Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Juventus presenteert Gleison Bremer als opvolger van Matthijs de Ligt

Laatste update:

Gleison Bremer is definitief de opvolger van Matthijs de Ligt bij Juventus, zo meldt de club via de officiële kanalen. De Braziliaanse verdediger wordt voor 41 miljoen euro overgenomen van Torino. Daarmee verslaat de Turijnse club Internazionale op de transfermarkt. Inter had Bremer graag naar Milaan zien komen, maar de transfer is nu definitief gekaapt.

Bremer heeft zijn handtekening gezet onder een contract tot medio 2027 in Turijn. Naast de vaste transfersom van 41 miljoen euro kan Torino in de toekomst nog 8 miljoen euro bonussen verdienen aan de 25-jarige Bremer. De centrale verdediger werd in juli 2018 voor 5,8 miljoen euro gekocht en vertrekt nu met flinke winst door de voordeur bij Torino. Bremer speelde in totaal 110 officiële wedstrijden voor de club, waarin hij 13 keer scoorde en 5 assists gaf. Bremer speelde tot dusver nog geen interlands voor het nationale elftal van Brazilië.

In het afgelopen seizoen werd Bremer uitgeroepen tot beste verdediger van de Serie A. Een felbegeerde beloning in de Italiaanse competitie, die eerder werd gewonnen door vele grote namen. Bremer stond er bij de clubleiding van Inter op als de perfecte opvolger van Milan Skriniar, die in de belangstelling staat van Paris Saint-Germain. Nu gaat de Braziliaan De Ligt vervangen bij Juventus. Eerder werd Kalidou Koulibaly veelvuldig in verband gebracht met Juventus, maar de Senegalees van Napoli zag een gevoelige overstap naar Turijn naar verluidt toch niet zitten.

Juventus heeft zich deze transferperiode al flink versterkt. Met Paul Pogba en Ángel di Maria werden twee absolute wereldsterren transfervrij naar Turijn gehaald. Verder werd Federico Chiesa definitief overgenomen van Fiorentina (40 miljoen) en werd linksback Andrea Cambiaso bij Genoa weggeplukt voor 8,5 miljoen. Bremer is officieel gezien dus de vijfde zomeraanwinst van la Vecchia Signora, hoewel Chiesa al gehuurd werd. Daartegenover staat vooral het pijnlijke transfervrije vertrek van Paolo Dybala. Ook clublegende Giorgio Chiellini deed de deur achter zich dicht en gaat spelen bij LAFC in de MLS, terwijl De Ligt voor een megabedrag naar Bayern vertrekt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo, dat doen ze goed. Schijnt een goede verdediger te zijn. Inter vangt nu dan al voor de tweede keer achter het net met Dybala en nu deze Bremer.

19 juli 2022 om 18:25

Maar Bremer zal een redelijke overbodige luxe zijn. Want met Bastoni, De Vrij en Skriniar kunnen ze nog enkele jaren vooruit. Als een van de verdedigers vertrekken, dan was het wel nodig geweest. Selectie is redelijk intact gebleven. Gosens kan het vertrek van Perisic redelijk opvangen. Er moeten alleen wat overbodige spelers weg.

19 juli 2022 om 19:07

Weinig luxe aan. Een topverdediger die nog zeker 10 jaar meekan is een niet te laten liggen opportuniteit. Zeker aangezien De vrij niet heel jong meer is en er hard aan Skriniar getrokken wordt.

19 juli 2022 om 21:30

30 jaar is toch niet zo oud? En daarnaast is het de vraag natuurlijk in hoeverre een speler nog 10 jaar bij 1 club blijft. Loyaliteit is ver te zoeken bij spelers. Daarnaast heeft Inter redelijk gegokt op Vanheusden en hopende dat hij een natuurlijke opvolger gaat worden van een van de verdedigers. En bij Skriniar geldt natuurlijk de situatie die ik al in mijn vorige comment heb voorgesteld: als een van de verdedigers vertrekt, dan was Bremer een welkome versterking geweest. En Inzaghi heeft met Dimarco een redelijke hybride centrale verdediger ala Kolarov. Alleen is Dimarco redelijk inconsistent, maar hij heeft laten zien dat hij wel kwaliteiten heeft. Er moeten gewoon wat overbodige spelers weg, waardoor Inter weer nieuwe krachten kan halen.

19 juli 2022 om 22:19

Gewoon toegeven dat je baalt als een stekker is ook mooi.

19 juli 2022 om 22:29

Ik ben geen fan van Inter. Ik vind het een mooie club en heb dit jaar nog een wedstrijd gezien in Milaan, maar het boeit me eigenlijk vrij weinig wie ze wel of niet aantrekken.

19 juli 2022 om 18:52

Vangen achter het net😂? Vissen achter het net zul je bedoelen. Maar zoals FcGrun al aangaf het is geen prioriteit.

20 juli 2022 om 10:00

of vangen bot?

Iets met een vis of vissen iig!

20 juli 2022 om 20:57

De Noordzee is zo leeg dat je zelfs geen bot meer vangt

19 juli 2022 om 19:42

Dybala hebben zij zelf voor gekozen om niet meer aan te trekken Bremer vissen zij wel echt achter het net. Misschien omdat zij nog niet echt verkocht hebben en sowieso spelers moeten verkopen deze zomer. Vraag mij nu af hoe Inter dat nu gaat doen.

20 juli 2022 om 08:17

Nee hoor, alles was al in kannen en kruiken alleen Bremer moest wachten op het wel-of-niet doorgaan van de transfer van Skriniar naar PSG. Dat is niet rond gekomen en nu Bremer niet meer beschikbaar is heeft de clubleiding besloten om Skriniar helemaal niet meer te verkopen. Dat zou de grootste "transfer" voor Inter deze zomer zijn. Ik ben Juve voor een keer dus dankbaar.

20 juli 2022 om 09:42

Wat als Skriniar weigert te verlengen? Dan vertrekt hij in 2023 gratis. Mag nooit de bedoeling. Tegen de juiste prijs is alles en iedereen te koop. Zeker spelers met nog maar 1 jaar contract.

Nou gelukkig zijn onze neefjes ook bagger op de transfermarkt. Eerst Dybala nu Bremer, 2 aankopen die al bijna zeker leken. Beste speler gratis weg en de eigenaar van Inter die de rechtszaak in Hong Kong verloren tegen zijn crediteuren heeft en nu 250mil extra betalen.

Hopen dat iig Milan morgen eindelijk CdK binnen haalt, dan nog een CM en RW idealiter maar dat zal er wel niet van komen. Maar als Maldini CdK, Ziyech, Tanganga binnen kan halen ben ik wel tevreden voor de zomer. Denk dat Juventus de beste mercato heeft.

19 juli 2022 om 17:35

Echt hè?! Dit is wel een aderlating. Las ergens dat Inter ook Milenkovic van Fiorentina wilt hebben. Mag toch niet hopen dat die prioriteit had boven Bremer..

19 juli 2022 om 17:55

Lol. Mag hopen dat ze Milinkovic-Savic bedoelen.. daar hoor je ook niets over. Zelfde geld voor Berardi, die zouden echt een volgende stap moeten maken

20 juli 2022 om 10:04

Speelt die bij fiorentina dan

20 juli 2022 om 06:51

Ja ik hoop wel dat AC Milan snel wat transfers afrond, zodat die jongens ook zsm kunnen wennen en AC Milan klaar is voor het nieuwe seizoen. Duurt wel al een tijdje de geruchten

Pijnlijk dat Inter grijpt overal naast, zelfs afgetroefd door het nietige kleine Roma. Zo laks handelt da Inter..

19 juli 2022 om 17:36

Dybala heeft niks te maken met aftroeven. Inter kreeg Sanchez niet aan de straatstenen kwijt en daardoor konden ze Dybala niet nemen. Dybala heeft nu een lager contract getekend als waar hij een maand geleden al akkoord voor had gegeven aan inter.

19 juli 2022 om 17:50

Haha nietig klein nog wel, lekker makkelijk Glory Hunter fan zijn van de grootste teams en de rest 'nietig klein' noemen 😂

19 juli 2022 om 18:32

Ik ben geen fan van Juve volgde het omdat Ronnie er speelden. Ik ben al 30 jaar Real fan die vlieger gaat niet op.

19 juli 2022 om 18:48

Haha dat zeggen ze allemaal

19 juli 2022 om 19:28

Hij was absoluut geen Juve fan, sterker nog iedereen wou hem liever uit de lives van Juve. Hij is gewoon een Ronaldo fan zoals velen andere op de planeet.

19 juli 2022 om 20:14




Goh lig ik echt wakker van sowieso heb ik weinig met juve en baalde zo hard dat Ronaldo grootste fout ooit heeft begaan. Vind Inter en Milan veel mooier clubs.



19 juli 2022 om 22:22

Er is ook niets mis mee om Ronaldo fan te zijn maar je was echt vervelend. Als je al eens namen zoals Allegri en Bentancur kon schrijven was het al iets beter.

19 juli 2022 om 19:51

Wat een kutdag als Inter fan, wekelijk helemaal klaar met dat pleuris SUNING en Zhang, hij maakt onze club totaal kapot. Als er niemand vertrekt hebben we nogsteeds een goed team zeker met Lukaku terug maar je weet het nooit zeker. ze willen Skriniar wel graag verlengen wat wrs wel gebeurd dus hebben dan alleen een cb nodig als vervanger van Ranocchia, misschien Zagadou. Maar je kan niet bij een club als Inter met fans over de hele wereld en dan niks kopen, nou moeten we ook niet alles op het bestuur gooien, Bremer was een Skriniar vervanger, dat was het idee. Alleen moest Psg ( bizar eig, dacht dat het nooit zou gebeuren) Volgensmij een beetje op moest letten dus daarom willen ze niet doorpakken op Skriniar, dan komt precies op de dag dat Inter Bremer wilt halen De Ligt verkocht, slim gedaan van Juve, en kunnen die met die 80M natuurlijk bieden wat ze willen. Helaas, nu maar focussen op dit seizoen, Forza Inter

20 juli 2022 om 09:52

"Alleen moest PSG (bizar eig, dacht dat het nooit zou gebeuren) volgens mij een beetje op moest letten"

Niks bizars aan. Ook PSG heeft de FFP waar ze zich aan moeten houden.

22 juli 2022 om 01:51

Meen je dit echt? Als hij naar PSG gaat speelt die Kimpembe en Ramos er echt wel uit hoor. Makkelijk zelfs Skriniar is een beest van een verdediger

Tja Inter vist wel veel achter het net. Ook Dybala hadden ze kunnen hebben. Die hebben dus intern zeker wat problemen. Bremer is volgens mij ook Serie A verdediger van het jaar vorig seizoen. Dus toch uitstekend gedaan door Juve. Toch vind ik dat er wel wat meer mag bijkomen in de verdediging. Of willen ze serieus nog Bonucci of Rugani daar achterin houden? Die 2 vind ik tekort komen.

19 juli 2022 om 17:45

Ik snap alleen niet waarom je voor het matige Juventus tekent.

19 juli 2022 om 17:52

Blijft natuurlijk gewoon een topclub in Italiã« ondanks de matige 2 a 3 jaar. Alleen ze moeten natuurlijk nog meer halen achterin. De backs zijn niet goed genoeg en Cuadrado wordt steeds ouder. Alex Sandro en Danilo vind ik persoonlijk helemaal niks. Bonucci hetzelfde verhaal als Cuadrado en Rugani is niks. Anders wordt het wel weer een moeilijk seizoen voor ze.

19 juli 2022 om 17:59

Kom op @Directorfoot. Omdat Juve 2 magere jaren achter de rug heeft moet er maar Niemand meer heen? Juve is en blijft een vd grootste club op aarde en grootste club van Italië. Kijk als ze nou 5/6 jaar niets presteerde, had ik je wel gelijk geven. Maar eerlijk is eerlijk, er staat weer een heel dik elftal daar in Turijn met Bremer,Vlahovic,Pogba, Di Maria,Chiesa, Zaniolo komt wellicht. Poh. Enige wat ze nog moeten kopen is goede vleugel verdedigers

19 juli 2022 om 18:00

Alsof Carvajal en Mendy de beste op hun positie zijn. We hebben belangrijke posities versterkt. Tevens vorig jaar Gatti gekocht, hij is een groot talent (laatbloeier wel) op de cv positie. Pogba versterkt het middenveld en Di Maria de rechterflank. Chiesa komt terug samen met vlahovic van voor heb je gewoon een top aanval. Danilo is misschien geen topper maar speelt altijd een degelijke match, Alex Sandro is inderdaad een probleem. Nu met Bremer erbij kan je bonucci afwisselen met Gatti. Hopelijk komt er nog een CV en een LB bij maar vrees ervoor. Pellegrini op de linksback is ook nog wel degelijk maar zeker geen topper.

19 juli 2022 om 18:04

Vleugelverdedigers hebben juve desondanks vaak genekt. Vooral Danilo. En daarbij kunnen ze een enorm wapen zijn wat je nu gewoon mis. Kijk maar naar je concurrenten in Milaan en bij de andere grote clubs in Europa. Dat Real geen geweldenaars heeft op hun back posities betekent nog niet dat je er niet naar om moet kijken

19 juli 2022 om 18:29

Carvajal had vorig seizoen gewoon een wereldseizoen hoor. Heeft zich super staande gehouden tegen Luis Diaz bijvoorbeeld. Na PSG uit heeft Carvajal zich echt sterk herpakt. Mendy is aanvallend misschien niet de beste maar verdedigend is die kerel echt ontzettend goed. Ik vind die 2 vele malen beter dan de backs bij Juve. Daarnaast heb ik het meer over de verdediging dan de rest.

19 juli 2022 om 18:59

Bremer is een hele goede speler, dus goede aankoop van Juventus. Hoop dat hij nog een kans krijgt bij Brazilie als 4e cv.

Overigens voelt hij zich prettig in Turijn. Dan is de stap van Torino naar Juve wel prettig. Daarbij is Juve toch gewoon een echte topclub in Italie? Mooie transfer. Ook al hoop ik dat Milan de titel prolongeert.

20 juli 2022 om 20:45

Niet zo denigrerend, 2 magere jaren en een stukof 9 titels daarvoor. Is een absolute topclub

21 juli 2022 om 07:30

Hoezo heeft Danilo ons genekt? Was altijd bij de betere dit seizoen. Alex Sandro is een andere zaak, die gast kan niet meer mee...

19 juli 2022 om 19:33

We kunnen niet alles op 1 seizoen oplossen. We spelen niet in de PL. Stap voor stap. Dit bestuur kan wel met verrassingen komen dus wie weet wat er nog kan gebeuren. Bonucci heeft nu eindelijk gerust en als hij fit blijft kan hij echt wel nog goed zijn. Maar goed ik had ook graag kouli-matthijs gezien als duo en uiteindelijk zijn ze beide weg.

Man man man !!! Het is vandaag al heet genoeg en nog eens dit erbij, eerst Dybala gemist en nu Bremer wat zijn ze aan het doen daar?? 2 spelers die al akkoord hadden en toch niet komen.Nou laat Inter ervoor zorgen dat Skrinair niet naar PSG gaat anders weet ik niet wie ze mogen halen.

19 juli 2022 om 17:38

Als Skrniar ooo nog weggaat hoef je niet eens te beginnen aan de Serie A. Krijg je zo als vervanger 3e keus Demiral of Zagadou

19 juli 2022 om 19:34

Demiral dan liefst. Daar krijgen we nog 10% op.

20 juli 2022 om 09:55

Millenkovic van Fiorentina zou prima zijn.

19 juli 2022 om 17:38

Dybala vond ik niet erg, paste niet goed in het systeem. Maar dit slaat alles, ze hebben al maanden een akkoord. Maar doordat Suning maar op zich laat wachten verliezen we zo een goede verdediger. Hopelijk verkopen ze Skriniar niet

19 juli 2022 om 22:25

Inter speelt toch 3 5 2 nee? Daar past hij perfect in. Vraag maar aan Pipita.

Man man man. Echt wat zijn ze daar aan het doen. Die zhang kan beter z'n spullen pakken en Inter verkopen. Waar de transfermarkt zo goed begon met inter met de huidige aankopen en waar Bremer en Dybala eigenlijk 'zekerheidjes' waren alleen het zou een kwestie van tijd zijn. Zo verlies beide nu in 2 dagen. Dybala die het wachten zat was. En Juve dat gewoon meer kon bidden omdat de transfer van de ligt ineens in een stroomversnelling was gekomen en Juve dus meer te besteden had. Bremer die al maanden geleden persoonlijk akkoord had met Inter gaat nu toch voor een beter salaris bij Juve. Marotta wilde het bod verhogen maar Zhang hield het tegen. Er gingen wel al geruchten dat als Bremer niet gehaald zou worden dan dat meteen de onderhandelingen met Psg stop gezet zullen worden en Skrniar zal blijven maar ook dat geloof ik niet meer zo een twee drie na al deze loze geruchten over Bremer en Dybala. Met deze 2 erbij kon Inter volle pak voor alle prijzen gaan maar nu begint er chaos te ontstaan. Zhang krijgt al een berg stront over zich heen op sociale media en inter fans eisen zijn vertrek door deze 2 mislukte transfers.

19 juli 2022 om 17:37

Heel erg jammer dit. Ik las inderdaad hetzelfde als jij over Skriniar maar ik vermoed ook dat Skriniar gewoon verkocht gaat worden. Maar ja wie moet je dan als vervanger halen? Lange tijd toch de gedoodverfde opvolger van Skriniar.

19 juli 2022 om 17:40

Namen die voorbij komen zijn Zagadou Demiral en Mikenkovic maar die zouden dan komen als back up als vervanger van Rannochia. Bremer zou echt komen als basisspeler en om eventueel Skriniar te vervangen. Dus wie ze nemen is mij een raadsel maar beter gaat het er niet op worden ben ik bang.

19 juli 2022 om 17:44

Demiral is net gekocht door Atalanta toch? Lijkt mij inet direct een optie.

Milenkovic lijkt mij een prima back-up optie. Zagadou heeft ook nog voldoende groeimarge en is transfervrij. Zou prima back-up zijn voor Inter

19 juli 2022 om 17:47

Gekocht ja na een huurdeal met koopoptie die ze geligt hebben om hem nu met winst te verkopen. Eigenlijk hetzelfde als ze afgelopen jaar deden met Romero.

19 juli 2022 om 17:41

Suning moet weg, ze hebben veel gedaan voor Inter. Maar ze mogen geen geld overbrengen van China. Dan houdt het op, dan kunnen ze het beter verkopen. We kunnen niet elk jaar een top speler verliezen, daar ga je niet op vooruit. Heb ook den artikel gelezen dat ze een rechtszaak hebben verloren in Hong Kong. Waardoor ze 250 miljoen moeten betalen

19 juli 2022 om 17:45

Ja Suning heeft verschillende keren aangegeven niet te willen verkopen maar bij een club bij inter moet je investeren en je kan de supporters niet elke keer transfervrije of huurdeals voorschotelen. Als je niet kan leveren moet je gaan.

Zuur voor Inter, maar geweldige deal voor Juve zeg. De Ligt voor veel geld weer verkopen en deze krijger terughalen voor de helft van het geld. Doen ze goed daar bij Juve, Bremer is echt een klasbak.

Hier gaan ze denk ik zelfs op vooruit t.o.v. van de Ligt. Duitse competitie ligt de ligt ook beter verwacht ik. Win win

Dit is wel schandalig van inter als het waar is. Die kerel lag voor het oprapen maar eerst focussen ze zich op een spits die toch nergens anders naar toe gaat en twee back-ups.

Hoe?? Die ging toch zeker naar Inter? Terwijl ik al dagen zeg dat Juve Bremer kan halen.. Heerlijk zo haha..

Afgelopen seizoen uitgeroepen tot de beste centrale verdediger. Is nog jong en heeft groeimarge. Heerlijke transfer. Nu zouden ze nog gaan voor Zaniolo en Paredes.

19 juli 2022 om 17:42

Paredes is goed, maar ook een ongeleid projectiel. Weet niet of je die perse in je team moet willen hebben.

Verder lijkt het mij verstandig als Juventus eens van wat deadwood afkomt.
Ramsey, Pjaca, Arthur Melo, lijken mij spelers waar je zo snel mogelijk van af wil.

Zeker Arthur en Ramsey. Die verdienen veel en presteren niks.

Zaniolo en Paredes dan voor die 2 halen, zou top zijn.

19 juli 2022 om 17:49

Pjaca vertrekt, Ramsey's contract wordt ontbonden. Arthur is inderdaad een groot probleem.

20 juli 2022 om 06:52

Vind Rabiot eigenlijk een nog groter probleem om eerlijk te zijn

19 juli 2022 om 17:48

Zaniolo en Paredes erbij heb je een sterk elftal. Als ik Juve was zou ik ook een nieuwe linksback halen, Alex Sandro is ook niet meer wat het is geweest. Vooral de voorhoede van Juve is om te smullen komend seizoen.

19 juli 2022 om 18:39

Linksback komt er niet, ze hebben al Cambiaso gehaald en die is al gelijk verhuurd aan Bologna.

Het wordt weer een jaar met Alex Sandro, Pellegrini en De Sciglio

En rechts met Danilo en Cuadrado.

19 juli 2022 om 20:43

Met Sandro moeten we het nog een jaar volhouden maar dan valt zijn contract ook weg...

19 juli 2022 om 17:54

Juve is echt niet normaal bezig. Pogba Di Maria Bremer. Stuk voor stuk topaankopen. Misschien nog Paredes erbij en Zaniolo dan zie ik Juve werr naar die scudetto lopen want inter en Milan krijgen nog geen deal voor elkaar.

Zuur voor Inter. Snel gehandeld van Juventus. Juventus biedt in één keer 40 miljoen, terwijl Inter nog altijd op de 30 miljoen zat.

Aan de andere kant: centraal achterin heeft Inter nog voldoende opties met Bastoni, De Vrij, Skriniar en D'ambrosio bijvoorbeeld.

Dure aankoop dit. Benieuwd of hij het gaat redden op het hogere niveau.
Deed het goed bij Torino, maar ben benieuwd of hij het geld waard gaat zijn bij Juventus.

19 juli 2022 om 17:46

Genoeg opties? Ze spelen met 3 achterin he? Als De Vrij, Skriniar of Bastoni geblesseerd raken heb je gewoon een probleem. Daarnaast zit PSG ook achter Skriniar aan. Zeker als die Kimpembe weten te verkopen. Dan wordt het wel erg lastig voor Inter.

19 juli 2022 om 19:45

Inter moet volgens mij verkopen deze zomer qua financiën, vertrek van Skriniar naar PSG kan nog steeds en weet nu niet wat Inter gaat doen.

20 juli 2022 om 10:08

Millenkovic voor Skriniar zou een prima vervanger zijn.

Doet Juventus goed de Ligt verkopen en Bremer halen je gaat er op voor uit naar mijn mening en je houd nog 40 (?) miljoen euro over na de verkoop van de Ligt.

Ondanks we de afgelopen jaren nogal zwakke zomer transfer widows hebben gehad is het deze keer wel echt geweldig. Eindelijk een keer gerichte transfers met het oog op de toekomst. Geen halfgebakken spelers die het elftal geen meerwaarde bieden, maar op de juiste posities vervanging/back up zoeken. De Ligt mag dan wel vertrekken (wat te verwachten was), we halen meteen een vervanger die zeker een topper in wording is! Forza Juve

Mijn hemel wat een afgrijselijk shirt heeft Juventus weer. Gaat de laatste jaren wel vaker mis op dat gebied.

19 juli 2022 om 19:05

Ze hebben het shirt gewoon even op de grond gelegd en er een auto over heen laten rijden. Maar echt, foeilelijk!

19 juli 2022 om 19:40

Ik vind het als fan wel een mooi shirt, ieder zijn mening.

20 juli 2022 om 06:54

Vind persoonlijk echt van niet, Hadden we vorig jaar eigenlijk weer is die normale dikke strepen, Nadat we al zoiets als dit hadden en dan hebben we het nu gewoon weer. Echt ongelofelijk

Zo dat is een flink bedrag wat er voor deze jongen betaald wordt door Juventus.

Ik volg Torino totaal niet moet ik toegeven.
Wat denken jullie, is hij dit bedrag waard?

19 juli 2022 om 18:04

Beste verdediger van de Serie A uitgeroepen vorig jaar. Als een City de beste verdediger van de Premier League wilt kopen zijn ze een stuk meer geld kwijt dan 40mil... 25j nog maar dus kan zeker nog groeien, goede deal dus zou ik zeggen! We doen De Ligt weg die heel goed is maar zeker nog foutjes maakt en die een loon heeft had waar hij eigenlijk, gezien zijn spel, geen recht op had (rond de 10-12mil). Bremer gaat maar 5mil verdienen dus ook weer daar een goede deal.

Niet verwacht. Maar moet nog zien of Bremer het waar kan maken. In mijn ogen pas 1 sterk seizoen. Hoop het wel uiteraard. Want net bonucci alleen win je de oorlog niet mee.

20 juli 2022 om 22:36

Ik zie het hem wel maken hoor. Goede verdediger en realtief jong met 25. Goede aankoop

21 juli 2022 om 08:12

Bremer is echt heel goed, Tegen Juventus was Vlahovic ook echt nergens te bekennen door hem. Ben echt heel blij met hem! Heel goed gehandeld van Juve

Bremer is minstens zo goed. Goeie zaken voor juve

Topper, echt een beestachtige verdediger zonder duidelijke zwakte. Heb hem vaak zien spelen bij Torino en was bijna eigenhandig de reden waarom Torino verdedigend het zo goed deed. Naar mijn mening gaat Juve er op vooruit.

Jammer dat hij de Italiaanse nationaliteit wilde hebben anders hadden meer teams buiten de Serie A de kans (waaronder wij, had hem graag bij Spurs gezien namelijk)

Hele goede aankoop van Juve, hopelijk kunnen zij de weg omhoog weer vinden en de Serie A leuk houden (net als afgelopen seizoen).

Bremerrrrrr. Yes yes yes. Goed bezig Cherubini!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren