Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Keeper’ Kyle Walker redt punt voor Man City op dramatische avond Bravo

Laatste update:

Manchester City heeft zich woensdagavond niet weten te plaatsen voor de volgende ronde van de Champions League. The Citizens hadden aan een zege voldoende, maar kwamen op bezoek bij Atalanta niet verder dan een gelijkspel. De formatie van Josep Guardiola moest in de slotfase nog alle zeilen bijzetten na het wegsturen van Claudio Bravo: 1-1. City leidt in Groep C nu met tien punten, terwijl Atalanta het eerste punt binnen heeft.

De Engelse grootmacht stond voorafgaand aan het duel reeds op negen punten. Een overwinning was voldoende voor de manschappen van Guardiola om na vier duels al zeker te zijn van kwalificatie. Na zeven minuten hielp Marten de Roon een handje door een pass te versturen die simpel werd onderschept door Raheem Sterling, die vervolgens razendsnel een tegenaanval opzette en via diverse schijven uiteindelijk zelf de afmaker was: 0-1.

City had daarna voldoende mogelijkheden om te scoren, maar de bezoekers konden het net niet vinden. Door een handsbal van Josip Ilicic mocht Gabriel Jesus het proberen vanaf elf meter, maar de Braziliaan mikte de penalty naast. In de tweede helft wist Atalanta verrassend en snel terug te komen. Een voorzet van Alejandro Gomez belandde op het hoofd van Mario Pasalic, wiens harde kopbal te machtig bleek voor invaller Claudio Bravo: 1-1.

Atalanta, met naast De Roon ook onder anderen Hans Hateboer in de ploeg, kon daarna niet doordrukken, terwijl ook City geen vuist kon maken in de vorm van levensgrote kansen. De wedstrijd leek rustig af te stevenen op een remise, maar tien minuten voor tijd haalde Bravo de doorgebroken Ilicic onderuit. De doelman moest met rood vertrekken, waarna Kyle Walker op doel moest om zijn ploeg de laatste minuten door te loodsen. De verdediger annex keeper had onder meer nog een redding in huis bij een vrije trap en pakte zodoende voor zijn ploeg een punt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mocht Ederson de clash niet halen ivm blessure..zal ik zeker het proberen om Walker op doel te stellen want met Bravo op goal kan het wel heel erg vies tegenvallen voor City😅

6 november 2019 om 23:01

Bravo is gewoon beter dan Walker op goal. Wat een onzin kan jij kramen zeg. Ik verwacht verder gewoon dat Ederson fit zal zijn.

6 november 2019 om 23:04

Ik maakte maar een grapje. Maak je geen zorgen..hopen dat Ederson fit blijft. Want zonder hem kan het echt verkeerd uitkomen voor City.

6 november 2019 om 23:06

Is maar een grapje van hem

6 november 2019 om 23:08

Hoe kun je zo serieus in gaan op deze reactie 😂 is toch overduidelijk een grapje!

6 november 2019 om 23:05

Mag aannemen dat ze nog een derde keeper hebben, die ze om een of andere reden niet op de bank hadden gezet?

6 november 2019 om 23:09

7 wissels in de CL, altijd maar 1 reservedoelman.

6 november 2019 om 23:11

Dit idd, is Carson daar derde keep of een van de jonkies?

6 november 2019 om 23:11

Oh, dacht dat dat veranderd was naar 12. Maar dat is blijkbaar alleen in de finale (heb het even opgezocht).

6 november 2019 om 23:12

Je mag toch niet 2x een keeper wisselen? Dacht ik.

6 november 2019 om 23:13

Dat mag wel, zolang je hem hebt natuurlijk

6 november 2019 om 23:20

Ik neem aan dat je best 7 keepers op de bank mag zetten als je dat wilt (En ze zijn ingeschreven voor Europa)

6 november 2019 om 23:26

Is die Muric daar geen 3de keeper meer? Die hadden ze vorig seizoen nog terug gehaald van NAC

6 november 2019 om 23:27

Jawel

Belachelijke titel, heeft niks moeten doen. City heeft zulke prachtige spelers, maar die laatste minuten gadverdamme. Zo tijdrekken is toch gewoon geel? Leuk voor de City fans, maar voor ons de neutrale kijkers is dit toch niet normaal? En dan heb je Pep die met zijn entourage met een stopwatch staan te zwaaien naar de arbiter terwijl er nog 10 seconden te spelen zijn... 1 van de beste coaches ooit, maar dit zijn die praktijken dat je weet: HIJ IS Even ERG ALS Mourinho.

6 november 2019 om 23:03

Ik vond het tijdrekken bij de wissel van Walker nog schrijnender.

6 november 2019 om 23:05

1 van de beste coaches ooit? Tot nu toe heeft die alleen maar bij clubs gezeten die topfavoriet waren voor de landstitel. Laat hem eerst maar eens prijzen pakken die niet vanzelf sprekend zijn.

6 november 2019 om 23:12

Maakt zijn spelers duidelijk beter, heeft Engeland tot nu gedomineerd op ongekend niveau en hetzelfde gebeurde in Spanje. Hij is zeker 1 van de beste ooit, maar de beste coach nu is Klopp zonder twijfel.

7 november 2019 om 00:03

Guardiola heeft city toch echt eigenhandig favoriet gemaakt in de pl in mijn ogen.

7 november 2019 om 07:38

City was al favoriet met hun selectie.

7 november 2019 om 08:52

City was helemaal geen favoriet. Ze hadden een zwaar vergrijsd elftal. Wat een onzin.

7 november 2019 om 09:04

@kleinegeneraa7het perspectief dat je hier neerzet is niet alleen bijzonder zwak, maar laat ook zien dat je je niet hebt verdiept in de situaties zoals ze waren toen Pep arriveerde. Je laat zien dat je de reden waarom Pep als 1 van de beste coaches ooit wordt gezien niet begrijpt. Pep wordt niet gezien als een van de beste coaches aller tijden omdat het landskampioen werd met topclubs. Het gaat erom hoe hij vanaf het moment van aanstelling de club ombouwt tot een voetbalmachine, dat complex, herkenbaar en aantrekkelijk aanvallend voetbal speelt. Het gaat erom dat hij zijn teams tactisch en mentaal pushed om het maximale eruit te halen. Dit is de reden waarom hij met Barca, Bayern en Man City niet alleen prijzen pakte, maar records verbrak en grenzen verlegde. De waardering zit hem niet in het winnen van de landstitel, maar de manier waarop. Hij laat zijn ploegen domineren. pep kreeg een uitgeblust Barcelona in hande dat 18 punten achter Real Madrid als 3e eindigde. Ze eindigden als 3e achter Villareal notabene. Een team dat destijds overigens weergaloos voetbalde. Pep veranderde de club op meerdere fronten, en gaf jonge jeugdspelers een kans en begon Spanje en Europa te domineren. Hij verbrak records en zijn team wordt door velen gezien als 1 van de beste teams ooit. over Bayern wil ik het kort houden. Hij kwam in een goed Bayern team terecht, maar wist het succesvolle team scherp te houden en speelden goed voetbal. Het was echt een goed Bayern team. bij Man City nam Pep een ploeg over dat onder Pellegrini 4e werd met 66 punten. Het team was uitgeblust en was toe aan verandering. Toen Pep City overnam liepen er eigenlijk slechts 3 wereldtoppers rond: Silva, De Bruyne en Aguero, Fernandinho was een goede speler, maar nog niet de speler die hij onder Pep is geworden. Verder bestond de selectie voornamelijk uit net-niet spelers. Het was geen wereldtop.de reden waarom Man City als favoriet werd gezien was voornamelijk de komst van Pep. Qua selectie was het helemaal niet zo vanzelfsprekend dat hij per se kampioen zou worden. Ik heb van dichtbij mogen zien hoe hij Man City heeft veranderd in een voetbalmachine. Niet voor niks werden de landstitels gepakt met 100 en 98 punten. In beide gevallen een Premier League record. Natuurlijk zijn er meer coaches die worden gezien als de beste ooit en het is heel lastig om een beste aan te wijzen. Elke coach had te maken met andere omstandigheden. Pep is ook niet de enige "grote coach" niet bij een topploeg of topkandidaat zat. Maar de manier hoe je deze discussie probeert te voeren is bekrompen. Jammer om dat op het grootste voetbalforum van Nederland te moeten zien.

6 november 2019 om 23:08

Liet zelfs die makkelijke vrije trap uit zijn handen vallen. Een redelijk schot op goal was er waarschijnlijk ingegaan. Is ook niet erg, aangezien hij natuurlijk geen keeper is, maar hij is zeker niet de reden dat City een punt pakt. Ik snap wel een beetje dat City tijd ging rekken, maar al die taferelen waren niet echt om over naar huis te schrijven.

7 november 2019 om 06:54

Die laatste minuten. Je bedoeld toen ze met 1-1, een man minder en een speler in de goal stonden vanaf minuut 80??
Heel vreemd dat ze dan tijdrekken. Ook al had die scheids geel gegeven, dan hadden ze het nog steeds gedaan. Daarnaast was het niet de 4de official zijn stopwatch die hij liet zien aan guardiola om te laten zien hoeveel tijd er nog was?

Ik begrijp dat het niet leuk is voor neutrale fans, maar volgens mij staat hij daar niet voor de neutrale fans. En eerlijk is eerlijk, over het algemeen is guardiola wel een van de coaches die met zijn teams de neutrale fans het meest weet te boeien. Dat betekent toch echter niet dat hij met zijn team zelfmoord hoeft te plegen om jou een plezier te doen.

Atalanta is nagenoeg uitgespeeld nu, zo jammer, ze spelen zo goed voetbal. 1-1 tegen de top 3 vd wereld in mijn ogen. Megaprestatie.

Atalanta dramatisch eerste 2 potjes heeft ze de das om gedaan

6 november 2019 om 23:04

Atalanta is helemaal niet uitgespeeld. Winnen van Shakthar en Dinamo Zagrep is gewoon realistisch. Dan staan ze op 6 punten en als City hun sportieve plicht doet, wordt Atalanta gewoon 2e als ze van Shakthar en Dinamo winnen. Atalanta is alles behalve uitgespeeld.

6 november 2019 om 23:06

Dat moeten ze wel de laatste 2 wedstrijden winnen. Niks minder, dat is wel pittig hoor..

6 november 2019 om 23:10

Dan staan ze op 7 punten, ze hebben er na vanavond al 1!

Ik krijg het gevoel dat Atalanta helemaal geen Champions League wilt spelen. Sjongejonge, wat spelen ze het slecht uit en kansen die ze normaal met verzorgd voetbal uitspelen, gingen deze wedstrijd zo slordig. Er stond de laatste 10 minuten een speler op het goal(!) en niet een keeper. En toch gaan ze lekker hoge ballen spelen die voor geen meter aankwamen.

6 november 2019 om 23:06

Slim is anders ja. Staat er een speler op doel, vertik je om het een paar keer van afstand te proberen. Daar kan ik met m'n pet niet bij. Onbegrijpelijk dom.

6 november 2019 om 23:19

Maar ik snapte ook niet waar die hoge ballen van Ruslan en Mario naartoe moesten? Want keer op keer was het dichtstbijzijnste speler nog 5 meter van de bal vandaan.

6 november 2019 om 23:23

Ik had het idee dat ze dat in hun enthousiasme of haast zelf ook niet wisten, haha

6 november 2019 om 23:38

Ja maar normaal is het spel, naar de wingbacks spelen en die geven een strakke voorzet, naar de 2 aanvallers en de inschuivende Gomez. Maar dat lukte zelfs niet. Gomez heeft zich echt ter pletter gelopen om die ruimtes te maken, alleen de twee controlerende middenvelders deden niks, De Roon buiten gelaten, want Ruslan en Mario moesten het openbreken, maar dat deden ze niet.

6 november 2019 om 23:09

Zo slecht speelden ze niet, maar ze hadden inderdaad wel beter gebruik kunnen maken van het feit dat Walker op doel stond. Hoewel City logischerwijs ook massaal ging verdedigen en tijdrekken die laatste tien minuten.

6 november 2019 om 23:17

Tuurlijk, maar die vrije trap van Malinovskyi was gewoon recht op Walker af. Pasalic die echt verschrikkelijk opbouwde dat Gomez zelfs op de zenuwen werkte. Ik bedoel, ze kunnen nog best doorgaan in de Champions League als ze de laatste twee wedstrijden winnen tegen Shakhtar en Zagreb (lijkt me sterk hoe ze nu spelen in de Champions League), maar als je hier gewoon 3 punten had gehaald, dan was het zoveel makkelijker geweest en die kansen waren er. Zo zonde voor een club die echt grote ambities heeft en in de competitie echt verschrikkelijk leuk voetbal speelt. En dan kun je etaleren op het grootste podium van het Europees voetbal en doe je dat niet...

6 november 2019 om 23:11

Wellicht valt er wat over te zeggen. In de italiaanse top spelen en CL voetbal is wel ERG zwaar voor een club met een smalle selectie als Atalanta..

Ach weetje, dit is Atalanta's éérste keer op CL podium. Die gemiste kansen komen sws deels door druk en nervositeit

6 november 2019 om 23:34

Ja fair play, maar wel enorm zonde. Ik bedoel, deze poule is zo sterk ook weer niet. Shakhtar is niet meer de Shakhtar van weleer, ook al spelen er nog wel leuke spelers zoals Moraes, Marlos, Taison en Tete, en Zagreb is ook buiten Petkovic, Livakovic en Olmo ook geen denderende ploeg. Tweede plaats was zeker mogelijk geweest en had je op zn minst overwintering met extra geld in de kas kunnen kweken en daarna gewoon bij de 1/8 ste finales eruit laten knikkeren om zo minder vermoeid de Serie A binnen te gaan.

Als atalanta hier 3 punten kon pakken, dan hadden ze nog kans op overwinteren. Nu moeten beide winnen en city moet niks verliezen.

6 november 2019 om 23:10

Dan is er nog wel een kans. City wil winnen om zich te kwalificeren tegen Dinamo Zagreb en dan moet Atalanta de komende 2 wedstrijden winnen.

6 november 2019 om 23:19

Ja dat is wel waar. Ik hoop dat het hun lukt, het is een leuke ploeg, maar ze hadden een ongelukkige start.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren