Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kazim-Richards op weg naar de uitgang: ‘Beste oplossing voor alle partijen’

Laatste update:

Colin Kazim-Richards heeft zich onmogelijk gemaakt bij Feyenoord en de kans is groot dat de aanvaller zijn carrière voort gaat zetten bij Celtic. Algemeen directeur Eric Gudde ziet de verkoop van de spits als ‘beste oplossing’.

/

“Ik denk dat het de beste oplossing is voor alle partijen. Het is alle partijen eraan gelegen dit door te laten gaan, maar je weet nooit of er nog een kink in de kabel komt”, aldus Gudde in gesprek met FOX Sports.

Kazim-Richards, die door Feyenoord werd verbannen nadat hij een journalist had bedreigd, liet maandag al weten dat een akkoord met Celtic ophanden is. “De laatste details moeten nog worden uitgewerkt en hopelijk komt het dan tot een akkoord”, zei hij tegen Sky Sports.

Denk je dat Colin Kazim-Richards van waarde gaat zijn voor Celtic?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Opgeruimd staat netjes lijkt me.
Speler heeft Feyenoord zovaak in diskrediet gebracht dat hij onmogelijk is geworden.
Als hij niet overeenkomt met Celtic zou Feyenoord alsnog zijn contract moeten ontbinden.
Weg ermee!

1 februari 2016 om 17:45

Zouden ze in Scotland geen nieuws uit Nederland volgen? Hij wordt bij Celtic namelijk gehaald als breedte versterking

1 februari 2016 om 17:50

Ach, zijn Turkse concurrent bij Celtic is niet veel beter denk ik.

1 februari 2016 om 18:49

Ja, maar die wil van Hooijdonk weer onderbrengen in Turkije. Vind het echt onbegrijpelijk dat Celtic haar handen wil branden aan zo'n herriemaker.

Wat moet Celtic nou met een spits van FC Twente niveau?

1 februari 2016 om 17:50

Celtic en Twente is qua niveau 1 pot nat. Dus zeker een versterking voor Celtic

Eindelijk. Zonde om hem salaris te betalen..

Ik vind het werkelijk ongepast om hem zo af te schrijven. Hij heeft altijd zijn best gedaan, toonde zich een Feyenoord man. Het probleem is niet Kazim maar onze (a la het NL elftal) verouderde spelopvatting. Hij en menigeen raken daardoor gefrustreerd.

1 februari 2016 om 17:57

En moet je je dan maar zo raar gaan gedragen? Weg met die vent. Had van grote waarde kunnen zijn in deze periode maar door dit gedrag onmogelijk gemaakt.

1 februari 2016 om 18:03

Gelukkig is dat een mooi excuus voor zijn wanstaltige gedrag op en buiten het veld.. het is niet 1malig

Hij kan er wel lekker elk jaar spelen om het kampioenschap

1 februari 2016 om 18:31

Hahaha +1

Opzouten onsympathiek figuur!

De meest vreselijke speler op de Nederlandse velden sinds Toivonen. Niemand is hier rouwig om!

Wel jammer dat hij vertrekt is gwn een goede spits hij houdt altijd wel 2 man bezig. Een goed elftal zo daarvan moeten kunnen profiteren maar feyenoord heeft geen goed elftal. Lag goed in de groep verder als ik de social media weleens voorbij zag komen. Vond t wel een kleurrijk persoon in de eredivisie hopelijk slaagt hij bij celtic.

Kazim we zullen je missen jongen het ga je goed;

Nee maar effe serieus , je snapt gewoon echt niet dat er nog clubs aan hem beginnen ook Feyenoord snap ik niet, je weet dat ie overal weggestuurd word elk jaar een nieuwe club zou dat voor niets zijn , nooit aan hem liggen!

Celtic is een grote club wie bepaalt dat ze Kazim nodig hebben?

Opgeruimd staat netjes. Nu nog vilhena Nelom vd Heijden ahmadi Bilal elia. Verder Vermeer en kongolo verkopen voor de poen. Van Aken diks bakker berghuis halen. Van persie benaderen voor een terugkeer en dan 442 gaan spelen

Hahn
Diks beek Aken Woudenberg
Karsdorp Schuurman tapia bakker
Persie berghuis

1 februari 2016 om 18:26

Huuuuuh Vd Heyden, Bilal ben ik met je eens ! Maar Elia Nelom,el Amadi Vermeer, Kongolo kun je nog prima gebruiken of als er een heel hoog bedrag komt voor Kongolo zou ik hem verkopen!

Elia/ Vermeer/ El Amadi zijn begin 30 en zullen weinig meer opleveren, plus je verliest een vracht aan ervaring/kwaliteit!

2 februari 2016 om 00:18

Nelom eind van het seizoen wegdoen. Woudenberg terughalen.

Ik wil zeker niet gaan zeggen dat Kazim nou zo geweldige speler is maar die Kramer en Kuyt in de spits kunnen er ook niks van hoor en Kazim beschikt over een winner mentaliteit alleen gaat vaak door het lint misschien wel gewoon te vaak maar met Kramer heb je een spits waarvan als ik naar feyenoord kijk en hij in de spits staat ik al gauw naar een andere wedstrijd ga hoor want door Kramer kan ik zo van in slaap vallen hierbij wil ik hem zeker niet goed praten maar ik vond hem persoonlijk wel beter dan Kramer hoor.

2 februari 2016 om 00:20

Valt aan de andere kant wel mee met door het lint gaan.
Hij heeft bijvoorbeeld geen rode kaart gepakt.

Het zijn vaak van die domme opstootjes. Echt een grove overtreding kan ik me niet zo herinneren.

Shirt van Celtic zal Kazim niet misstaan , boeven dragen ook dat motief op de kleding in de bajes .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren