Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kemphanen Fellaini en Huth aangeklaagd voor ‘gewelddadig gedrag’

Laatste update:

De Engelse voetbalbond FA heeft Marouane Fellaini en Robert Huth aangeklaagd voor ‘gewelddadig gedrag’. De twee kregen het in de wedstrijd tussen Manchester United en Leicester City (1-1) op 1 mei met elkaar aan de stok.

/

De arbitrage nam het incident niet waar, maar op basis van videobeelden kunnen Fellaini en Huth toch een schorsing verwachten. Huth trok aan het haar van Fellaini, waarop de Belg twee porren uitdeelde in het gezicht van de Duitser. Beide spelers hebben tot 4 mei om te reageren op de aanklacht.

In Engeland worden videobeelden voorgelegd aan een panel van drie ex-topscheidsrechters. De oud-arbiters beoordelen onafhankelijk van elkaar of de actie normaal gesproken een rode kaart waard zou zijn. Er moet een unanieme beslissing zijn voordat de FA tot een schorsing over kan gaan.

Beide spelers verdienen een schorsing

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nu Dembele en Rose nog.

3 mei 2016 om 18:10

En Lamela en Dier en Walker. Wat een smerig team zeg bah al mijn sympathie voor die ploeg is na gisteren in een keer weg.

3 mei 2016 om 18:21

Je doet nu net alsof ze allemaal vies zijn. Want de spelers van Chelsea deden net zo vrolijk mee. Ik geef eerlijk toe dat wat Dembélé heeft gedaan bij Costa zeker een schorsing waard is. Maar in een derby gebeuren dit soort dingen over en weer. Maar je doet een beetje overdreven dat al je sympathie weg is.

3 mei 2016 om 18:45

Als zijn sympathie weg is, is dat zijn gevoel. Een gevoel kan niet goed zijn, maar in je emotie of gevoel kan je geen ongelijk hebben. Als zijn sympathie weg is, is die weg en jij bent niet iemand die daar over kan oordelen.

3 mei 2016 om 18:51

"je doet nu net alsof ze allemaal vies zijn."

Ja, ze kregen dan ook 9 gele kaarten, dat zegt al genoeg. Net als het feit dat ze met 'slechts' 9 gele kaarten zéér goed weg kwamen. De match had perfect met 7 withemden kunnen eindigen.

Het meest frappante waren wel de supporters (bepaalde) die dit goed praten onder het mom van teleurstelling en druk. Ook jij probeert deze regelrechte schande nu te minimaliseren, dit gebeurt helemaal niet in de meeste derby's.

3 mei 2016 om 18:54

Inderdaad. Chelsea fans doen nu alsof hun eigen ploeg altijd zo sportief is..

3 mei 2016 om 18:56

Ik zag vandaag toevallig de samenvatting van match of the day en Tottenham mag blij zijn dat ze geen rood hebben gekregen. Er zaten echt schandalige overtredingen tussen, zelfs naar engelse standaarden.

3 mei 2016 om 20:00

Nou, ik moet zeggen dat ik als bewonderaar van de Spurs dit seizoen na gisteren ook heel wat sympathie voor ze ben kwijtgeraakt, hoor. Gisteren lieten ze als het ware voor het eerst hun echte gezicht zien en toen zag je dat het allemaal gewoon hele slechte verliezers zijn. Ik kan me heel goed voorstellen dat bij menig Premier League volger de sympathie voor de Spurs enorm is gedaald, want het gedrag dat ze gisteren vertoonden was ronduit schandalig.

3 mei 2016 om 20:40

Waarom is dit ineens het echte gezicht van Spurs? Ik kan nog steeds niet geloven dat ze zo hard waren, dit is juist een uitzondering.

3 mei 2016 om 21:08

Even een korte vraag, ervanuitgaande dat je spurs gevolgd hebt dit seizoen.
Vond jij dit team al kampioenswaardig aan het begin van het seizoen? Of is het zo geworden naar mate het seizoen?

4 mei 2016 om 12:18

We begonnen met een onterechte 1-0 nederlaag op Old Trafford, en daarna liep het een aantal wedstrijden stroef. Vanaf dat punt zag je een Tottenham dat eigenlijk elke wedstrijd de betere ploeg was, en niet meer verloor van de traditionele topclubs. Soms werden er wel punten verspild, maar meestal zagen we daarna 4 of 5 wedstrijden op rij gewonnen worden. Ik vond het vooral knap dat Spurs ook wedstrijden bleef winnen nadat er op donderdag in de Europa League gespeeld werd.

Conclusie: Spurs zou over het hele seizoen een waardige kampioen zijn geweest.

3 mei 2016 om 18:23

En opeens is iedereen een Tottenhamhater. Sorry hoor, maar Mikel, Fabregas en Costa haalden net gisteren net zo'n toeren uit. Heus niet alleen Tottenham speelde op en over het randje. En ik praat geenszins goed wat er gebeurd is hoor, verre van, maar ik vind de nuance ver zoek in alle reacties.

3 mei 2016 om 18:55

Mee eens. Het zijn niet allemaal liefjes

3 mei 2016 om 20:24

Vond Tottenham gisteren echt schandalig, maar dat is nu één keer. Alle frustratie komt eruit en als je dan zo'n Costa als tegenstander hebt is het gewoon lastiger om je in te houden. Chelsea staat in mijn ogen ook wel bekent als een vervelende ploeg die veel uitlokt. Maar goed, het gedrag van vele Spurs spelers is niet goed te praten.
Vind het echter grote grote onzin dat er zoveel gehaat wordt ineens. Alle sympathie verloren en weet ik 't.. Hou toch op. Spurs heeft weinig fout gedaan dit seizoen en is de best voetballende ploeg geweest. Dat het nu één keer uit de hand loopt daar moeten we ook niet te moeilijk over doen.

3 mei 2016 om 20:56

Bedankt Gooner4, eindelijk een zinvolle en genuanceerde reactie. En van een Arsenalsupporter, chapeau. Ikzelf vond het er ook over gaan, maar om van de Spurs nu een schopploeg te maken, gaat te ver. Die Huth van Leicester loopt al een heel seizoen te trekken, duwen en schoppen. Dat vind ik veel erger, want dat is structureel.

3 mei 2016 om 22:57

Bedankt.

Ik snap ook wel dat er kritiek is na die wedstrijd, maar het wordt zo overdreven. Maar goed, zal over een tijdje wel weer vergeten zijn!

En natuurlijk, een Huth is constant bezig maar als je dit presteert wordt dat wel door de vingers gezien.

3 mei 2016 om 19:04

Costa.

Dit hoort bij derby voetbal.
Maar ik vind dat je van anderman moet afblijven.
En vooral geen rode kaarten aannaaien zoals costa daar ook een handje van heeft.

Iemand een kopstoot geven of een vinger in het oog steken of aan de haren trekken is voor mij allemaal hetzelfde.
Het blijft iemand opzettelijk letsel aanbrengen! En is gewoon geweldadig.

Gewoon 3 wedstrijden schorsen.
Maar in het geval van hierboven tuasen fellaini en huth vind ik alleen een schorsing voor huth als hij dit akkefietje is begonnen moet hij ook alleen op de blaren zitte.

Ik zou ook iemand 2 porren geven als die mij in de wedstrijd aan me haren zou trekken.
Logische reactie lijkt mij.of moet hij het zich maar gewoon laten gevallen?

3 mei 2016 om 18:39

Wat Fellaini deed was toch gewoon een reactie 99% procent zou zo reageren. Actie reactie

3 mei 2016 om 18:47

Bekijk de beelden nog eens, zijn actie is al ingezet voordat hij echt aan zijn haren getrokken wordt. En dan nog, het hoort niet, reactie of niet. Het gebeurt zo vaak en hij komt er belachelijk vaak mee weg. Maar Vardy wordt dan wel geschorst voor zijn taalgebruik, haha.

3 mei 2016 om 18:43

Fellaini zijn elleboog is al klaar om uit te delen nog voordat hij effectief aan de haren getrokken wordt.

En indien dit niet zo zou zijn en het inderdaad puur een reactie is, wat dan nog? Als dit gebeurt, moet je je kunnen beheersen en dit overlaten aan de scheidsrechter of de FA via tv-beelden, die zullen hem wel straffen. Fellaini reageert natuurlijk spontaan met een elleboog, ik had niks anders verwacht, wat een verschrikkelijke vent is het toch.

Elk seizoen staat hij wel garant voor een elleboog of 10 en 8 of 9 op de 10 keer komt hij er mee weg. Stel je eens voor dat al zijn slachtoffers ook beginnen uit te delen, hoeveel keer is hij niet degene die begint? Zijn slachtoffers reageren zelden, zoals het hoort. Anders krijg je massale vechtpartijen bij elke wedstrijd van United. Maar zelf moet hij natuurlijk wel weer reageren.

Ik zou wel eens willen weten of hij momenteel een vriendin heeft. Die heeft vast 2 blauwe ogen door alle ellebogen die ze 's nachts te verwerken krijgt als ze iets te hard het laken naar zich toe trekt.

3 mei 2016 om 19:42

Fellaini is gewoon een randdebiel, nooit gemogen die vent met zijn vieze streekjes en nare ellebogen keer op keer, hij gooit echt met zijn ellebogen om oogkassen te breken, om mensen te pijnigen, verschrikkelijk gewoon. Ik hoop dat iemand die vent eens op zijn plek zet.

Hoop dat Fellaini voor 10 jaar geschorst wordt. Die vent gooit er elke wedstrijd wel 2/3 van zo'n ellebogen in. Echt een grote hekel aan die man. Bah. Dat Huth aan z'n haart trekt is ook niet goed, maar wat Fellaini dat weer doet is gewoon ongelooflijk.

Ik snap ook totaal niet hoe het kan dat spelers als Fellaini en Costa zo vaak wegkomen met iets waar ze bekend om staan. Beiden hadden ze 10 rode kaarten kunnen hebben dit seizoen, maar om een of andere reden kijken ze bij dit soort spelers eerder weg terwijl het andersom moet zijn.

Dat bedoel ik dus. Moet je toch niet aan denken dat zij de finale halen. Sjongejonge. Afbraakvoetbal. Echt leuk dat vechtvoetbal. Zot hier echt te genieten van Atleti pff

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren