Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Keuze voor Fledderus ‘niet makkelijker’: ‘Ik had hier wel wat uit te leggen'

Laatste update:

Het Dagblad van het Noorden bracht woensdagochtend het nieuws naar buiten dat Mark-Jan Fledderus de nieuwe technisch directeur van FC Groningen wordt. In gesprek met TC Tubantia benadrukt de technisch manager van Heracles Almelo dat het geen uitgemaakte zaak is dat hij aan de slag gaat bij de Trots van het Noorden. Fledderus staat naar eigen zeggen voor een lastige keuze.

Dat Fledderus in gesprek is met FC Groningen, kwam hard aan in Almelo. Hij had het personeel van Heracles op de hoogte gesteld van de gesprekken met de huidige nummer negen van de Eredivisie, maar verder was de concrete interesse nog een goed bewaard geheim. “Ik had hier wel wat uit te leggen. Heel vervelend”, vertelt Fledderus aan het regionale dagblad. Hij had eigenlijk in alle rust willen nadenken over het aanbod van FC Groningen.

“Het wordt er nu niet makkelijker op. Ik kan er niet meer in stilte over nadenken, door dit nieuws is er veel onrust ontstaan bij beide clubs”, zo gaat Fledderus verder. De oud-middenvelder werkt pas een jaar als technisch eindverantwoordelijke in Almelo. “Ik moet nu snel met een antwoord komen, maar de focus ligt nu eerst op de wedstrijd tegen VVV. Na een weekeinde van bezinning zal ik laten weten wat mijn beslissing is geworden.”

“Ik heb hier bij Heracles de kans gekregen en heb het ontzettend naar mijn zin. Ik ben nog maar kort werkzaam in deze functie, maar wel lang bij Heracles”, stelt de oud-middenvelder, die gedurende zijn actieve loopbaan vier jaar voor FC Groningen speelde. Daarnaast is zijn vrouw afkomstig uit Groningen. “Haar familie woont daar, mijn vrienden ook. Er zitten ook veel positieve dingen aan FC Groningen. Ik vind het zeer moeilijk.”

Denk jij dat Mark-Jan Fledderus aan de slag gaat bij FC Groningen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Volgens mij heeft hij nog een meerjarig contract bij Heracles. Je mag dan pas met een andere club gaan praten als de clubs er onderling over uit zijn over een afkoopsom.

Hij ging al praten met Groningen voordat Heracles überhaupt op de hoogte werd gebracht.

Valt me vies van hem tegen

21 februari 2019 om 08:29

Dat geldt inderdaad voor spelers. Maar ook voor andere functies? Jij en ik mogen toch ook solliciteren/benaderd worden zonder dat de baas toestemming geeft?

21 februari 2019 om 09:05

Bijna goed. Je mag met spelers praten wanneer de club daar toestemming voor geeft, niet per sè wanneer het aanbod geaccepteerd is. Echter is Fledderus geen speler en zullen de regels wel anders zijn.

Vrees dat het een traject is geworden waarin je niet meer terug kunt inmiddels. Nou ja, frappant vind ik het zeker. Hij heeft jarenlang in het zwart-wit gevoetbald om daarna bestuurlijk in te stappen. Bovendien vind ik in Nederland afstand als reden opgeven echt een kul reden, bij voorbaat. Kan em niet bedanken voor bewezen bestuurlijke diensten, daarvoor zat hij in die positie te kort, maar wel dat dit als een bittere zweem om de persoon trekt.

21 februari 2019 om 08:25

Afstand speelt gewoon een grote rol. En het is helemaal niet gek dat zoiets doorslaggevend kan zijn voor de keuze die je maakt.

Maar in de situatie van Fledderus is het juist heel onverstandig om na een jaar full-time in het bedrijfsleven gewerkt te hebben ineens de overstap te maken naar een grotere remoerige organisatie.

21 februari 2019 om 08:32

116 km in 1u22m. Ik ken forenzen welke daags meer reizen. Desnoods valt een appartement te huren, haha, moet lachen om wat ik zelf type als laatste (in mijn beleving te kansloos een appartement voor die afstand te huren). Zelf jaren als student ook op en neer van/naar Twente met ov, prima te doen. Sorry maar dat vind ik echt kul.

21 februari 2019 om 08:48

Harecles, ik begrijp wat je zegt. Maar ik werk op 40 minuten rijden van huis en zou maar wat blij zijn als ik een baan dichterbij kan krijgen. Natuurlijk ben ik wel van mening dat dit na één jaar in een bestuursfunctie echt te snel gaat. Mark-Jan zal zelf ook niet verwacht hebben dat hij zo snel in de picture van een andere (van vroeger uit grotere, nu betwijfel ik dat) club zou staan. Het enige wat wij als Heraclessupporters Mark-Jan aan kunnen rekenen is dat hij direct ging praten bij de eerste de beste interesse. Aan de andere kant heeft hij alles nog te bewijzen en kan hij beter bij FC Groningen dan bij ons op zijn bek gaan, maar als het wel goed gaat met hem is het des te harder balen.

21 februari 2019 om 09:16

"116 km in 1u22m. Ik ken forenzen welke daags meer reizen"
Goed verhaal maar dat is voor mij al een reden om het niet te doen.
Langer dan een half uur woon werk doe ik niet aan. Dat jij het een kul reden vind kan maar voor mij is dit een vrij normale reden.

21 februari 2019 om 10:02

Tuurlijk is fc Groningen in alles nog een grotere club dan Heracles. Achterban, stadion, jeugdopleiding. Dat de prestaties de laatste jaren wat minder zijn wil niet zeggen dat de club gelijk kleiner is. fc Groningen is gewoon in alles een eredivisieclub. Dat kun je van Heracles niet zeggen.

21 februari 2019 om 11:00

Hahahaha heeft iemand van Heracles jou wat aan gedaan? Tuurlijk is Groningen groter ooit iemand gezegd van niet?Is ook een groot compliment dat het Groningen Heracles kopieert.Maar geef eens een reden waarom wij niet een eredivisieclub zijn?Oh wees niet altijd zuur ik heb ieder geval niets tegen Groningen.

21 februari 2019 om 11:11

Ik stel ook niet dat het kul is, ik stel dat ik het kul vind in het specifieke geval van Fledderus. Moet kunnen op een forum. Verder geen haat of iets, zogezegd, wel een bittere smaak.

21 februari 2019 om 11:42

@robmaas, Atleticofc doelt op de reactie van Leading, waarin hij twijfelt aan het feit of Groningen nog steeds groter is dan Heracles. Heracles is onderhand wel een redelijke middenmoter, maar geen (qua statuur) subtopper als bijvoorbeeld Heerenveen en Groningen.

21 februari 2019 om 13:51

Oh dat ik niet gelezen bedankt daarvoor,maar ook in eerdere topics loopt die altijd te zeuren over Heracles bijvoorbeeld hier ook geen eredivisieclub kom op spelen al aardig lang eredivisie,jij kon dat namelijk gewoon toegeven zoals je deed.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren