Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kane wordt bij terugkeer in Premier League hard aangepakt met spreekkoren

Laatste update:

Supporters van Brentford hebben op Boxing Day geprobeerd om Harry Kane uit zijn concentratie te halen. Tijdens het Premier League-duel met Tottenham Hotspur was de spits het doelwit van spreekkoren, waarin gerefereerd werd aan de gemiste strafschop van Kane in de kwartfinale op het WK 2022 tegen Qatar (2-1 nederlaag tegen Frankrijk). “Kane, you’ve let you country down”, zo scandeerden de aanhangers van the Bees vanaf de tribune.

Kane had eerder in de kwartfinale al raak geschoten vanaf de strafschopstip en zette Engeland daarmee niet alleen naast Frankrijk, maar evenaarde ook topscorer aller tijden Rooney met 53 goals. Collega-spits Olivier Giroud zette zijn land een kwartier voor tijd op 2-1, waardoor er enorme druk stond op Kanes tweede pingel, zes minuten voor tijd. De 29-jarige spits schoot huizenhoog over, en verzuimde daarmee zijn ploeg een verlenging te bezorgen. Waar enkele tabloids en oud-spelers, waaronder Wayne Rooney, hun steun uitspraken voor de gedesillusioneerde spits, zijn de fans in de Premier League een stuk minder empathisch.

Kane, you’ve let you country down”, zo klonk het maandagmiddag vanaf de tribunes in Brentford. Op de persconferentie na afloop wilde manager Antonio Conte de leuzen uit het publiek niet te veel aandacht geven. “De fans waren bang voor hem. Het is normaal dat fans van de tegenpartij een speler uit de wedstrijd wil halen.” De Italiaan hoopt niet dat het penaltymoment Kane zal achtervolgen. “Topspelers die mentaal sterk zijn, kunnen een negatieve gebeurtenis een plek geven en doorgaan. Harry is een goed persoon en een goede speler.”

Brentford en Tottenham Hotspur troffen elkaar op Boxing Day en openden de wedstrijddag met een waar spektakelstuk. Het team van Thomas Frank was lang heer en meester in het eigen Gtech Community Stadium, maar liet de ploeg van Conte terugkomen tot 2-2. Kane gaf het startschot voor de comeback en kroonde zich daarmee tot topscorer aller tijden van Boxing Day. Ook wist hij nu tegen elke Premier League-tegenstander waartegen hij speelde te scoren. In de slotfase verzuimde de spits van the Spurs overigens nog wel een goede kans op de 2-3.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Volgens mij zongen ze oom 'toney would have scored that'?

Was na de titel bedacht op keiharde spreekkoren en dan is t uiteindelijk dat hij het land teleurgesteld heeft.... Hahaha tja, het is eerder dan best wel geinig toch? Beetje cynisch ook, maar echt hard aanpakken vind ik nu ook wel weer overdreven...

26 december 2022 om 20:09

Teleurstelling kan pijnlijker zijn dan iemand z'n huid vol schelden.

26 december 2022 om 20:33

Is het in deze ook, omdat hij er zelf ook nog zo zwaar van baalt. Net zo als die fans. In plaats van hem te steunen als Engelse, lachen ze hem uit als Brentford fan. Maarja, ditsoort dingen horen bij het voetbal. Ergens maakt het het ook wel grappig om te zien.

Moet kunnen dit , het is gewoon rivaliteit in spreekkoren dat hoort bij Engeland vind ik . Ze zijn daar wel geweldig creatief met de teksten , en dit is ook echt wel komisch zelfs voor Kane denk ik ook. Doet me een beetje denken aan freek de jonge ,over Seedorf ...

Zal er inderdaad even slecht van slapen die Harry, deze 'harde' spreekkoren...

Hoeveel Brentford-spelers waren er ook weer op het WK?

26 december 2022 om 21:58

6, best een aardig aantal toch?

26 december 2022 om 22:30

Zeker aardig voor een club die bijna haar volledige bestaan in de League One heeft gebivakkeerd. Hebben ze toch iets heel knaps weten op te bouwen in de voorbije jaren. Had Blackburn het maar zo mooi voor elkaar op het moment…

Prachtig. Zodra de Marokkaanse fans hun tegenstanders uitfluiten dan is de wereld te klein, maar wat ze nu bij Kane doen moet kunnen? Hoort er bij he, rivaliteit. Wat is de mens toch hypocriet

26 december 2022 om 23:54

Jajaja haal Marokko er maar weer bij... zucht

Overigens, vorig jaar toen de Engelsen de tegenstanders uitfloten, zijn daar ook heel veel mensen over gevallen. Dus zoek maar iets anders om te piepen

27 december 2022 om 15:47

Verschil is dat het geluid van fluiten irritant is, en dat van gezang een stuk minder. Daarnaast heb je dit liedje misschien 3 minuten gehoord, en floten de Marrokaanse fans elke wedstrijd minimaal 30 minuten. Voel je vooral tekort gedaan en aangevallen, gaat je zeker helpen in de wereld.

@vz stop alsjeblieft met het woord "pingel". Het is geen woord en het ziet er niet uit.

26 december 2022 om 23:54

Je noemt pingel nu wel letterlijk een woord he...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren