Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kalas komt bedrogen uit in Keulen en keert terug naar Chelsea

Laatste update:

Tomás Kalas heeft besloten zijn spullen te pakken bij 1.FC Köln. De 21-jarige centrumverdediger werd in de zomer door Chelsea op huurbasis naar Duitsland gestuurd, om daar verder te werken aan zijn ontwikkeling. In tegenstelling tot zijn tijd bij Vitesse, waar de Tsjech altijd basisspeler was, lukte het in Keulen echter niet belangrijk te worden.

/

Kalas stapte als tiener over van Sigma Olomouc uit zijn vaderland naar Chelsea. Hij werd vervolgens al weer vlot verhuurd aan zijn oude club en spendeerde daarna twee jaar in Arnhem, waar hij 63 Eredivisieduels speelde. Chelsea haalde hem terug voor het seizoen 2013/14 en aan het eind van het seizoen begon Kalas twee keer in de basis in de Premier League.

Een basisspeler worden bij Köln was het volgende doel, maar dat is mislukt. Na een half jaar scheiden de wegen van de verdediger en die Geissböcken alweer, schrijft Kicker maandag. Kalas keert nu weer terug bij Chelsea, maar niet voor lang. Queens Park Rangers zou de mandekker graag voor de rest van het seizoen in huis halen en Chelsea staat daarvoor open.

Had Vitesse Tomás Kalas dit seizoen goed kunnen gebruiken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Misschien wat voor Ajax? Als vervanger van Moisander. Op die positie hebben ze in de jeugd geen talenten lopen. Denswil is al gewogen en te licht bevonden. Daarnaast is Kalas nog maar 21 jaar!

29 december 2014 om 15:00

Kan er naast zitten, maar Kalas was toch rechtsback en een Rcm? Moisander opereert links in het centrum, dus vraag me af hoe goed hij zal aarden links naast Veltman..

29 december 2014 om 16:02

Kalas speelde bij Vitesse altijd lcv en rb..

29 december 2014 om 16:04

Nee, hij speelde links in centrum (naast Kashia). In zijn 2e seizoen begon hij inderdaad vaker rechtsback te spelen, hoewel ik hem daar lang niet zo goed vond als in het centrum.

29 december 2014 om 16:51

In dat geval is het een interessante optie, maar denk dat De Boer eerder Viergever of Denswil de kans geeft. Deze jongens verdienen dit ook meer. Iedereen geeft af op Viergever, maar ik vind hem persoonlijk een uitstekende verdediger. Maar als vervanger van Moisander mag men uiteindelijk een Heitinga verwachten omdat een centraal blok van Kalas en Veltman gewoon te weinig ervaring heeft.

29 december 2014 om 15:08

Is Denswil nu al gewogen? Ik denk dat er nauwelijks verschil zitten tussen Kalas en Denswil, behalve dat Denswil fysiek sterker is en wel kopduels kan winnen.

29 december 2014 om 16:35

Ik denk niet dat Denswil fysiek sterker is en meer kopduels wint dan Kalas. Denk dat het een goede speler zou zijn voor Ajax, maar Chelsea bepaald waar hij heen gaat en dat zal denk ik geen eredivisieclub zijn.

29 december 2014 om 16:52

Denswil fysiek sterker dan kalas? Hoe kom je daar dan weer bij.. Kalas was in de eredivisie fysiek bij de de sterkste 5 verdedigers in de eredivisie hoor, zal niet ineens veranderd zijn in duitsland ofzo.

29 december 2014 om 15:28

Gewogen en te licht bevonden? Kalas is net zo oud als Denswil en Denswil is te licht bevonden maar Kalas kan nog veel leren? ik ben blij dat jij niet in het bestuur bij Ajax zit. Mooie Chaos zou dat worden.

29 december 2014 om 15:30

Kalas is sterker, sneller, atletischer, tactisct sterk en wint bijna alle duels door zijn enorme sprongkracht. FcExclusief, wil je je oogkleppen af doen? Bvd.

29 december 2014 om 15:41

Als hij op al die fronten sterker was dan Denswil dan zou die wel een basisplek kunnen afdwingen bij Koln lijkt me?

29 december 2014 om 16:20

Die beredenering snap ik niet?

Kom maar terug naar Arnhem, voor ons was je een topper!!!

Jammer dat dit een verloren half jaar is. Vorig jaar in die fantastische wedstrijd tegen Liverpool deed hij het zeker niet slecht. Hoop dat hij bij QPR wel een basisplaats krijgt en dat hij kan wennen aan de Premier League.

Chelsea geeft gewoon geen moer om die talenten. Natuurlijk vinden ze hun ontwikkeling wel belangrijk maar alleen maar zodat ze goed genoeg worden om met een forse winst doorverkocht te worden. En met succes zie De Bruyne en Lukaku. Het feit dat Kalas niks heeft gespeeld bij Koln toont aan dat ofwel heeft hij gewoon pech gehad of is hij gewoon niet goed genoeg. Bij Qpr gaat hij denk ik ook niet basis spelen, want dat risico is wel groot dan met het gevaar voor degradatie waartegen ze vechten. Misschien terug naar Nederland?

29 december 2014 om 15:22

Hoezo geven ze geen moer om hun talenten? Heb je daar bewijs voor? En waaruit blijkt dat bij deze Kalas?

29 december 2014 om 15:50

Ik vind het spijtig voor die jongens. In plaats van zich verder te ontwikkelen bij een club naar keuze worden ze overal gedropt door Chelsea.
Köln speelde grotendeels met dezelfde verdediging in de heenronde. Aangezien dat goed liep was er weinig reden om iets te veranderen en daardoor kreeg hij dus geen kans.

Kom maar de defensieve problemen oplossen bij Heerenveen! Huur hem een half jaartje, volgend seizoen Buijs weer terug

Zou een aardige rechtsback zijn voor Feyenoord. Rutten kent hem, hij is jong en talentvol dus waarom niet

29 december 2014 om 16:32

Ik denk niet dat ze hem aan Feyenoord (of zoals de reactie hierboven aan Heerenveen) verhuren zolang de constructie er nog is met Vitesse. Alleen de mindere spelers die Vitesse niet wilt gaan nog naar een Ado bijvoorbeeld.

Wat zou ik hem graag weer in het geel zwart zien spelen. Centrum met Kashia en Kalas of Kruiswijk en Kalas en je bent minder kwetsbaar achterin. Ik denk dat hij met zijn snelheid wel uit de voeten kan in het systeem van Bosz.

Zie hem graag weer in het centrum bij ons in Arnhem spelen. Een geweldige klasbak.

Hij kan scherp verdedigen, is voetballend ook goed en multifunctioneel. Aan zo'n speler mag best geld besteed worden !

Daarbij had hij het altijd goed naar zijn zin bij Vitesse !

Kom maar terug jaar vitesse, pas nog bij ons geweest bij wedstrijd samen met zijn vriendin. Toen al aangegeven dat hij weer graag voor vitesse wil spelen. Fantastische cv, sterk, snel en taktisch inzicht. Mooi op de plaats van vd Heijden die volgend seizoen graag naar het buitenland wil.

Eén van de beste centrale verdedigers die ik de afgelopen jaren bij Vitesse heb zien spelen, zou mooi zijn als hij terugkomt, maar ik denk het niet.

Voor iedere Nederlandse club een aanwinst. Zeker Ajax en PSV kunnen hem goed gebruiken, daar zou het echt een versterking voor zijn. Ik denk dat het tijd wordt dat Chelsea hem gaat verkopen en dan zie ik Vitesse niet in beeld komen. Hij kan een iets hoger niveau aan.

29 december 2014 om 16:41

Ben het met je eens. Hij is inderdaad niet genoeg voor een Chelsea, maar bij Vitesse maakte hij een goede ontwikkeling door. Voor de topploegen in Nederland zoals Psv, Feyenoord en Ajax zou hij een aanwinst Kunnen zijn. Moisander vetrekt bij Ajax en Rekik keert komend seizoen terug naar Manchester City. Toch weet ik het niet zeker. Vind het raar dat zo een jongen zich dan FC Koln niet in de basis kan spelen...

Psv met m huren alles beter als bruma en rekik

Waarom probeerde hij het dan ook bij Chelsea vorig seizoen en ging hij toen niet naar Köln. Nu kan hij opnieuw beginnen bij Vitesse of een andere Eredivisie club.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren