Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Juventus heeft beet: ‘Real, Man United en AC Milan wilden hem ook’

Laatste update:

Rodrigo Bentancur gaat aan de slag bij Juventus. Algemeen directeur Giuseppe Marotta kondigde in september al aan dat hij de optie op de negentienjarige middenvelder zou gaan lichten en dat heeft Boca Juniors-voorzitter Daniel Angelici nu in een interview met TyC Sports bevestigd.

/

“Het is al getekend. Toen ik onlangs in Zwitserland was, liet Juventus mij weten dat ze de optie tot koop zouden activeren. Ik reis binnenkort dus af naar Turijn om de deal af te ronden”, aldus Angelici, die spreekt van een ‘erg goede deal’ voor Boca Juniors.

“Juventus betaalt 7,5 miljoen euro voor vijftig procent van de eigendomsrechten. Rodrigo moet wel wat kunnen, want er waren veel clubs geïnteresseerd. Real Madrid deed hem een aanbieding, Manchester United meldde zich ook en AC Milan bracht een bod van veertien miljoen uit”, aldus Angelici.

Betaalt Juventus te veel voor Rodrigo Bentancur?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kan dit nog, tot wanneer is daar de transfermarket open?

19 oktober 2016 om 19:27

Komt in de winter

Ken deze knaap niet, enkel al veel van gehoord en dat was louter positief, Juve werkt wel erg aan de toekomst, nu hopen dat die jonkies op termijn ook uitgroeien tot sterkhouders.

19 oktober 2016 om 19:36

Bij mij in FM is hij altijd in 2020 een dragende kracht bij Bayern of Juventus. Hopen dat die gelijk hebben. Maar ik heb ook alleen maar positieve geluiden gehoord. En de vele interesse in hem zegt ook veel. Hij is ook al 19, niet een veelbelovend knaapje van 14. Is vrij lang dat vind ik toch wel voordeel voor verdedigende middenvelder. Ik hoop hem dit seizoen nog paar keer te zien invallen bij Juventus.

19 oktober 2016 om 20:17

Ja in osm staat depay na 3weken trainen ook basis en scoort die er 40 in een seizoen, maar dit is geen voetbal spelletje😑.

19 oktober 2016 om 20:58

Niet bazoer vergeten 104 rated na 16 speelronden

19 oktober 2016 om 22:34

FM is wel iets anders als osm, er zijn daadwerkelijk die fm gebruiken in het scoutingssysteem.

19 oktober 2016 om 19:38

Bekijk wat filmpjes op youtube. Groot talent! Technisch, Snel, Een actie en ook overzicht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren