Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Juventus haalt Zweedse aanvaller

Laatste update:

Juventus heeft geïnvesteerd in de toekomst. De Italiaanse nummer drie van dit seizoen wist zich vrijdag te verzekeren van Albin Ekdal. De achttienjarige Zweed verlaat IF Brommapojkarna, dat ruim een half miljoen euro voor de aanvaller ontvangt. De Scandinaviër zette in Turijn zijn handtekening onder een vierjarige verbintenis.

“Ik ben er zeer blij en trots op dat ik in de toekomst het shirt van Juventus mag gaan dragen”, reageerde de jeugdinternational nadat alle krabbels waren gezet. “Dit is goed voor mijn ervaring zodat ik mezelf kan verbeteren. Ik kan straks met een aantal kampioenen gaan trainen en spelen, ik sta te popelen om te beginnen”, aldus een opgewekte Ekdal.

De speler van Zweden Onder 19 maakte vorig jaar zijn debuut bij Brommapojkarna, dat in de tweede klasse van Zweden uitkomt. Het is de verwachting dat Juventus hem eerst zal verhuren om ervaring te laten opdoen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren