Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Juventus dient AC Milan eerste nederlaag van het seizoen toe

Laatste update:

AC Milan heeft woensdagavond de eerste nederlaag van het seizoen geïncasseerd in de Serie A. De koploper verloor in San Siro met 1-3 van Juventus, dat na de overwinning klimt van de zevende naar de vierde plaats in de competitie. Juventus heeft zeven punten achterstand op Milan en heeft nog een duel tegoed. Milan heeft een voorsprong van één punt op nummer twee Internazionale. Matthijs de Ligt deed negentig minuten mee bij Juventus.

AC Milan, zonder de geschorste Sandro Tonali en de door het coronavirus gevelde Ante Rebic, zorgde na zes minuten voor het eerste gevaar voor de wedstrijd. Samu Castillejo pikte de bal in het strafschopgebied op bij Rodrigo Bentancur en waagde meteen een schot, dat door Wojciech Szczesny uit het doel werd gehouden. Kort daarna haalde de thuisploeg opgelucht adem, toen Gianluigi Donnarumma geklopt leek na een schot van Federico Chiesa en de bal tegen de paal belandde. Het bleek de opmaat voor het eerste doelpunt van de wedstrijd.

Drie minuten na zijn schot op de paal wist Chiesa de score immers alsnog te openen. De rechtsbuiten bediende Paulo Dybala vanaf de rechterflank, liep door richting het strafschopgebied en kreeg de bal terug na aan fraai hakje van zijn ploeggenoot. Met een laag, diagonaal schot in de linkerhoek vond Chiesa het net: 0-1. Milan opende de jacht op de gelijkmaker en werd onder mee tweemaal gevaarlijk via Rafael Leão. De spits kwam zelf niet tot scoren, maar bereidde wel de gelijkmaker voor na een rappe tegenaanval: hij hield in het strafschopgebied het overzicht en bediende Davide Calabria, die de rechterbovenhoek uitzocht: 1-1.

Milan begon met een inzet van Diogo Dalot goed aan de tweede helft, maar daarna werd Juventus dreigender en uiteindelijk doeltreffend. Na iets meer dan een uur maakte Chiesa er met een hard schot van buiten het strafschopgebied 1-2 van en opnieuw kwam de assist van Dybala. Juventus speelde gecontroleerd en hield Milan op de eigen helft. De eindstand werd een kwartier voor tijd bepaald door Weston McKennie. De Amerikaanse middenvelder schoot van dichtbij hard raak, nadat Dejan Kulusevski vanaf de rechterflank naar binnen trok en onder druk zijn ploeggenoot bediende.

Wie eindigt dit seizoen hoger in de Serie A?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Spanning in de Serie A. Het lijkt wel vroeger, Inter, AC en Juventus gaan voor de titel terwijl Roma en Napoli ook nog aardig meedoen. Heerlijk!!!!

Tjongejonge wat is dat toch met Juventus die de scheidsrechter mee krijgt in wedstrijden tegen Milan? Bentancur had van het veld afgemoeten en dat wist hij zelf ook. Was te laat bij die tackle, dubbel geel. Misselijkmakende team, bah. Slechte resultaat voor het Italiaanse voetbal.

6 januari 2021 om 22:44

Wat lul jij nou. Heb je de eerste goal van milan gezien. Ging een overtreding op rabiot aan vooraf.

Ook theo hernandez kwam een aantal keer goed weg met zijn flying kicks.

6 januari 2021 om 22:46

Verder was die eerste kaart van Bentancur ook gewoon onterecht, geen idee wat deze gozer nou allemaal zit te lullen.

6 januari 2021 om 22:50

@juve25 Theo had minstens geel moeten hebben, daar ben ik het mee eens. Verder heeft hij niks bijzonders gedaan. Hij blijft wel een irritante vent met zijn rollen en schreeuwen, geen rode kaar waard. Bentancur probeerde met zijn sliding een gevaarlijke counter uit te halen met al geel op zak. Als je de herhaling bekijkt dan kun je aan zijn expressie al zien dat hij er vrede mee had. Maar goed, je hebt waarschijnlijk een andere wedstrijd gekeken.

6 januari 2021 om 22:54

Punt is dat zijn eerste onterecht was, hoe terecht zou het dan zijn als hij rood krijgt?

6 januari 2021 om 23:15

Dat de eerste onterecht was speelt geen rol. Dat is precies het probleem in Italië met dat compenseren. Dan krijgt Danillo geel voor een tackle op de bal. Dat slaat ook nergens op. Betancour had gewoon 2e geel moeten krijgen.

6 januari 2021 om 23:31

Nee, dat heeft niet met scheidsrechters te maken. Dat heeft met jullie analyse achteraf te maken. Allemaal 'als als als' situaties. Net zo goed als dat hij de tweede had kunnen krijgen had hij de eerste niet kunnen krijgen. In het ergste geval had hij rood, maar hij had ook met 0 kaarten van veld gekund. Ik vindt btw dat de eerste goal van Milan geen doorgang had mogen hebben.

6 januari 2021 om 22:46

Scheids was aab beide kanten matig. Wat Italiaanse Scheids hebben is dat als ze een foute/moeilijke beslissing maken, ze het gaan compenseren. Een heel raar fenomeen

6 januari 2021 om 22:46

Een fout bij de eerste goal van Milan, Theo die fout op fout mag maken waaronder een paar smeriger, Danilo die zuiver de bal raakt en daarvoor geel krijgt, Betancur zijn eerste gele kaart die onterecht is, Leao zijn duik die niet bestraft wordt met geel.. Het is ook maar wat je wil zien natuurlijk e..

6 januari 2021 om 22:46

Tsja, het verbaast mij echt hoe vaak dit gebeurt. De eerste helft had hij de goal van Milan kunnen/moeten afkeuren. Dan lijkt het weer een gevalletje compensatiegedrag, want de tackle van Bentancur was overduidelijk een tweede gele kaart. Gebeurde tegen Roma ook al. Lijkt wel of ze het ingefluisterd krijgen. Zorgt in ieder geval wel voor een balans in de wedstrijd, maar het niveau van scheidsrechters in Italie blijft ongekend triest.

6 januari 2021 om 22:47

Scheids was raar bezig voor beide kanten, denk dat hij dingen probeerde te compenseren en hierdoor belachelijke beslissingen maakte. Verder had Bentacur er natuurlijk af gemoeten en had Milan een penal in de blessure tijd moeten krijgen (al had het verder niet uitgemaakt).

6 januari 2021 om 22:53

Dat moment bij de penalty was vergelijkbaar met het moment van Rabiot, in mijn ogen moet je of beide laten doorspelen of beide affluiten.

6 januari 2021 om 22:51

Wat is dat toch altijd.. Altijd als Juve (terecht) wint heeft het weer met de scheids te maken.. Ja Betancur was te laat.. Het huilebalkje valt er prachtig overheen. Hij had zn 1e gele kaart onterecht gekregen, dit was geel. Conclusie 1 terechte gele kaart voor Betancur. Milan was gewoon een stuk minder dan Juve.

6 januari 2021 om 23:18

Betancur moet geel hebben voor die overtreding maar de speler die dus schijnbaar terecht valt is een huilebalkie? Rare logica.

6 januari 2021 om 23:38

Doordat hij te laat was was het idd een overtreding, hij raakt em verder niet aan.. Het viel me op dat ze vandaag aardig aan het rollen waren. Dus vandaar het Huilebalkje. Een slaande beweging is ook rood, zonder dat jij je tegenstander hoeft te raken .

Ramsey blijft een grap. Snap niet dat die man zoveel kansen krijgt.

Verder een terechte overwinning. Heerlijk van Chiesa.

SSSUUUIIIIIIIII!!!!!!

6 januari 2021 om 22:57

Bedoel je niet siu?

7 januari 2021 om 07:45

Allebei even kansloos om te plaatsen, of net nu siu of sui is. Een kreet van een speler die je de hele wedstrijd niet hebt gezien. En dat voor een volwassen kerel van 33...

7 januari 2021 om 13:03

Hij wordt volgende maand nochtans al 36 hoor!

Jammer, maar gezien de resultaten van de concurrentie, nog geen ramp. Heb nog steeds vertrouwen in een mooi seizoen voor Milan. Ik hoop dat Ibrahimovic en Leao vanaf februari samen kunnen spelen, want Leao moet er 100% in blijven! Hauge is nu nog te licht, hopelijk kan die in de schaduw van Rebic zich ontwikkelen. Verder niet vergeten dat Milan ook gewoon zwaar gehavend was met de absentie van onder andere Bennacer, Zlatan, Rebic en Saelemaekers. Juventini, gefeliciteerd! Terechte overwinning!

6 januari 2021 om 22:44

Leao is echt een leuke speler idd. Heeft een actie in huis en veel oog voor z'n medespelers

6 januari 2021 om 23:19

Mwoah, Rebic moet eerst zijn vorm vinden. Geef Hauge dan maar de kans wat mij betreft. Dit was overigens wel een echte slechte pot van hem. Meestal is het wat beter maar in alle eerlijkheid ook geen wereldtop nog.

6 januari 2021 om 23:24

In kleinere wedstrijden sowieso. Wat mij betreft speelt Zlatan straks in de spits met Leao als hangende linksbuiten.

6 januari 2021 om 23:39

Rebic is volgens mij wel wat beter vanaf links dan de rol die die nu heeft maar Leao is erg goed en houdt ook overzicht. Helaas soms wel wedstrijden waarbij die het totaal niet heeft.

Verdiende overwinning van Juve. De spoeling blijkt toch enorm dun, als je ziet wat Juve in kan brengen t.o.v. Milan, ondanks dat beide teams met blessures/positieve gevallen kampen. Hernandez was verdedigend erg matig vandaag, vond 'm juist beter geworden op dat vlak maar deze wedstrijd zakte hij door de ondergrens. Maar goed, het is geen schande deze pot te verliezen. Juve en Inter hebben de komende weken ook een zwaar programma, gewoon de rug weer rechten en drie punten pakken tegen Torino.

Gefeliciteerd met de winst Juventus. Milan was niet goed genoeg, te veel basisspelers die eruit lagen. Theo, hou op met aanstellen en verdedig beter want je zag er 2x niet goed uit. Leao, Calabria, Kessie, Hakan hebben het echt goed gedaan. Gelukkig heeft Inter ook verloren dat maakt dit minder erg. En voor sommige (meeste) Juve fans hier, ben niet zo zuur. Op het eind van het livemeepraten kwamen de reacties van "Schande dat Milan bovenaan staat" en "nu weten ze weer wat een topploeg is". Dit Milan heeft het jongste team in de top 5 competities in Europa en doet het gewoon erg goed. Dat je geen fan van ons bent prima, maar die arrogantie en afgunst is toch nergens voor nodig.

Forza Milan

6 januari 2021 om 22:48

Mooie reactie.. en mooi om te zien dat Milan op de weg terug is. Maakt het toch net wat mooier voor het Italiaans voetbal. Dat de beste ploeg de titel mag pakken!

6 januari 2021 om 22:56

Heerlijke en oprechte reactie!

Mooi dat de Serie A weer spannend is, en ik gun het Ac Milan van harte om weer eens het kampioenschap te pakken. Juve vandaag gewoon beter.

6 januari 2021 om 22:58

Die reacties niet gezien maar vele beseffen gewoon verdikkie niet dat we 5/6 basisspelers missen. Wat dachten ze dan? Dat de wissels wel ff de basisspelers zouden vergeten? We gaan geen verdikkie Bayern die 2 elftallen kunnen opstellen die beide niks van elkaar onder doen. Ik vind het al knap dat we scoren. Iets wat we ook niet altijd deden tegen Juve vroeger...

6 januari 2021 om 23:09

Het gaat mij om de reacties dat Juve weer wint door het falen van de scheids.. Juventus was vandaag gewoon de betere, kan gebeuren, kop omhoog en de volgende wedstrijd er weer staan. Scheids floot voor beide kanten niet best..

6 januari 2021 om 23:13

Als je kampioen wilt worden dan heb je minimaal 18 basisspelers nodig.. probleem afgelopen jaren met Milan /Inter / napoli was dat ze dit niet hadden en Juve daarom kampioen werd.
Ik hoop dat ze het allemaal vol houden en het een leuke competitie blijft.. mocht Juve niet winnen dan moet het Milan zijn..

6 januari 2021 om 23:22

Haha ik vind je nog mild voor Milan. De afgelopen jaren hadden we ongeveer 5 fatsoenlijke spelers. Nu zijn het er 10. Dit Milan kan nog geen kampioen worden. Rechtstreekse plaatsing voor de CL zou prima zijn

6 januari 2021 om 23:10

Moet zeggen dat het hier op VZ vaak anders is geweest. Blij dat veel Milan fans neutraal blijven. De scheids was van belabberd niveau aan beiden kanten. Verder zoals je aangeeft staan jullie terecht bovenaan. Durf te beweren dat Milan van Juve had gewonnen als Milan volledig fit was. Jullie missen gewoon teveel goede spelers. Mocht Juve niet kampioen worden. Dan gun ik het Milan het meest.

6 januari 2021 om 23:11

Jammer zeg dat fans dat doen... wij Serie A supporters moeten elkaar ook gewoon steunen hier. Het niveau van alle Italiaanse clubs (behalve Juventus) is een tijd namelijk echt bedroevend geweest. Ik ben al Lang blij dat de Serie A niet meer de reputatie heeft van de saaie verdedigende wedstrijden. Ook vandaag in de eerste helft een hartstikke mooie pot! Het is alleen maar goed als er nu een keer een andere kampioen komt. Ik hoop natuurlijk op Milan, maar Inter, Napoli , AS Roma ook allemaal hartstikke mooi.

6 januari 2021 om 23:25

Hier ben ik het wel mee eens. Altijd dat gepraat dat de Serie A niets voorsteld. Wordt er moedeloos van. Toch wel praktisch jaarlijks 1 club die er Europees een mooie show van maakt, of dat nu Roma is of Napoli of Juve of zelfs Inter. In Italië zijn gewoon ook heel veel mooie clubs. Nu ik ouder wordt kan ik ook meer genieten van andere teams dan Milan. Dus idd dat Italiaanse voetbal moet wat meer respect krijgen.

6 januari 2021 om 23:31

Heb me er ook zo aan lopen ergeren de afgelopen jaren. Eigenlijk misschien wel een van de redenen dat ik meer van het Italiaanse voetbal ben gaan houden dan van het Nederlandse voetbal, ondanks dat dat een beetje raar klinkt. Dieptepunt was voor mij nog bij Studio Voetbal, waar ‘de witte Chinees’ ( weet oprecht even zijn naam niet meer) de Serie A een ‘kutcompetitie’ noemde uit het niets.Edit: Arno Vermeulen gaat het om

6 januari 2021 om 23:41

Arno Vermeulen en Emile Schelvis zijn voorbeelden van wat er mis is met de oude garde aan sportjournalisten en commentatoren.

7 januari 2021 om 01:07

Emile Schelvis, de zogenaamde Italië kenner. Verschrikkelijke commentator die nog geen 'Grazie' kan uitspreken. Italië 'kenner' laat me niet lachen. Schande voor de Nederlandse commentatoren.

7 januari 2021 om 08:19

En allemaal zo verschrikkelijk saai zeg... daarom kijk ik maar altijd livestream van de Engelse ESPN of Premier Sports. Alleen door dat commentaar geniet je al van de wedstrijd. Zeker nu er geen publiek is. Zelfs als je naar een zaadwedstrijd zit te kijken, kan je genieten

Mooie wedstrijd waarin goed te zien was welk team meer ervaring en efficiëntie heeft. AC Milan voetbalt leuk mee maar mist toch wel stootkracht voorin. Een goede reserve linksback kan ook handig zijn want met die Theo voetbal je eigenlijk met een verkapte linksbuiten. Een ontzettend goede speler maar tegen grote clubs is hij verdedigend veel te kwetsbaar. Ronaldo ook vrij onzichtbaar en De Ligt was goed bezig. Raar wisselbeleid van Pirlo want Dybala en Chiesa waren goed bezig. Die pool met de moeilijke naam ook een goede speler! Milan zie ik niet kampioen worden maar CL halen moet zeker haalbaar zijn.

6 januari 2021 om 22:46

Kulusevski, is een Zweed maar viel idd sterk in

6 januari 2021 om 22:58

Ik vond het ook rare wissels, maar kulu en Mckennie maken de 1-3.

6 januari 2021 om 23:09

Als ik Pirlo was, staat Kulusevski altijd basis, maar helaas, ik ben Pirlo niet

Jammer maar helaas. Na de eerste helft had ik er oprecht nog hoop op dat we zelfs nog konden winnen. We kregen genoeg kansen. Canhanoglu,kessie en Kjaer speelde sterk. Helaas was 2e helft juve dominant en won terecht. Chiesa was geweldig. Ronaldo onzichtbaar. Hauge te licht. Jammer met de volle bak hadden hier minimaal gelijkgespeeld. Daar geloof ik heilig in, zeker als je ziet hoeveel kansen we met een half B elftal nog kregen. Nu ben ik wel benieuwd of Milan echt zo veerkrachtig is en gewoon door gaat met winnen. Gefeliciteerd Juventus. Gelukkig nog wel eerste.

6 januari 2021 om 22:58

Mooie reactie Mauro mooie is dat we nog steeds bovenaan pronken, hadden niet veel Milan fans op gehoopt na deze speeldag. Er was maar 1 ploeg vandaag die kon afgaan en dat was Juventus, Milan heeft geen Demiral of Kulusevski om in te brengen. Theo en Roma duidelijk de zwakke kant verdedigend, is nog maar eens gebleken. Heb exact hetzelfde gevoel over Theo, zijn gejank kan mij enorm storen en voor mij mag die tegen een goed bod vertrekken, al heeft hij ons al mooie momenten bezorgd, verdedigend weet je niet of je er op kan rekenen, als hij eens zin heeft ja.. Bennacer werd zwaar gemist, al deed Calabria dat zeer verdienstelijk, vanvoor zat Leao er helemaal door en de flanken misten grinta, ervaring... Grappige scheidsrechter ook weer

6 januari 2021 om 23:07

Theo weg? Never man. Is aanvallend een fenomeen. Een van de redenen dat we zovaak scoren is door de opkomende Theo waardoor we veel opties voorin krijgen. En dat hij vandaag zwak was mag me niets uit. Hoevaak sta je tegenover een aanval met Ronaldo,dybala en Chiesa? Slechts 2x per seizoen. Bijna elke back was het haastje geweest. En wat ik ook tof vind aan theo is zijn passie voor Milan en zijn grote liefde voor onze heilige Maldini. Nee Theo moet blijven. Of er moet iemand 65 mil bieden, dat zou markconform zijn. Theo had ook last van de grote ruimte die normaal worden dicht gelopen door een Saelemaekers of Bennacer

6 januari 2021 om 23:12

Haha, oke misschien wat voorbarig, maar Maldini stond op en liep niet zo te janken, misschien eens trachten die eigenschappen overnemen en ik zou een veel groter fan van Theo zijn, nu heb ik nog een love hate relationship met hem

6 januari 2021 om 23:19

hahaha, maar dat zou je denken he? dat hij ook zo zou gaan spelen dan, maar Theo is geen Maldini, die had dat niet nodig. maar je moet ook begrijpen dat omdat hij zo snel gaat liggen, we wel steeds de standaard situaties krijgen waaruit we vaak scoren. tis niet ideaal, en als hij bij de tegenstander zat, was ik ook zoutig op zo;n speler geworden, maar hij speelt gelukkig voor ons. hij moet wel oppassen dat hij dit niet te vaak doet, want straks laat hij iets door gaan wat daadwerkelijk een overtreding was

6 januari 2021 om 23:29

Ga alsjeblieft niet zo mee in de kruistocht van Eminem Schelvis tegen Theo. Als die man het niet elke keer benoemd dan valt het nauwelijks op. Theo hoort bij de wederopstanding van Milan. Die mag nog wel even blijven.

Juventus moest met 10 man spelen maar nee scheids trekt niet eens geel voor bentancur.

Wat vonden mede Milanista's van Calabria op het middenveld? Begon matig, toen iets beter. Maar je mist het automatisme Bennacer en Kessie. Die weten excact waar wie loopt; wie welke man pakt. Dat zag je hier eigenlijk niet. Soms stond Calabria half op zn oude plek waardoor Kessie beetje alleen stond. En Samu is ook gewoon te licht. Was Kalulu wellicht een betere optie geweest op het middenveld?

6 januari 2021 om 22:58

Deed het niet slecht en groeide wel in de match. Maar dat neemt niet weg dat ik hem liever daar niet meer wil zien 😉

6 januari 2021 om 23:02

Ergste aan Calabria op het middenveld was dat hij niet RB stond. Je mist toch zijn dominantie op de rechterflank die Dalot en Castillejo niet hebben. Kalulu zou een mogelijk geweest kunnen zijn maar dat is wel een grotere gok dan Calabria.

6 januari 2021 om 23:06

Kalulu was misschien geen slechte optie op RB? Vind hem verdedigend kordater dan Dalot en kan ook een lijntje aflopen met zijn fysiek en snelheid. Vond Calabria zo slecht nog niet, niet minder dan een Tonali of Krunic, Bovendien speelde Calabria in de jeugd als CVM en vervulde die rol vorig jaar ook al eens als ik me niet vergis dus de keuze van Pioli is zeker niet onlogisch

6 januari 2021 om 23:35

Vind ook dat Kalulu er in had moeten staan. Nu sta hoe eigenlijk met een totale onzekere rechterkant. Een matige rechtsback, een matige rechtervleugelspits en een rechter middenvelder die daar niet meer gewend is te spelen. Desondanks was ik er niet zo rauwig om dat Krunic niet speelde. Dat vind ik echt de matigste speler uit de Milan-selectie.

7 januari 2021 om 00:43

@expecto, ja, ik vind Dalot middelmaat, te slap in duels, gaat niet vaak genoeg naar voren, wacht te veel af. niet echt snel ofzo, is ook redelijk te passeren door tegenstanders. Nergens fantastisch, maar ook Nergens echt bagger in. Beetje een Klaassen... hebben we niks aan. Calabria of Saelemaekers zijn teminste defensief sterk, moeilijk te passeren en gaan duels aan. Iets wat ik bij Samu en Hauge ook mis. Samu is een grassprietje, wilt het wel, maar lukt hem niet en Hauge is nog veel en veel te lief. Moet veel zelfverzekerder worden. Je zag hen ook soms net wat teveel treuzelen. Moet hij niet doen. Gewoon doen wat bij hem op komt, zo zag het er ook uit bij zijn goals; deed alles op zijn visie en flair

6 januari 2021 om 23:33

Calabria had niet op CVM gemoeten. Ja hij maakt een goal maar verder veel uit positie. Kalulu had gekund, beetje Desailly achtig wellicht met zijn kracht maar ik had eigenlijk liever een voetballende middenvelder gezien naast Kessie. Probleem was eigenlijk dat we die niet meer hadden.

6 januari 2021 om 23:51

Zeer verdienstelijk gedaan gewoon van Calabria. Waarschijnlijk pas begin vandaag te horen gekregen dat hij op het middenveld moest spelen tegen Juve. Ga er maar aan staan. Ik geniet ook steeds meer van Hakan. Toch echt wel het creatieve brein op het middenveld, de statistieken liegen er niet om. Wordt steeds constanter en werkt ook keihard.

7 januari 2021 om 00:39

@ACMark, klopt, Canhanoglu speelde echt een hele, hele goede wedstrijd

Vooraf aftrap had ik helaas deze gevoel. Vooral toen Inter verloor dacht ik dit geeft Juve vleugels om maximale uit te halen en ja hoor ze reageren prima. Beetje jammer voor Milan, want ik hoopte stiekem op een uitloop hier.

6 januari 2021 om 23:00

Is haast onmogelijk met zoveel afwezige, maar Milan heeft vaker het onmogelijk gepresteerd

7 januari 2021 om 00:40

Heb niets tegen Juventus ofzo, maar zou het wel leuk vinden als Zlatan met AC Milan nog even een landstitel pakt en wat geeft betere gevoel dat landstitel afpakken van Juve na zoveel jaren de league te hebben gedomineerd. Verwacht echter dat Juventus zich wel terugvecht naar top 3 binnen no time om druk te verhopen op jullie en Inter, maar wie weet zoals je al aangeeft is het onmogelijke nog in eigen handen!

Juve terecht gewonnen. We stonden met een halve B elftal met Calabria op het middenveld. Dus geen schande laten we hopen dat de overige spelers snel weer fit/beter worden. Forza Milan

Hoe doet Arthur het bij Juventus?

6 januari 2021 om 23:16

Niet bijzonder en is geen basisspeler. Talent zat maar schijnt er niet vol voor te gaan. Dan ben je in Juve de verkeerde uitgekozen.

6 januari 2021 om 23:35

Dan heeft Barca er verstandig aan gedaan hem te verkopen

7 januari 2021 om 00:00

Zag er echt te dik uit toen die inviel.

Juve heeft verdiend gewonnen. Eerste helft ging nog wel aardig op, al denk ik dat wanneer Juve net wat meer gas geeft Milan afhaakt. Het was niet goed genoeg van de kant van Milan. En dat is te begrijpen, veel afwezigen maar ook een enorm verschil in niveau van spelers en de breedte van de bank. Zelfs als Milan op volle sterkte was geweest dan was een overwinning moeilijk geweest. Zolang Milan gewoon blijft winnen van de kleintjes en met Zlatan 2x een gelijkspel of een overwinning behaald in de toppers de rest van het seizoen kan het gewoon CL halen en dat is voor nu het belangrijkste.

Jammer maar was te verwachten. Zonder Bennacer, Saelemakers, Rebic en Ibrahimovic word het gewoon moeilijk. Had je hier gewonnen was er echt een gat geslagen met Juventus maar goed. Volgende wedstrijd weer winnen en hopen dat Ibrahimovic weer snel terug is. Inter heeft een zwaar schema voor de boeg dus hopelijk laten zij wat punten liggen aankomende periode.

Mooi hoe Ronaldo Juventus op sleeptouw nam in zo een belangrijke wedstrijd. (sarcasme)

Blij dat we gewonnen hebben en 3 punten zijn ingelopen. Chiesa herpakt zich goed, Begon redelijk slecht maar oa door zijn mooie goals voelt die zich nu echt vrij bij Juventus en is de druk er af. Jammer dat AC Milan zoveel spelers miste, Dat wil je natuurlijk nooit in een topper al wil je natuurlijk gewoon winnen. Ik ben iig blij dat clubs als Inter en AC Milan terug zijn, Het voelt weer net als vroeger! Wat heb ik dit gemist

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren