redelijke controle maar creeren we weinig grote kansen. Het doelpunt valt dan ook uit een standaard situatie. De tweede helft is Almere duidelijk sterker en komen we goed weg met 1 tegendoelpunt.

Uitwedstrijden zijn nog steeds niet van kwaliteit, gelukkig hebben we deze nu gehad en gaan we nu naar de thuiswedstrijd toe. Met Linssen, Koolhof gaan we denk ik wel door.

1-1 is toch een gevaarlijke stand. Maar ik denk wel dat ze door gaan.

Zeer leuke wedstrijd hier in Almere. de Graafschap en Almere hadden beide goede kansen die afgemaakt hadden moeten worden. Hopen dat Almere met wat geluk toch door gaat!

Weet iemand of die cavlan iets is voor Heracles?

11 mei 2015 om 21:18

Zeker een goede speler voor Heracles maar niet haalbaar vertrekt eerder naar een Utrecht of Groningen.
Smullen als je hem ziet voetballen. Pareltje van de Graafschap. Hij heeft snelheid, kan een aktie maken, heeft een geweldige traptechniek, scorend vermogen en scorend vermogen. De Turkse Willems van de JPL

12 mei 2015 om 10:07

Ook een paar turkse clubs willen hem hebben

1-1 is redelijk, nu moeten ze het thuis afmaken!

Ik denk dat Almere ook weinig te zoeken heeft in eredivisie. De Graafschap zou beter presteren in eredivisie

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren