Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kelderklasse-taferelen in de KKD: trainer zoekt via Twitter naar oefenpartner

Laatste update:

FC Eindhoven is met spoed op zoek naar een oefentegenstander voor vrijdag, zo laat kersverse hoofdtrainer Willem Weijs weten via zijn persoonlijke Twitteraccount. De Brabantse club uit de Keuken Kampioen Divisie zou vrijdagavond om 19.00 uur oefenen tegen het Belgische Beerschot, maar die wedstrijd is afgelast vanwege veiligheidsmaatregelen. Opmerkelijk genoeg treden Weijs en zijn nieuwe werkgever niet met dezelfde reden naar buiten. De 36-jarige oefenmeester schrijft in zijn tweet namelijk over een ‘late afmelding’.

Weijs lijkt enorm te balen van de afgelasting. “Door een late afmelding van onze tegenstander zijn we met FC Eindhoven voor komende vrijdag (21 juli) op zoek naar een nieuwe oefenpartner. We hopen op een zo goed mogelijk niveau maar zijn blij als we überhaupt kunnen spelen. Alle tips zijn welkom”, aldus de opvolger van de naar FC Utrecht vertrokken Rob Penders (is daar nu assistent-trainer). De tweet toont een contrast met het bericht van zijn werkgever, dat ook woensdag geplaatst werd.

Eindhoven zelf komt via de clubwebsite namelijk met een iets uitgebreider bericht. Het lijkt niet zo te zijn dat Beerschot zich laat heeft afgemeld. “De oefenwedstrijd tussen FC Eindhoven en Beerschot voor aanstaande vrijdag is afgelast vanwege veiligheidsmaatregelen. In overleg met de lokale driehoek is besloten een streep door de wedstrijd te zetten in verband met een dreigende onveilige situatie vanuit België. De Blauwwitten gaan op zoek naar een vervangende sparringpartner. Online ticketkopers ontvangen persoonlijk bericht over de refund van de reeds aangeschafte tickets.” Beerschot staat in België bekend als een club met fanatieke supporters. Tijdens duels met stadgenoot Royal Antwerp is het in het verleden regelmatig misgegaan.

Diverse Belgische voetbalfans reageren dan ook verbaasd op het bericht van Weijs, die verder veel humoristische reacties krijgt van amateurvoetballers. De in Broekhuizenvorst geboren hoofdtrainer kwam deze zomer over van Lommel SK, waar hij nog assistent was. Weijs was bij ADO Den Haag een belangrijke kandidaat om Dick Advocaat op te volgen, maar prefereerde een dienstverband in Eindhoven. Eerder werkte hij ook voor RSC Anderlecht, Willem II, NAC Breda, Ajax en PSV, waar hij actief was in verschillende functies.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Potje tegen de sjengen.. mvv uit altyd lastig🤪

Wou net zeggen beerschot heeft niet afgemeld, maar eindhoven zelf. Wat bedoelen ze sowieso met veiligheidsmaatregelen, het is een oefenwedstrijd

19 juli 2023 om 16:01

Er zijn altijd debielen die het niet uitmaakt of er wat op het spel staat en gewoon voor overlast willen zorgen

Ik heb vrijdag wel tijd nog 13 mannen zin om een potje te ballen😂

19 juli 2023 om 15:58

Iets meer dan 3 wissels zou dan wel mogen, want ik zou na een aantal minuten al aan de beademing moeten.

19 juli 2023 om 16:11

Ik ben licht geblesseerd, maar denk net op tijd fit voor de derde helft!

19 juli 2023 om 16:14

ik kom net terug uit een enkelblessure maar ik denk dat ik het wel kan gebruiken als conditionering voor volgend seizoen

19 juli 2023 om 16:28

Ik heb vrijdag nog niks te doen.
Zet mij maar in de mandekking.

19 juli 2023 om 17:23

Iedereen kan zich bij mij melden, ik ben de nieuwe trainer. We spelen trouwens in de bekende (1)-7-2-1 formatie, we zakken in tot de kantine en proberen vanuit de omschakeling de tegenstander te pijnigen.

19 juli 2023 om 18:45

Coach! Heb je voor mij nog een plekje links op de bank vrij? Bij uitzondering mag rechts ook wel, maar mijn voorkeur geniet links.

19 juli 2023 om 19:24

Als je pils op de bank mag voeg ik mij als tweede keeper bij je😉

19 juli 2023 om 17:39

Alleen als ik rechtsback mag staan

20 juli 2023 om 00:31

Ik wil ook meedoen😂

Er hebben gisteren nog 2 teams een penaltyreeks opnieuw gedaan. Die zijn vast volop in training geweest!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren