Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Kampioen worden lukte niet, maar we pikken graag dit bonusduel mee’

Laatste update:

Go Ahead Eagles is al zo goed als zeker van promotie naar de Eredivisie, maar wie de Deventer club gaat volgen is nog afwachten. Sparta Rotterdam en Roda JC Kerkrade speelden donderdag doelpuntloos gelijk op Het Kasteel (0-0) en gaan zondag uitmaken wie er wint in Limburg. De winnaar van de wedstrijd speelt na de zomer op het hoogste niveau en bij Sparta hoopt men vurig op zo’n scenario: in 2010 verliet men de Eredivisie.

/

Keeper Nico Pellatz zegt dat zijn team niets te verliezen heeft in het Parkstad Limburg Stadion. De wedstrijd van donderdag leerde Sparta dat Roda JC in de laatste linie kwetsbaar is, meent Pellatz. Toch vindt hij het elftal van Ruud Brood goed. “Ze hebben veel kwaliteiten, maar als wij een goede dag hebben kunnen we promoveren. Elke wedstrijd krijgen we kansen, als we die benutten gaan we de Eredivisie in.”

Pellatz stond al eens onder contract bij ADO Den Haag, maar kwam daar niet in actie; op huurbasis bij Excelsior speelde hij wél in de Eredivisie. Dat kan hij nu met Sparta ook gaan doen. “We zullen zien wat er gaat gebeuren. Ik ben in ieder geval optimistisch dat het gaat lukken”, zegt de 26-jarige Duitser tegen RTV Rijnmond. “We moesten kampioen worden. Dat is niet gelukt, maar we pikken graag deze bonuswedstrijd mee.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sparta gaat Roda JC morgen gewoon keihard inmaken.

25 mei 2013 om 20:30

Ongeacht je voorkeur maar Roda was de eerste wedstrijd gewoon veel sterker. Ik geef Sparta weinig kans.

25 mei 2013 om 22:59

Je hebt niks aan de eerste wedstrijd sterker zijn als je niet scoort en gewoon gelijkspeelt. Als Sparta in de eerste 15 minuten scoort geef ik ze een kans, anders zal Roda heel makkelijk winnen vrees ik..

26 mei 2013 om 12:32

ik geef sparta weinig kans tegen roda,.. donderdag was roda gewoon beetje ongelukkig in de afronding, en speelde sparta erg laf.. In eigen stadion laat roda gewoon zien dat ze in de eredivisie thuis horen

Eerlijk gezegd hoop ik dat Sparta Rotterdam wel promoveert naar de Eredivisie.

Ze zijn een schitterende club die in mijn ogen zeker wel in de Eredivisie thuishoort. De oudste club van Nederland en een van de beste jeugdopleidingen van Nederland, want ze hebben onder andere Jetro Willems, Marvin Emnes, Erik Falkenburg, Kevin Strootman, Nick Viergever en nu Ilias Bel Hassani opgeleid.

26 mei 2013 om 07:40

Waarvan alleen Strootman het redelijk doet:-)

26 mei 2013 om 10:05

Ja want omdat Willems een dipje heeft kan ie er geen reet meer van zeker? Jong ventje dat een terugslag heeft gehad, maar die jongen heeft zat potentieel. Viergever heeft dit seizoen ook een iets minder seizoen, maar zat het jaar ervoor dicht tegen het Nederlands elftal aan. Dan ben je echt geen koekebakker die er helemaal niks van kan.

26 mei 2013 om 11:34

@ Djplomo,

Ja, heb je Marvin Emnes dan zien spelen in Engeland bij Middlesbrough?

Het is überhaupt al mooi voor Sparta dat ze dit soort jongens hebben opgeleid.

Marvin Emnes doet het uitstekend bij Middlesbrough en wordt genoemd bij clubs als Swansea City.

Jetro Willems heeft niet echt een goed seizoen gehad bij Psv, maar het is al mooi voor zowel Willems als Sparta dat Willems al een basisplaats heeft bij Psv, ondanks dat hij nog zo jong is, dat hij zijn debuut voor Het Nederlands Elftal heeft gemaakt en mee is gegaan naar het EK en daar heeft hij ook nog is alle wedstrijden gespeeld op het Ek.

Erik Falkenburg begon goed bij AZ, maar is daarna zijn basisplaats kwijtgeraakt en Falkenburg is ook gewoon een goede speler, vooral voor clubs als Nec, NAC Breda, FC Groningen, FC Utrecht, Heracles Almelo, etc.

Kevin Strootman doet het uitstekend bij Psv, is al gedebuteerd voor het Nederlands elftal, is zelfs tweede aanvoerder van het Nederlands elftal en wordt nu genoemd bij clubs als Manchester United en AC Milan.

Nick Viergever speelde een redelijk seizoen, maar in vorm is hij ook gewoon een goede verdediger voor AZ en hij wordt nu ook in verband gebracht met Psv, voor PSV zou hij zeker een aanwinst zijn.

Ilias Bel Hassani is pas 20-jaar en speelt nu al drie jaar in het eerste van Sparta Rotterdam. Sinds zijn tweede seizoen in het eerste van Sparta, maakt hij een uitstekende ontwikkeling door en is hij op dit moment de beste speler van Sparta. Verder wordt hij ook genoemd bij clubs als FC Utrecht, SC Heerenveen en AZ.

Edit:

En dan ben ik Lerin Duarte ook nog is vergeten. Die maakte in 2009 zijn debuut voor Sparta, veroverde een basisplaats, vertrok in 2011 naar Heracles Almelo, paste zich moeiteloos aan, staat nu in de belangstelling van Ajax en is opgeroepen bij de definitieve selectie van Het Nederlands Elftal.

Verder is hij ook pas 22-jaar.

Hoewel ik eerst hoopte dat Roda zou degraderen, zou ik ene kant me de Eredivisie ook niet kunnen voorstellen zonder Roda. Beide clubs voegen veel toe, vooral qua historie en gevoel.

Hopelijk op een prachtig duel mogen!

Al de hele week spanning, en het wordt met de minuut erger!
Morgenochtend richting Kerkrade met de combi, hopelijk pakken we die Limbo's!

25 mei 2013 om 20:40

Succes! Hopelijk zorgen jullie ook voor een leuke sfeer net als de Graafschap vorige week.

@Ajax
Dat noem ik nog eens een reactie onderbouwen!! Waarop baseer je dit dan!! Oh wacht op die 3 wedstrijden die Roda dit seizoen thuis verloren heeft! Natuurlijk !! Stom helemaal vergeten !

De sfeer was bij Roda-graafschap inderdaad geweldig. Ik denk dat Roda, met alle kwaliteiten, wel zal winnen van Sparta. Toch hou ik mij vast aan het feit dat VVV thuis verloor en dat er dus altijd wel een kans is voor Sparta

25 mei 2013 om 21:58

gelijkspel is ook genoeg voor sparta hoor

25 mei 2013 om 22:54

0-0 niet, maar 1-1 of hoger natuurlijk wel.

Als Roda vanaf minuut 1 haar spel speelt zie ik ons niet verliezen, het niveauverschil was in Rotterdam al duidelijk zichtbaar. Als ze zo beginnen als tegen de Graafschap, dan zie ik 't nog heel erg spannend worden.

Goeie keeper, maar de enige positie waar ADO al tijden goed bezet is, is de plek van de keeper waar ik Coutinho en Zwinkels als gelijkwaardig acht, en beide toch wel één van de betere keepers vind uit de eredivisie, al is dat met een gekleurde bril, het zijn echt goeie keepers. Jammer voor hem, maar mooi dat hij dan toch zijn plek vindt bij Sparta. Hopelijk gaat Sparta door !

Zwakke keeper, begrijp niet dat er 'gewoon' iemand uit de eigen opleiding daar onder de lat staat

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren