Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Kazim-Richards was een wisselspeler, Van Bronckhorst zoekt naar excuses'

Laatste update:

Het gaat de laatste tijd goed met Feyenoord, maar de ploeg van Giovanni van Bronckhorst heeft dit seizoen ook een veel mindere periode gehad. De Rotterdammers kwamen erg slecht uit de winterstop en verloren de eerste zes competitiewedstrijden van dit kalenderjaar, waardoor de titelstrijd opgegeven moest worden. Volgens Giovanni van Bronckhorst had de slechte reeks van Feyenoord mede te maken met het vertrek van Colin Kazim-Richards, die in januari naar Celtic ging.

/

Journalist Martijn Krabbendam vindt dat een vreemde constatering. “Kazim-Richards was een wisselspeler”, zei de Feyenoord-watcher van Voetbal International bij RTV Rijnmond. “Je gelooft toch niet dat Eljero Elia, die een WK-finale heeft gespeeld, in de war raakt als Kazim naar Celtic gaat? Hij zou echt niet ineens gaan scoren. Ik vind het zoeken naar excuses."

Kazim-Richards raakte dit seizoen zijn basisplaats kwijt aan Michiel Kramer en had moeite met zijn nieuwe rol bij Feyenoord. Hij maakte zich onmogelijk bij de club door een journalist te bedreigen en vertrok halverwege het voetbaljaar naar Schotland. Bij Celtic is hij overigens ook geen basisspeler: hij stond bij twee competitieduels aan de aftrap en viel zeven keer in.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als dit klopt is dit wel heel zwak van gio.

Een wisselspeler die een persoonlijkheid was waar de spelers schijnbaar veel mee hadden. Kan best geloven dat de onrust die de media wilde veroorzaken een rol speelde bij die jongens. En een WK finale spelen maakt je niet direct een hardvochtig mens en veranderd niet je persoonlijkheid.

15 april 2016 om 20:20

Ik weet niet of iemand die zoveel problemen veroorzaakt nou echt een persooblijkheid is. dat hele kleedkamer gedoe is ook maar tot zover. Uiteindelijk moet ie gewoon gaan voetballen en dat was juist het gene wat hij niet goed deed.

Volgens mij bedoelde Van Bronckhorst niet specifiek het vertrek, meer de 2 maanden voor zijn vertrek, toen was er veel negatieve media aandacht vanwege Kazim zn gepruts op de bank en alle randzaken

Het lag er gewoon aan dat van Bronckhorst Toornstra niet meer opstelde. Sinds hij weer speelt hebben ze de stijgende lijn weer te pakken.

Krabbie moet gaan oppassen met wat die zegt, dit is natuurlijk puur een aanname van hem en natuurlijk mag hij zijn mening verkondigen, maar dat moet wel ergens op gebaseerd zijn vooral omdat je weet dat je 1. een clubwatcher bent en 2. je bent al eerder een tijdje geweigerd op de club. Ik geloof wat Gio zegt en het heeft ook door mijn hoofd gespeeld dat dit(wat Gio eerder op de dag zei) een reden was voor de negatieve reeks, die precies begon na wat er was voorgevallen met onze vriend Kazim en Gouka. Het gaat er namelijk niet om dat Kazim dit had kunnen voorkomen door zijn geweldige spel en zijn goals en assists, maar het gaat erom dat er een aantal jongens zich aan hem optrok, hij was wel de sfeermaker in de kleedkamer en iemand waar je je verhaal aan kwijt kon. Maar het slechte spel, totaal geen gedachten in wat er gebeurde op het veld en het gebrek aan vertrouwen hebben ook bijgedragen aan de reeks van 9 verliespartijen.

15 april 2016 om 21:24

Volgens mij zei van Bronckhorst ook een van de redenen. En niet de hoofdreden.

15 april 2016 om 21:32

Waar reageer jij precies op?

15 april 2016 om 21:52

Artikel, niet op jouw reactie.

Krabbendam, rancuneuze opruier...

Ja nog ff...zelf als zou dit zo zijn moet Gio dit niet hardop zeggen, daar gaat je geloofwaardigheid, komt het team ook niet ten goed lijkt mij zo.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren