Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Juventus schakelt Flekken en Freiburg uit; Sevilla ontsnapt bij Fenerbahçe

Laatste update:

Juventus heeft zich donderdagavond weten te plaatsen voor de kwartfinales van de Europa League. De Italianen wonnen met 0-2 van SC Freiburg, nadat ze vorige week in eigen huis ook al met 1-0 hadden gewonnen. De doelpunten kwamen donderdag op naam van Dusan Vlahovic en Federico Chiesa. Tegelijkertijd voegde ook Sevilla zich bij de laatste acht van de Europa League. Het verloor weliswaar met 1-0 van Fenerbahçe, maar had vorige week in eigen huis al met 2-0 gewonnen.

SC Freiburg – Juventus 0-2
De eerste kans van dit duel was voor Freiburg, waar Mark Flekken onder de lat stond. De kopbal van Michael Gregoritsch werd echter gekeerd door Juventus-goalie Wojciech Szczesny. Na een klein half uur spelen leek la Vecchia Signora aan de andere kant van het veld de score te openen via Vlahovic, maar de Serviër bleek buitenspel te staan. Toch ging Juventus met een voorsprong de rust in: Lukas Kübler haalde vlak voor rust een inzet van Federico Gatti van de lijn, maar het bleek dat daar een handsbal van Manuel Gulde aan vooraf was gegaan. Scheidsrechter Serdar Gözübüyük gaf Gulde daarom zijn tweede gele kaart en Juventus kreeg een penalty. Die benutte Vlahovic: 0-1.

In de tweede helft waren de grootste kansen voor Freiburg. Zo ging een vrije trap van Gregoritsch net naast en hield Szczesny zijn ploeg na een klein uur spelen op de been. Na een vrije trap van Freiburg hield de Poolse doelman eerst Lucas Höler van scoren, waarna Manuel Locatelli nog bijna zijn eigen doelman passeerde. Szczesny kon dat echter voorkomen. Ook in de slotfase bleef het tiental van Freiburg op zoek gaan naar de gelijkmaker, in de hoop daarna ook nog een tweede treffer te produceren. Juventus hield echter stand, en Chiesa (die even daarvoor nog de lat had geraakt) maakte met een schot via binnenkant paal aan alle onzekerheid een einde.

Fenerbahçe – Sevilla 1-0
Fenebahçe, met Ferdi Kadioglu en Jayden Oosterwolde in de basis, wist dat het een 2-0 achterstand moest wegwerken en deed in de eerste helft zijn best om zo snel mogelijk de openingstreffer te maken. Een schot van Michy Batshuayi na vijf minuten ging echter naast en Marko Dmitrovic bracht redding op een poging van Ismail Yüksek. Vijf minuten voor tijd kregen de Turken een penalty. Een voorzet van Kadioglu kwam tegen de arm van Alex Telles, waarna de bal na inmenging van de VAR op de stip ging. Het buitenkansje werd benut door Enner Valencia: 1-0.

In de tweede helft ging Fenerbahçe vol op jacht naar de 2-0, en het kreeg genoeg kansen. Arda Güler (naast), Joshua King (over en naast), Valencia (net naast en later redding Dmitrovic), Miha Zajc (naast) en Emre Mor (net naast) waren allemaal dicht bij de tweede treffer. Aan de andere kant van het veld was Sevilla enigszins gevaarlijk via Marcos Acuña, maar zijn poging werd gekeerd door Altay Bayindir. De Spanjaarden hielden echter stand, en verzekerden zich daardoor van een plek in de kwartfinales.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Teleurgesteld in het resultaat maar wel enigzins blij om te zien dat onze spelers gestreden hebben, Ik blijf het maar opmerkelijk vinden hoe slecht Joshua King is, deze gozer kan daadwerkelijk niks goeds doen. Volgend seizoen moeten Mert Hakan, İrfan, Emre Mor & King per direct weggestuurd worden want dit soort spelers voegen letterlijk niks toe aan dit team. En tot slot, Arda Güler wat gaat echt een wereldspeler worden zeg, als de rest van het team net zoveel gaf om het team zoals hij deed dan zouden wij er beter voor staan.

16 maart 2023 om 20:59

Hoe kun je zeggen dat Emre mor wegmoet. Een van de meeste creatieve spelers uit het team en brengt altijd gevaar met snelle dribbels en 1 op 1 in tegenstelling tot Rossi…. Met de rest heb je wel gelijk

16 maart 2023 om 21:11

Emre Mor heeft echt geen indruk op mij kunnen maken, elke keer als hij de bal heeft maakt hij telkens weer de verkeerde keuze nooit passt hij de bal wanneer een medespeler vrij staat en dat gebeurt vandaag weer Rossi stond gewoon vrij op links i.p.v de bal naar hem te passen lijd hij gewoon dom balverlies. Echt doodzonde dat Fener hem een kans heeft gegeven want na dat deze vent was weggestuurd bij Dortmund kwam er een einde aan zijn carriëre en heeft daarna nergens kunnen overtuigen het wordt tijd dat deze jongen naar Somalië gestuurd wordt, misschien ligt zijn niveau daar wel.

16 maart 2023 om 21:05

Emre mor voortaan de basis in bedoel je?

16 maart 2023 om 21:14

Alsjeblieft niet ik geef liever de kans aan iemand die bij de u19 speelt dan aan zo'n incapabele speler.

16 maart 2023 om 23:06

Oke, je hebt dus geen verstand van voetbal. Maar je support ook fener en ajax dus dat spreekt voor zich

Helaas wat ik al zei vorige week voor Fener. Winnen maar zal niet genoeg zijn. Enige team dat voetbalde was Fener en Sevilla kwam naar Istanbul om ze niet te laten voetballen en is ze aardig gelukt. Niets aan te doen, het was al vorige week min of meer beslist met 2-0 bij Sevilla. Focus nu op het kampioenschap en vol voor gaan ook al zal Gala het ze niet makkelijk maken.

16 maart 2023 om 21:03

Dat kampioenschap kunnen we ook wel vergeten ben ik bang, er zit 0% ambitie in het bestuur en daarom gaat Fener nooit kampioen worden zolang Ali Koç er nog zit. Jullie zijn ondanks jullie eindpositie vorig jaar fantastisch bezig geweest op de transfermarkt. Icardi, Oliveira, Mata, Mertens, Rashica, Torreira & Zaniolo en dan komen wij aan met een paar middelmatige Brazilianen, Emre Mor & King.

16 maart 2023 om 21:21

Jullie? Ik ben Fenerbahce fan vriend! Over de transfers ben ik het met je eens. Al vindt ik Mor zo nu en dan wel dreigend maar daar verschillen we van mening als ik je comments boven lees. 😉

16 maart 2023 om 21:32

Oh foutje dan, ik raakte in verwarring met je gebruikersnaam aangezien ik lion niet met Fener associeer.😅

Sevilla of Juve loten als Feyenoord zijnde lijkt me fantastisch! Mooie potjes en tegen beide zeker een kans

16 maart 2023 om 21:06

Sevilla pak je 100% maar je moet je niet gek laten maken door hun geschreeuw, elke inworp duurt bij hun 30 seconden. Helemaal gek van geworden vandaag.

16 maart 2023 om 21:55

Dat is gewoon typisch Spaans voetbal, Getafe deed hetzelfde met Ajax, rot ploegen om tegen te spelen..

16 maart 2023 om 21:56

Tijdrekken zijn we gewend aan dit seizoen.

Ik had gehoopt dat dit seizoen een succesvol seizoen zou worden voor Turkse clubs, maar helaas. Vandaag was weer het bewijs dat Europees voetbal echt van een ander niveau is. Gisteren hadden we 3 ploegen in Europa en nu 0. Trabzon vloog al eerder uit tegen Basel. De uitschakeling van Sivas tegen Fiorentina was te verwachten, maar voor Trabzon, Basak en Fener
had er echt meer in gezeten. Vooral het verlies Basak is echt een schande te noemen.

Fener desalniettemin wel strijdend ten onder gedaan, waarvoor respect. Het mocht helaas niet baten.

16 maart 2023 om 21:28

Dit was eigenlijk ook een relatief succesvol seizoen, alleen de top 8 landen hebben meer punten dan wij behaald. Ben het er verder wel mee eens dat er veel meer had in gezeten.

Allereerst gefeliciteerd voor de Feyenoord fans. Wat een overwinning tegen altijd een lastige tegenstander (op papier)

ON: over 2 wedstrijden was het echt een 50/50. Kon werkelijk alle kanten opgaan. Eerste wedstrijd was Sevilla het laatste uur heer en meester, maar in Istanbul weer Fener.. Al denk ik wel dat Fener dit had moeten afmaken.

Overigens zal ik me Sevilla fan echt schamen. Wanvertoning eerste klas. Als je ziet hoeveel mooie namen ze hebben, hoe goed iedereen is. Werkelijk walgelijk. Kan niet wachten tot we gaan naar zuivere speeltijd. Oke Turkse en Nederlandse clubs kunnen er ook wat van, maar Spanjaarden en Italianen zijn toch wel de beste hierin. Scheids geeft ook 0 kaarten voor tijdrekken…

Maarja, focus herpakken en proberen alles te winnen in de competitie.

Tweede helft waren ze goed op stoom gaat de tribune aanstekers gooien op de keeper waardoor het spel zeker 10 minuten heeft stil gelegen.
Het is een feit dat Fenerbahçe het vorige week heeft laten liggen. Jammer...

16 maart 2023 om 21:05

Dat hebben 100% mensen gedaan die Fener een boete wilden aansmeren. En dat is ze gelukt ook.

r.i.p. Turkse voetbal, al onze clubs zijn uitgeschakeld, van Sivas en Basaksehir ben ik niet verbaasd maar had veel beter verwacht van FB, als ze eenmaal in strafschopgebied zijn weten ze geen malle moer meer en gokken ze op een bal die goed voor de voeten valt en vervolgens erin knallen… zo gaat dat niet in Europa, je hebt een strategie nodig en een tactiek waardoor de spelers elkaar kunnen begrijpen en een sterke teamgeest opbouwen.

Heel jammer dit, maar it is what it is, veel fans hebben al de hoop opgegeven op Jorge Jesus, en terecht vind ik.

Ze zouden de licentie van Michael Oliver moeten afpakken. Hele tijd als een flapdrol zijn klokkie laten zien en vervolgens maar 9 minuten erbij doen. Alleen al vanaf 62 tot 69 stond het spel al 7 minuten stil. Daarna Arda die geblesseerd raakte even. En dan nog te beginnen over hoelang die viezerikken uit Sevilla doen over een vrije trap en ingooi. Ik kan niet wachten op de dag dat ze effectieve speeltijd gaan invoeren dan kunnen zulke anti-voetbal teams deze tafarelen gaan vergeten. Minimaal 20 minuten heeft het spel stil gestaan. Schaam je kapot Oliver. Daarnaast hoop ik dat Jorge Jesus zsm weggaat. Valencia eruit voor een Pedro die nog geen pepernoot heeft geraakt dit seizoen.

Arda Guler, ik denk dat we jou kwijt zijn na deze wedstrijd. Je hebt helaas geen medespelers die het spelletje op hoog niveau kunnen begrijpen.

Ik weet niet of sommige leden het beseffen, maar Turkije heeft dit jaar een recordaantal aan coëfficientiepunten behaald dit jaar. Voor zover ik het mij kan herinneren heb ik nog nooit 4 Turkse clubs na de groepsfase zien overwinteren. We zijn letterlijk 9 plaatsen omhoog geschoven in de coëfficientieranglijst. Clubs hebben het dit jaar het onderste uit de kan gehaald ookal is het jammer dat Fener en Sivas vanavond zijn uitgeschakeld.

Kijk nog maar eens goed naar de behaalde punten dit jaar, want waarschijnlijk gaan we dit niet meer overtreffen

16 maart 2023 om 21:24

Klopt, maar zullen ook weer voorbij worden gestreefd door clubs in de volgende rondes en zullen weer mijlenver achterop raken helaas.

16 maart 2023 om 21:35

Ik denk dat Turkije dit jaar in ieder geval een mooie basis heeft gelegd om plaats 10 t/m 15 vast te houden. Als de kampioen zo graag CL wilt spelen dan moeten ze maar leren voorrondes te overleven. Dit is overigens de grootste reden dat Turkije het zo goed heeft gedaan: We hadden geen enkele club in de CL, omdat de andere Europese toernooien veel geschikter zijn

16 maart 2023 om 21:51

Mee eens. Dit jaar heeft Turkije het goed gedaan in Europa. Zolang we boven landen als Servië, Oosterijk en Schotland staan vind ik het prima. Top 10 moet echt te doen zijn.

16 maart 2023 om 22:10

Daar ben ik het zeker mee eens. Schotland leunt teveel op Rangers en Celtic, Oostenrijk teveel op Red Bull Salzburg en Servie teveel op Rode ster en in mindere mate Partizan.

Ook gezien het feit dat Oekraïne compleet is weggezakt en Rusland is uitgesloten maakt de weg wat meer vrij om binnen de top 10 te komen

Jammer genoeg komt fener zwaar te kort voor in europa. In turkije kan het soms nog mee zitten, maar europa komen je kwaliteiten naar boven en fener bezit die gewoon niet. Gala had gehakt gemaakt van sevilla, want die zijn me een partij slecht. Jezus!

16 maart 2023 om 23:55

Lekker boeiend dat Gala gehakt zou maken van Sevilla. Vorig seizoen is het Gala niet gelukt om Europees voetbal te halen. Fener heeft tegen ze gespeeld, gestreden en verloren. Sevilla is met veel geluk doorgegaan. De eerste en tweede wedstrijd heeft het ze erg mee gezeten

19 maart 2023 om 09:40

@DersimAhmed Als jij je nog goed kan herinneren is gala vorig jaar maar net eruit gegaan tegen barca. Moet je nagaan wat voor team we hadden toen.

Ik wens je nog een fijne dag!

Mooi om te zien dat onze scheidsrechters Europees gewoon hetzelfde dramatische niveau op de mat leggen als in de Eredivisie! Wat doet Gözübüyük hier Freiburg enorm te kort.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren