Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kenneth Perez vol cynisme: ‘Is er ook geen vrouwentoernooi meer voor AZ?’

Laatste update:

Kenneth Perez is enigszins cynisch na de uitschakeling van AZ in de Conference League van donderdag. De voormalig speler van de Alkmaarders vraagt zich al grappend af of zijn oude werkgever na de 2-0 nederlaag tegen Legia Warschau niet verder kan bij de vrouwen.

"Er is geen vangnet meer", concludeert presentator Jan Joost van Gangelen bij ESPN kort na de nederlaag van AZ, dat als derde eindigt in groep E van de Conference League en dus vroegtijdig klaar is in Europees verband.

"Weet je het zeker? Ze kunnen niet ergens anders instappen, in een ander toernooi? Ook geen vrouwentoernooi? Ze hebben dus echt niks", reageert Perez met enig cynisme op de exit van de Alkmaarders op het Europese toneel.

"We lachen nu een beetje als een boer met kiespijn, maar AZ heeft echt niets klaargemaakt", verzucht Van Gangelen. "Het is niet genoeg om een uitwedstrijd in de Conference League te winnen, in een zogenaamd moeilijke ambiance. No chance", is Perez het eens met de presentator.

"AZ was een tandloze tijger, op één na: Bruno Martins Indi", looft Pierre van Hooijdonk de verdediger die met een directe rode kaart moest vertrekken na een sliding op zijn tegenstander.

Groot verschil
AZ reikte afgelopen seizoen nog tot de halve finale van de Conference League. In die halve eindstrijd was men niet opgewassen tegen de latere winnaar West Ham United, dat uit en thuis won.

De ploeg van trainer Pascal Jansen kan zich nu richten op het topduel met koploper PSV van zondag. Het kalenderjaar wordt afgesloten met een uitwedstrijd tegen HHC Hardenberg (20 december) in de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou Sherida Spitse, kom er maar in...

Deze grappen krijg je natuurlijk als ieder toernooi zijn vangnetten heeft in de vorm van een toernooi lager.
Zo blijven de wat grotere clubs ten allertijddn kans maken op een prijs en zal een lager toernooi zelden gewonnen kunnen worden door een oorspronkelijke bespeler.
Hoop dat wij nu de W-cup gaan winnen, ik geef ons grote kans.

Perez is een geboren komiek, wat hebben we gelachen toen met ajax - twente, had hij die grensrechter mooi in de maling genomen. Tijdloze humor, een geboren komiek. Graag meer van Perez plaatsen

15 december 2023 om 01:11

Ben geen fan van Perez maar ga je nou iets wat er totaal niks mee van doen heeft en ?? jaar geleden gebeurd is oprakelen? Beetje onnodig, of niet? En nee, ik keur niks goed. Maar dit is gebeurd, water onder de brug. Vergeven maar niet vergeten maar ook niet (continue) in herinnering roepen want daar heeft niemand wat aan.

Hij zal vast minder commentaar krijgen op die opmerking dan een van Hooijdonk bijvoorbeeld

15 december 2023 om 08:15

Ik lees alleen hier wat van Hooijdonk heeft gezegd, maar ik lees dat Pierre BMI niet tandenloos vond!? Nee, die pakte een terechte rode kaart, ik snap die hele discussie niet of het wel een rode kaart was. Kijk eens goed met zn allen.

AZ dit seizoen echt heel slecht zeg in Europa.
Normaal had AZ toch vaaknwel dat verrassingseffect, maar dit seizoen helemaal niets.
Zonde

Az verkoopt al jaren zijn beste spelers. Gevolg is dat er nu wel heel weinig is overgebleven. Ze hebben een goede spits en daar houd het dan ook mee op. Het is dat de rest van de eredivisie op Feyenoord en Psv ook weinig voorstelt dat ze nog bovenin mee draaien.

Ik ben toch erg benieuwd wat AZ bij Perez heeft gedaan waardoor hij altijd zo negatief is over AZ. Het begint toch erg zielig te worden, die Perez met zijn commentaar. Dit seizoen heeft AZ dus Europees idd niks te zoeken, dat is jammer, maar je kan niet altijd 6 gooien. Andere clubs hebben dat ook. Maar waarom Perez dan weer zo negatief/cynisch is......

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren