Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Juventus gaat overstag en neemt huurling voor 4,8 miljoen euro over

Laatste update:
/

Federico Peluso speelt ook vanaf komend seizoen voor Juventus. De club uit Turijn meldt maandagavond via de officiële kanalen dat de centrumverdediger annex linksback definitief van Atalanta is overgenomen. Peluso, 29 jaar, speelde afgelopen seizoen al op huurbasis voor de regerend landskampioen.

Peluso kwam in januari over van Atalanta en mocht zestien keer binnen de lijnen verschijnen. Op aanraden van Antonio Conte heeft Juventus besloten om de optie tot koop te lichten. Het aankoopbedrag van 4,8 miljoen euro zal in twee termijnen worden betaald en Peluso tekent een contract tot medio 2017.

Peluso is een echte laatbloeier. Een jaar geleden maakte hij een goede indruk in het tenue van Atalanta en kreeg hij een uitnodiging van bondscoach Cesare Prandelli. De teller staat inmiddels op drie interlands en een doelpunt. Een invitatie voor de Confederations Cup zat er niet in.

Een verstandige keuze van Juventus

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bruikbare speler, vindt 4,8 een tikketje teveel maar ik vindt het wel verstandig om hem erbij te nemen. Zou bij veel andere clubs een basisspeler zijn.

17 juni 2013 om 19:48

Hij is wel al 29, Juve heeft al veel oude spelers.

17 juni 2013 om 22:06

Als je naar de transfers van nu kijkt is 4,8 helemaal niets vergeleken met andere spelers. Er zijn zelfs mensen met een betere salaris dan zijn transfersom.

29 jaar en 4.8 miljoen euro?
Noem ik lichtelijk overbodig, zou eerder veel gebruik van Sorensen gaan maken komend seizoen.

17 juni 2013 om 19:49

Is mede eigendom van Bologna. Dus daar zal t probleem liggen.

Goede aankoop! Eigenlijk best raar dat Atalanta hun beste verdediger verhuurt aan een betere club, of gaat dat altijd zo in Italië?

17 juni 2013 om 19:39

Klopt zat ik ook al aan te denken..

17 juni 2013 om 19:47

Ja dat is heel gebruikelijk in Italie. De try-before-you-buy methode wordt daar heel vaak toegepast met als lichtend voorbeeld Palermo die speler Cavani verhuurde aan Napoli om vervolgens 40 mil oid te vangen.

17 juni 2013 om 20:11

Of de gedeelde rechten, spelers zijn gedeeltelijk bezit van één ploeg en gedeeltelijk van een andere ploeg, voorbeeld, Ciro Immobile is 50 procent van Juventus, en 50 procent van Genoa, aangezien Juve hem voorlopig niet rijp acht voor het eerste speelt hij bij Genoa, als hij stappen maakt in zijn ontwikkeling en Juve hem wel goed genoeg acht komt er een blinde veiling voor deze speler, de clubs in kwestie schrijven dan een enveloppe uit met een bedrag in, de club die het meeste bied krijgt de speler. Dit word gedaan twee jaar voor een contractuele samenwerking met zulke constructie eindigt, bizarre toestanden bij ons soms.

17 juni 2013 om 22:02

Geen wonder dat het Italiaanse voetbal van omkopingsschandalen word verdacht, als er al meerdere clubs zijn die belangen hebben in een andere club..

Zouden beter dat geld elders investeren.. Peluso is gewoon een pure versterking voor de breedte, daar hebben ze inmiddels al genoeg van.. Ik hoop in ieder geval dat er deze zomer definitief afscheid wordt genomen van Ziegler, De Ceglie, Felipe Melo, Martinez, Padoin of Giaccherini & Matri.. Zou toch al een aardig bedrag op moeten leveren..

17 juni 2013 om 19:39

Beste Sa2juve,

Hoezo heeft Atalanta, Peluso aan Juventus verhuurd? Normaal is het andersom.

Peluso is geen speler die Juve sterker maakt. Maar voor de breedte een degelijke speler. Ben benieuwd of Juve nu echte toppers gaat halen.

17 juni 2013 om 19:44

Ja dat vraag ik me ook al af.

Als ie bij Juve mee kan zou die toch echt een van de sterkhouders bij Atalanta moeten zijn en die verhuur je toch niet zomaar?

17 juni 2013 om 19:47

Zo gaat dat altijd in Italie. De mindere clubs huren hun sterspelers altijd uit aan de topploegen, uiteindelijk kopen ze wel die speler. Heel apart.

18 juni 2013 om 00:28

Het is een gok van de kleinere clubs om hun goede speler(Die vaak toch al in de belangstelling staat of zelf weg wilt) te verhuren aan grotere clubs om vervolgens als de club de speler wilt houden omdat hij goed speelt een hogere transfersom te kunnen vragen.

17 juni 2013 om 19:48

Ik vond Ziegler en de Ceglie altijd talentvol maar op 1 of andere manier komt het er niet uit helaas.

Goede speler voor de breedte, meer echter niet, maar goed je kan als Juventus zijnde geen 11 toppers op het veld staan hebben en er ook nog eens bijna evenveel op de bank hebben zitten. Nuttige verdediger die overal kan spelen achteraan en als de nood hoog is zelfs op de flank van het middenveld. 4,8 miljoen is een normale prijs denk ik, goede speler voor de breedte. Nu de echt toppers halen.

Ik hoop nog steeds op Jojo Jovetic, stiekem ook op Nani, op Ogbonna, en op Zuniga.

Forza Juve !

17 juni 2013 om 19:49

Jovetic en Ogbonna zouden geweldige aankopen zijn . Alleen denk ik dat Nani en zeker Zuniga geen aankoop is dat Juventus qua kwaliteit naast de topploegen zet. Bayern - Barca bedoel ik natuurlijk

17 juni 2013 om 20:05

Dat denk ik zeker wel, Zuniga is een zwaar onderschatte back, met zeer veel techniek en loopvermogen, supersnel en kan goed agressief verdedigen. Echt een topper Zuniga, net zoals Nani, dat is evenzeer een topper, heeft betere cijfers bij Man U. dan Young en Valencia samen, dat in combinatie met zijn belachelijk goede techniek maakt van hem een topper, mensen die beweren dat hij niet constant genoeg is hebben zijn goede periodes niet gezien, hij heeft lange tijd op topniveau gepresteerd maar hield het vertrouwen van Ferguson niet, geef die jongen vertrouwen en je hebt één van de top 10 - top 5 wingers ter wereld.

17 juni 2013 om 20:14

Zuniga is inderdaad een zeer degelijke back. Alleen lijkt mij dat Coentrao een beter alternatief is. Nani is inderdaad een topper alleen vind ik hem net onder het niveau van Ribery, Robben etc.

Jovetic, Ogbonna, Coentrao en Nani lijkt mij ideaal voor Juve.

17 juni 2013 om 20:35

Nee die zie ik liever niet, vind aan Coentrao niks aan, Zuniga is beter en moet gehaald worden, als hij niet gehaald kan worden moeten we Ansaldi proberen kopen van Rubin.

17 juni 2013 om 20:12

Maar Nani zou toch nooit in 3-5-2 passen!

Daarvoor heb je flanken nodig die ook meeverdedigen en zo'n speler is Nani niet!

17 juni 2013 om 20:40

Volgend jaar spelen we anders dan 3-5-2, eerder een soort 4-3-3.

17 juni 2013 om 23:39

Hoe weet je dat eigenlijk? Ergens gelezen ofso?
Ik vraag het me gewoon af, dus ik val je niet aan ofso.

Zonde van het geld, vind dit best een aardige speler, maar onnodig voor Juve.
Met dit geld hadden ook andere dingen gedaan kunnen worden.

Nuttige speler voor de breedte is dit, meer ook niet. 4,8 is wel prijzig voor een breedte versterking.
Had dan gewoon De Ceglie gehouden en hem weer laten gaan.

Verder hoop ik dat Juventus eens van dat ''schrot'' afkomt zoals Martinez, Padoin, Matri, Ziegler en misschien Giaccherini (weet niet wat ik van Giaccherini moet vinden)

17 juni 2013 om 21:48

Giach moet blijven, gedreven invaller die goed in de groep ligt en wel degelijk een goede voetballer is, geen ster, gewoon een goede speler. Bovendien is het een zeer sympathieke jongen met een sterk verhaal achter, iemand die zich altijd vol inzet voor zijn ploeg.

Gewoon een breedte versterking dit. Misschien was een 3,5 a 4 miljoen genoeg geweest. Nu concentreren op de echte topper. Vol voor Jovetic gaan.

Lijkt me meer een breedteversterking en dan vind ik 4,8 nog vrij veel... Kijk naar een Toivonen die 5,5 miljoen moet kosten, maar is wel een volwaardig Zweeds international normaal gesproken. Dat is dan nog een aanvaller ook, die over het algemeen meer waard zijn dan verdedigers.

17 juni 2013 om 19:51

Te veel geld voor een man die zelfs voor de breedte tekort komt. Beter een jeugdspeler hiervoor gebruiken...

17 juni 2013 om 20:01

Ben ik absoluut met je eens. Het geld kan beter in de club geinvesteerd worden en zelf profiteren van je eigen opleiding.

Er lopen grotere talenten rond in Eindhoven. Dus zo erg is het niet.

Ik geef je groot gelijk in de spelers die weg moeten. Ik volg het Italiaanse voetbal niet zo lang maar Felipe Melo ken ik wel al een tijdje. Ik wist alleen niet dat hij verhuurd was aan Gala. Zou je me misschien kunnen uitleggen waarom hij verhuurd is. Als ik kijk naar zijn statistieken zie ik een respectievelijke 29 en 30 wedstrijden (2 seizoenen). Ik vind hem dan ook echt een goede speler!

Voegt totaal niets toe aan het spel

Overbodige aankoop, zeker omdat Juventus best wel getalenteerde, jonge verdedigers heeft die ze opzich ook wel een kans kunnen geven. Talenten zoals Masi en Sorensen, welke, in mijn ogen, de potentie hebben om goede verdedigers te worden.

Daar gaan ze mooi wat geld aan verdienen. Slimme zet van Juventus.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren