Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kazim-Richards lacht om druk: ‘‘18 more to go’, stond er. Meer niet!’

Laatste update:

Colin Kazim-Richards schreef zaterdagavond een heerlijke goal op zijn naam. De spits van Feyenoord loste in de tweede helft van de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles een schot van 25 meter en zag zijn inzet prachtig in het doel van Erik Cummins verdwijnen. Na afloop van het duel kon hij op schouderklopjes rekenen, maar een compliment van thuis bleef volgens de lachende aanvaller helaas wel achterwege.

/

“De opluchting is groot, massive. Ik wil zeggen dat ik trots ben op de jongens, ik ben blij voor mijn team”, sprak de aanvaller allereerst tevreden aan FOX Sports. “Vier keer scoren en niks tegenkrijgen is geweldig. Het grootste verschil met woensdag? Het kwartje is gevallen. Trainen na Ajax was niet zo zwaar, want toen speelden we goed. Maar na woensdag wel. Ik denk dat het kwartje nu gevallen is bij mij en de jongens. Dat zag je vanavond wel”, aldus Kazim-Richards.

De Engelse Turk maakte tegen Willem II zijn eerste doelpunt en schreef zaterdag zijn tweede bij. “Of ik de druk extra voelde? Ik voel altijd druk. Ik had vanavond meer kunnen scoren en ik kijk ook naar de kansen die ik gemist heb, maar de moeilijkste heb ik gemaakt. Ik kan de kritiek verder ook hebben, ik heb liever dat je mij bekritiseert dan een jongen van zeventien, achttien jaar. Ik ben ervarener, het maakt me niks uit.”

Van huis uit wordt bovendien de meeste kritiek uitgeoefend, onthulde de spits lachend. Zijn zoontje van drie zei na de nederlaag tegen Ajax dat hij niet had gescoord. Kazim-Richards vond dat vervelend om te horen, maar moest hem wel gelijk geven. Na de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles keek hij op zijn telefoon en zag hij, dat hij een bericht had gekregen van zijn vrouw. “18 more to go!! stond er. Meer niet! Ik laat het je zo zien. Geen gefeliciteerd, alleen dat. Dus jullie oefenen geen druk uit, thuis is er altijd meer druk”, aldus de lachende spits.

Zal Colin Kazim-Richards dit seizoen twintig keer scoren voor Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ben best gecharmeerd van Kazim zijn speelstyle. Alleen zie ik hem er geen 20 in leggen. Maar dat hoeft ook niet!
Als hij het team beter kan laten renderen, is het ook goed toch!

Je hebt scorende spitsen en spitsen die andere veel laten scoren!!

28 september 2014 om 00:31

Hetzelfde als bij Ajax, als de rest gaat scoren moet er geen probleem zijn toch?

28 september 2014 om 00:39

Juist.. daar kan je het idd mee vergelijken!!

De laatste 4 landstitels hebben ze niet behaald met een topscorer... juist t laatste titelloze jaar is tevens ook t laatste jaar van een topscorer geweest!!

Bij Pelle draaide alles om Pelle.. wad hij er niet, was er niemand die op kon staan!
Als Hans Kazim zijn teamgenoten kan bedienen met assists en af en toe zo'n doelpuntje als vandaag meepikt.. ben ik uiterst tevreden!

28 september 2014 om 08:42

Hans Kazim

28 september 2014 om 08:41

Tja, fysiek sterk en daar is het mee gezegd toch. Laten we eerlijk het niveau en de speelstijl van Pelle gaat hij nooit evenaren. En die ook van die Zweed. Dit is een ander kaliber hij scoort nu. Krijgt praatjes en je weet direct wat voor persoon het is.

28 september 2014 om 09:17

"Die Zweed". Ach gut, heb je een dermate selectief geheugen of zit die hattrick in de Klassieker je nog zo dwars dat je hem niet eens bij zijn volledige naam kunt noemen?
John Guidetti is de naam.




Wat betreft Kazim; die jongen valt me tot dusver niets tegen. Combineet kracht met flair en maakt tot dusver 1 goal per 2 wedstrijden. Geef hem wat tijd alvorens met een oordeel te komen.

28 september 2014 om 10:16

Met flair? Het is gewoon een bonkige knoeste werker in de voorhoede. Het is grijze middelmaat waar een club als Feyenoord niet beter van wordt. Want poehoe meneer heeft tegen Willem2 en GAE gescoord, maar in de wedstrijd tegen Ajax verprutst hij gewoon een aantal mogelijkheden.

28 september 2014 om 10:58

Die 2 omhalen en de manier waarop hij verschillende doelpogingen onderneemt passen niet bij het beeld van de noeste werker dat jij schetst.
Geef hem nog maar even de tijd, je zult zien dat hij je gaat verbazen.

28 september 2014 om 17:25

@jardinero

Volgens mij ben jij 1 van de weinige ie net al mij ziet dat kazim het heel goed kan gaan doen... Buiten die 2 omhalen heeft hij met paar andere dingen dat hij iedereen nog wel eens kan verrassen

29 september 2014 om 11:12

fysiek sterk en daar is het mee gezegd? Die jongen is ook nog eens snel, heeft een goed schot en kop sterk.

"die Zweed" dat een hattrick scoorde tegen ajax? Je mag best Guidetti zeggen hoor provocateur.

Wat een kast is deze gozer zeg. Leuk voor 'm dat hij het tot nu toe aardig doet.

28 september 2014 om 00:46

Als je een beetje op een prof atleet lijkt zoals Kazim en Depay val je al op in de eredivisie.

Ik kan me niet voorstellen dat je dagelijks traint, diëtist hebt en er dan nog bijloopt als een scharminkel.

28 september 2014 om 00:59

Inderdaad zeg, hun hebben ook de tijd en faciliteiten om aan je lichaam te werken.
Als je prof voetballer bent zorg je er toch ook voor dat je fysiek sterk bent en wordt.

t doet me echt pijn als ik die armpjes van Boetius, Van Beek en Kongolo zie, dan denk ik kom op man, ga het krachthonk een keer in.
Dat heb je ook gewoon nodig in Europa League wedstrijden, dan speel je tegen kerels.

28 september 2014 om 01:23

Er bestaan ook lichaams types. sommige mensen hebben moeite om een bepaald lichaam te creeëren, ookal werken ze hard. Verder kan teveel ook nadelen hebben voor bv een boetius.

28 september 2014 om 01:34

Goed eten en goed trainen is genoeg. Veel talenten in de eredivisie hebben gewoon body te kort een kilootje of 10 extra en ze zouden gelijk 3 stappen verder zijn.

28 september 2014 om 02:25

Ja dat klopt, ik kwam laatst Schaken tegen. Dat is ook zo'n beer. Op TV valt het nog mee, maar die gasT heeft schouders van een American Football speler, in uniform!! Haha

28 september 2014 om 02:26

Helemaal, mooi voorbeeld is Ron Beton Vlaar.. In het begin was hij net als Kongolo en van Beek. Tijdens zijn blessure alleen maar met zijn fysiek bezig geweest en nu is het een beest.

Denk meer dat het een probleem is om te combineren met de trainingen. Ook vind ik dat er te weinig persoonlijk getraind wordt. Denk eigenlijk dat er in de jeugd al meer aandacht besteed moet gaan worden aan Fysiek.

Wel een mannetje binnengehaald hoor haha maar iig wel 1 die aardig kan voetballen,maar vooral Manu is een verademing. Vond t altijd al een goede speler,maar geloof dat hij eindelijk dat onnodig rood krijgen af aan t leren is.

28 september 2014 om 01:03

Hij kan de ballen wel beter vast houden dan te Vrede.heeft nu toch al 2 goaltjes gemaakt.denk dat er nog wel wat volgen hoor!die omhaal scheelde ook maar weinig.

Mijn idool was het ook kazim kazim, mooi om het hier in Nederland zien te spelen

Hij zal misschien niet veel scoren maar ik vind hem nu al zo belangrijk voor dit Feyenoord, hij straalt veel wil en enthousiasme uit en is voortdurend bezig met zn teamgenoten, geweldige prof.

28 september 2014 om 00:59

Hij past qua speelstijl (en karakter) ook bij Feyenoord heb ik het idee. Werkt hard, krachtig en vol vuur

28 september 2014 om 01:02

Hij oogt nu als een geweldige prof......maar hoe kan het dat hij net als Pelle hiervoor weinig tot niets heeft laten zien?

28 september 2014 om 03:23

Kazim heeft wel wat laten zien, hij speelde een goed Wk 2006 of Ek 2004/2008 ik weet niet meer zeker welke omdat ik toen best jong was. Hij was toen 1 van de sterren in het turks elftal.

Geweldig doelpunt van Kazim, die gaat nog heel veel scoren dit jaar.
En Manu wordt ook steeds beter.

28 september 2014 om 01:01

Manu heeft altijd dat onvoorspelbare gehad, maar ik vond het goed om te zien dag hij zo een mooie voorzet op Toornstra had, en vooral hoe hij overzicht bewaarde en die bal aan te Vrede gaf.

28 september 2014 om 07:58

Ik denk dat Manu vorig jaar bij Cambuur heeft geleerd dat het niet allemaal om Manu draait. Hij is meer een teamspeler geworden. Gelukkig maakt hij zijn acties nog maar gunt ook te Vrede het doelpunt

28 september 2014 om 06:18

Gelul, zo rond de winterstop kan je een beetje terug kijken. Een wedstrijdje tegen GAE zegt geen reet.

28 september 2014 om 19:37

Je moeder

28 september 2014 om 21:09

Zand in je vagina?

Er gaan zeker nog veel goals volgen van Kazim. Hij is snel, sterk en kan net als Pelle goed zijn lichaam gebruiken en makkelijk draaien in de 16. Het rendement moet nog wel omhoog, maar dat zal vanzelf volgen als hij meer wedstrijden speelt

Ik zie hem wel 20 keer scoren in een seizoen had dit seizoen ook al er stuk of 5 a 6 in kunnen hebben maar ja scoren is zijn specialiteit niet echt. Toch zie ik het wel goed komen hij moet een paar trainingen per week extra volgen met Makaay en hopelijk maakt hij dezelfde stappen als Pelle dan.

Echt een prachtige kerel, komt ook altijd goed uit zijn woorden. Wat werkt deze man hard, als hij deze mentaliteit weet vol te houden is het ten alle tijden een goede versterking. Het is echt een karakter en iemand die iets toevoegt.

Mooi interview met Fox. Lijkt me ook een fijne teamgenoot.

In deze competitie kan Kazim er wel twintig scoren.

Voor iemand die geen problemen met kritiek op zijn spel heeft, reageerde hij wel erg geprikkeld op de opmerkingen van Ruud Gullit. Voor de rest kan hij goed voetballen, maar 1 wedstrijd met rendement is natuurlijk geen maatstaf. Daarvoor voor moet hij dit vaker doen.

Ten opzichte van de bekerwedstrijd op woensdag is het eftal van Feyenoord op best wat plekken gewijzigd. Ik denk dat Rutten nu wel weet hoe Feyenoord moet spelen.

Clasie, el Ahmadi en nota bene Immers op het middenveld. Manu linksvoor, en toornstra hangend op rechts dus. Geen Schaken, Boetius en Vilhena voorlopig.

Feyenoord speelt thuis tegen Groningen en Heracles. Daarna uit bij Cambuur. Win je die drie wedstrijden, dan staat Feyenoord weer 5/6 schat ik in. Als het lukt is er geen 'crisis' meer bij Feyenoord.

en is het lek al boven ???

echt nederlands commentaar dit allemaal wedstrijd 4 keer gescoord waarvan 1 tegen doelpunt , gelijk denken dat kazim er 20 scoord hahhaha.
het is gae waarvaan gewonnen werd.

laat het eerst maar eens zien tegen groningen en cambuur als daar ook met 4-0 van gewonnen word praten we verder.

28 september 2014 om 10:52

Go Ahead waar woensdag nog van verloren werd

28 september 2014 om 12:16

zegt toch wel wat he woensdag verloren tegen degratatie kanidaat

dit feyenoord eindigd in middenmoot

29 september 2014 om 11:00

Lekker twee kanten op redeneren, goedzo knul. Betekend toch dat er duidelijk iets veranderd is

29 september 2014 om 12:54

Go Ahead, waar vorig seizoen ook nog verloren werd.

Ik vind t n leuke gozer die Kazim: beetje sjorren en sleuren, paar keer mistrappen, totaal scheve bal geven en dan opeens een omhaal en een raak schot van 25 meter. Verder is ie geloof ik vrij eerlijk en realistisch over zn eigen kwaliteiten. Mooie publieksspeler!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren