Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kampioenskandidaat Sevilla trekt miljoenen voor komst van ‘Chaque’ uit

Laatste update:

Sevilla heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag de komst van Walter Montoya aangekondigd. De middenvelder zal zich tot medio 2021 aan de Zuid-Spaanse club verbinden, indien de Argentijn de noodzakelijk medische keuring doorstaat.

/

Montoya komt voor ongeveer vijf miljoen euro over van Rosario Central, dat ook door clubs als Boca Juniors en River Plate was benaderd. De grootmachten uit Buenos Aires konden echter niet wedijveren met het kapitaalkrachtigere Sevilla en bovendien deed ook trainer en landgenoot Jorge Sampaoli er telefonisch alles aan om Chaque naar het Ramón Sánchez Pizjuan te halen.

Montoya zal bij Sevilla een van de maximaal drie plekken voor spelers van buiten de EU innemen. Dat betekent dat Hiroshi Kiyotake, Ganso of Mariano moet vertrekken, als de middenvelder deze maand aan de selectie wordt toegevoegd. Van het drietal heeft alleen Mariano een basisplaats. Sevilla staat na negentien speeldagen op een tweede plaats, met slechts één punt minder dan Real Madrid. De koploper heeft een duel minder gespeeld.

Denk jij dat Sevilla kampioen van Spanje gaat worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties
28 januari 2017 om 07:41

Is het een algemene regel dat clubs in spanje maar 3 spelers mogen van buiten de eu? In dat geval overtreed real toch de regel met marcelo danilo navas en casemiro? Of heeft 1 van hun een portugees paspoort ofzo?

28 januari 2017 om 07:55

Volgens mij heeft Marcelo inmiddels wel een spaans paspoort. Hij woont er al behoorlijk lang. En Navas mischien ook wel.

28 januari 2017 om 10:06

Ja is bepaald door de bond.

In de Liga mag je max 3 niet-eu speler in je selectie hebben zonder Spaanse nationaliteit

Voor de Segunda A gelden dezelfde regels,en de andere divisies mogen geen niet-eu spelers contracteren

Echter de regels voor een Spaanse nationaliteit zijn vrij soepel.

-Normale wachttijd is 5 jaar
-Als je kunt aantonen dat 1 van je voorouders uit Spanje afkomstig is kun je meteen de nationaliteit aanvragen
-Als je uit een voormalig Spaanse kolonie komt (oa Argentinie,chili,mexico,uruguay) kun je na 2 jaar je Spaanse nationaliteit aanvragen.

Spelers uit Afrika,de Cariben en Oceanie vallen niet onder deze regels

28 januari 2017 om 10:21

Marcelo speelt sinds 2007 in Spanje en heeft sinds 2011 ook Spaanse nationaliteit.
Navas heeft in 2014 Spaanse nationaliteit gekregen.

Danilo ,casemiro en James vallen onder de niet-eu regel.

Kiyotake gaat waarschijnlijk terugkeren naar Duitsland.

Deze speler wordt als een groot talent beschouwd. Zelfde type als Kranevitter alleen dan nu al toch 2 klasse beter. Extra back up voor N Zonzi en Iborra dus.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren