Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Keert Steijn terug in de Eredivisie? ‘Hebben een prima gesprek met hem gevoerd’

Laatste update:

Maurice Steijn heeft een oriënterend gesprek gevoerd met sc Heerenveen, zo maakt de Leeuwarder Courant vrijdagmiddag bekend. De Friese club is op zoek naar een opvolger voor Kees van Wonderen, al is het niet honderd procent uitgesloten dat laatstgenoemde bij de club blijft.

Woensdag maakte Arjen de Boer, Heerenveen-watcher bij Omroep Fryslân, bekend dat de club nadenkt over een samenwerking met Steijn of John van den Brom. Directeur Ferry de Haan heeft vrijdag bevestigd dat de club inderdaad gesprekken heeft gevoerd met Steijn.

Op X gaat een afbeelding rond van Steijn. Hij staat in een zaal, waar ook een diapresentatie te zien is van Heerenveen. ‘Koers naar Europa’ staat er op het beeldscherm. Volgens Melle Dekker, die het bericht heeft geplaatst, is de foto gemaakt in Wolvega.

De Haan geeft toe dat de directie van de club heeft gesproken met Steijn. “We hebben inderdaad een kennismaking gehad. We wilden weten hoe hij naar voetbal en naar Heerenveen kijkt.”

Volgens De Haan ziet de eerder dit seizoen door Ajax ontslagen trainer een dienstverband bij de Friese club wel zitten. “Maurice was geïnteresseerd in ons verhaal. Het was een prima gesprek.”

Toch is het niet zeker of de huidige trainer van Heerenveen, Van Wonderen, na dit seizoen vertrekt uit het Abe Lenstra Stadion. “We praten met trainers en ook met Van Wonderen.”

“Het is te voorbarig om te zeggen dat hij niet gaat verlengen, er wordt snel een knoop doorgehakt. Dat gaat geen maanden meer duren”, tekent LC de woorden van De Haan op.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Voetbalzone (Feyenoord/Ajax/PSV/Transfer) nieuws? Volg dan nu ons WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi! Volgend seizoen dus Isco, De Vrij en Tagliafico in het Abe Lenstra Stadion!

8 maart 2024 om 17:19

Dat is denk ik te hoog gegrepen, denk dat Schouten, Geertruida en Brobbey het hoogst haalbare is ;-)

En als je die spelers dan niet haalt, moet je niet bij Maurice zijn als je vervolgens degradeert. Dan is dat gewoon je eigen schuld.

8 maart 2024 om 18:22

Steijn over een jaar: "De spelers wilden graag naar Heerenveen komen, maar de TD deed moeilijk"

9 maart 2024 om 00:25

Van Sven van Beek naar Stefan de Vrij is anders ook een aardige opsteker.

Als je als Nederlandse voetbalclub hier nu nog zin in hebt nadat je hebt gezien hoe het is afgelopen na NAC en Ajax, en ook hoe hij zich opstelt naar anderen, verbazingwekkend zullen we maar zeggen.

Als je dan de deksel op je neus krijgt heb je er ook wel echt om gevraagd.

8 maart 2024 om 17:20

Hoe was het afgelopen bij Sparta? Of doen we aan willekeurige selectie? Daarnaast heeft hij het ook aardig gedaan bij ado en vvv. Was alleen niet de juiste man om van de rommel van mislintat iets moois te maken. Neem aan dat ze bij Heerenveen een betere TD hebben.

8 maart 2024 om 17:33

Genieterr:

Maar ook bij NAC na veel gedoe en drama uiteindelijk ontslag genomen, ontslagen bij ADO. Na drie (!) speelrondes ontslagen bij die club uit de UAE. Nu na een dramatische start (slechtste seizoensstart ooit) bij Ajax ontslagen. En zijn gedrag in de media t.o.v. NAC en Ajax zijn ook niet bijzonder sjiek te noemen.

Deed het prima bij VVV, en boven verwachting bij Sparta. Maar los van de 6e plek met Sparta is hij nooit hoger geeindigd in de Eredivisie dan plek 12 toch?

Lijkt mij meer een coach voor een laagvlieger of strijd tegen degradatie/ strijd om promotie. Ik dacht dat Heerenveen juist ambitie heeft om een stabiele subtopper te worden. Dan zou ik eerder uitkomen bij een Frank de Boer of misschien van Nistelrooy o.i.d. Zijn ook gokjes maar ik zou dat toch net iets logischer vinden. Moeten die daar wel zin in hebben natuurlijk. Ruud lijkt me vooral wel een leuke optie voor Heerenveen.

8 maart 2024 om 17:36

Ik denk dat het amsterdam4 meer om het gedrag van Steijn dan om de resultaten gaat. En dan vind ik 2 voorbeelden wel genoeg om als club niet met hem in zee te willen gaan.

8 maart 2024 om 17:41

Dat voorbeeld van de club uit de UAE is natuurlijk onzinnig. Daar doen ze maar wat, er zijn zoveel trainers daar ontslagen na enkele maanden.

Overigens vind ik het bijzonder dat Heerenveen nu al toegeef dat ze gesprekken hebben gevoerd. Dat komt bij de spelersgroep en lijkt me niet geweldig voor van wonderen

8 maart 2024 om 17:43

Is toch gewoon een prima trainer voor Heerenveen. Merk een hoop rancune richting hem. Deed het bij sparta meer dan prima, die haalde bijna Europees. Dat is nog geen jaar geleden. Dat hij met VVV en Ado nooit bij de eerste 12 heeft gestaan lijkt me niet een goed meetmoment.

8 maart 2024 om 17:43

Als we een goede TD hadden gehad bij Heerenveen, dan kwamen ze niet met deze parodie van een trainer op de proppen natuurlijk. Als je dit aanstelt, dan toon je in ieder geval aan totaal geen ambitie te hebben. Kees, verleng alsjeblieft. Alsjealsjealsjeblieft

8 maart 2024 om 17:47

Fr010frdam:

Ik ken het verhaal rondom dat ontslag ook niet zo goed maar het is wel een vreemde situatie en staat natuurlijk ook raar op het CV van een coach die nu al tweemaal met veel drama en natrappen in de media is ontslagen.

Genieterr:

Zeker meer dan prima, dat zei ik dan ook over zijn tijd bij VVV. Bij Sparta was het gewoon heel goed, daarom zeg ik: boven verwachting (is Sparta jouw club?).

De rancune is niet zo vreemd toch? Is ook gewoon zijn eigen schuld na zijn gedrag. Zie je ook bij de fans van NAC hier. Dat soort drama wil je denk ik gewoon niet zo snel meer binnen halen als club, daarom vind ik het ook wel verrassend dat Heerenveen nu met hem bezig is terwijl hij nog steeds regelmatig interviews geeft waarin hij meermaals Ajax een trap na probeert te geven.

Op basis van wat vind jij hem een prima coach voor Heerenveen? Buiten dat geweldige seizoen bij Sparta om heeft hij nergens laten zien dat hij consequent een coach voor de subtop-middenmoot kan zijn toch? Het is en blijft een gokje met een enorme rugzak qua publiek imago.

8 maart 2024 om 18:05

@fr010: Je zou dan toch juist zeggen dat Steijn goed in de UAE past. Doet namelijk ook maar wat.

8 maart 2024 om 18:22

Ze hebben natuurlijk weinig keuze. Met de foto die in wolvega is genomen van steijn met de directie en de PowerPoint erbij kun je weinig ontkennen. Ik zit in een tweestrijd. Ben absoluut geen fan van v wonderen met zijn rare acties, maar steijn heeft zich de laatste tijd compleet voor lul gezet voor heel Nederland. Toch heb ik t gevoel dat de luwte bij ons in Heerenveen wel goed voor hem kan zijn.

8 maart 2024 om 22:53

Ik snap niet waarom Heerenveen niet bij Pastoor aanklopt

8 maart 2024 om 17:25

Ach niet zo overdrijven. Prima coach voor een club als Heerenveen.

Weet niet of je hier als Heerenveen fan nou echt heel blij van moet worden. Ik denk dat je er na Kees van Wonderen niet per se op vooruit ga op tactisch gebied. Of ze gokken op het Sparta effect, hoewel Sparta dit seizoen dus ook nog prima meedoet met Rijsdijk (alleen bizarre pech heeft in de afronding, die hadden echt minimaal 9 punten meer gehad als ze de kansen eens af wisten te maken en niet elke zeldzame kans tegen er in zagen vliegen ).

Wel verrassend als Steijn zo snel weer aan de bak gaat, maar zelf zou ik er niet zo snel aan beginnen. Je wil bij een eventueel ontslag ook niet de hele media tegen je club hebben lijkt mij (zie NAC en nu Ajax).

Misschien kunnen ze Sydney nog even polsen voor een tijdelijke terugkeer. Entertainment gegarandeerd.

Zal denk ik een goed huwelijk zijn. Bij Ajax is het keihard mislukt, maar ik verwacht dat het meer zoals de Sparta tijd zal gaan.

Wel alleen spelers halen die meneer stein wil hebben anders heeft de f de haan het gevreten. En hij stelt ze toch niet op of gooit ze voor de bus

Gaat 'ie nu ook de tweede club die mij aan het hart gaat de afgrond in helpen ?🥲rare gang van zaken, sowieso al dat je als Heerenveen zijnde bij Steijn terecht komt. Maar ook vooral dat je er nog niet uit bent of je met de huidige trainer doorgaat en dan al wel met andere trainers gaat praten.

8 maart 2024 om 17:45

Dit heb ik jou vaker zien typen, maar hoe kom je bij Heerenveen als tweede club eigenlijk? In veel opzichten kunnen de clubs niet verder uit elkaar liggen namelijk.

8 maart 2024 om 22:54

Waarschijnlijk zoals de meeste Heerenveen fans: ze wonen in Friesland in de buurt van Heerenveen dus dan wordt je fan van een topclub en vind je daarnaast Heerenveen ook wel leuk

8 maart 2024 om 17:53

Het zijn duidelijk de Ajacieden hier op het Forum die Steijn afbranden. Goed, Ajax en Steijn was een aantoonbare mismatch en duidelijk te hoog gegrepen. Maar maakt hem dat onmiddellijk een waardeloze trainer?

8 maart 2024 om 17:55

Ajacieden, NAC fans, maar volgens mij zitten de meeste fans van Heerenveen hier ook niet zo op te wachten.

Ik wens sc Heerenveen alvast veel succes met deze luie trainer, hopelijk hebben jullie genoeg aire mails voor zen tripjes naar Ibiza

Ik denk dat het voor Steijn een ideale club zal zijn , iets groter dan Sparta , een betere stap dan naar Ajax.

Ik vind het vreselijk irritant hoeveel media aandacht Steijn krijgt.

Joepie. Dolblij. Een matige trainer en nare persoonlijkheid mag ons naar de keukenkampioendivisie loodsen. Mijn weekend begint prachtig. Proost allemaal!

Steijn naar heerenveen zou wat zijn. En dan gaan winnen tegen ajax met 0-3

8 maart 2024 om 17:54

Ik denk dat elke speler die van dit seizoen nog overblijft bij Ajax tot op het bot gemotiveerd zal zijn om Steijn zijn team juist helemaal aan gort te willen spelen

8 maart 2024 om 18:08

Altijd maar vinger naar Ajax, houd je eens bezig met je eigen clubje. Je staat bovenaan, CL in het vooruitzicht volgend seizoen.. nergens voor nodig.

8 maart 2024 om 18:17

He? Hoe zie je dit als een vingertje naar Ajax? Dit is geen steek op een manier dan ook

Friezen en z on randstedelijke praatjesmaker.... dat past toch niet lijkt mij

Het was een oriënterend gesprek en ze praten met meer trainers, dat lees je hier weer niet terug helaas...

Ik vind het verschrikkelijk. Steijn heeft nergens blijk gegeven een goede tactische opbouw trainer te zijn, had gehoopt op een talentvolle trainer als Dave Vos of Lijnders ipv weer een id categorie Streppel, JOR.. dit is drama.
Heeft niets te zoeken bij Heerenveen en karakterologisch complete mismatch.
Dan liever van Wonderen al heeft die ook geen blijk gegeven spelers beter te maken. Ferry gaat hier flink de mist in. Hoop dat de afkoopsom vooraf bepaald wordt op klein bedrag want houd niet lang stand.
Echt idiote move

Ik vraag me af of Steijn door zijn media optredens zijn glazen ingooit. Iedereen weet dus dat hij als een klein kind blijft klagen dat het niet aan hem lag en dat hij nooit het snoepje gekregen heeft dat hij vroeg.

Is dat het type dat je voor de groep wilt hebben?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren