Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Juventus denkt in zoektocht toch weer aan 'betaalbare' Nederlander'

Laatste update:

Juventus staat bovenaan in de Serie A, doet nog mee in de Coppa Italia en heeft zich gekwalificeerd voor de knock-outfase van de Champions League. Het gaat dus goed met de Italiaanse kampioen, maar Massimiliano Allegri heeft aangegeven dat hij in januari toch graag de transfermarkt op wil gaan. Volgens de coach mist zijn selectie een trequartista, een aanvallende middenvelder.

/

Xherdan Shaqiri van Bayern München wordt al een tijdje genoemd als de belangrijkste kandidaat voor deze vacature, maar de vraagprijs van de Zwitser ligt nog behoorlijk hoog. Daarom duikt zondag opnieuw de naam van Wesley Sneijder op in de Italiaanse media: zowel Tuttosport als La Gazzetta dello Sport pakt uit met het nieuws dat de middenvelder van Galatasaray wordt gezien als een 'betaalbare oplossing'.

De dertigjarige Sneijder speelde in Italië al eens voor Internazionale, waar hij de beste periode uit zijn loopbaan kende. In 2010 won de middenvelder met de club uit Milaan de Champions League, de Coppa Italia, de Scudetto, de Italiaanse Supercup én de wereldbeker voor clubteams. Sinds januari 2013 verdient Sneijder zijn geld bij het Turkse Galatasaray.

Denk je dat Wesley Sneijder bij Juventus zou passen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zie liever Roberto Firmino komen, Sneijder is al aardig op leeftijd en niet meer wat het geweest is. Ik hoop dat dit onzin is, maar ik zie Allegri er wel toe in staat. Shaqiri hoef ik ook niet, die mist echt overzicht en inzicht om als trequartista te spelen.

28 december 2014 om 10:09

Ik zie Firmino niet voor minder geld vertrekken dan Shaqiri.

28 december 2014 om 10:20

Neen das waar, ik sprak enkel mijn wens maar uit ^^ maar Firmino zou zijn geld wel waard zijn denk ik, Shaqiri niet. Maar goed Juve haalt geen spelers voor veel geld meer, die tijden zijn voorbij, we moeten gewoon creatief zijn en voorlopig lukt dat aardig.

28 december 2014 om 11:15

Shaqiri is dat geld zeker waard. Mits hij op zijn goede positie speelt.

28 december 2014 om 11:24

Op rechts dus, Juve heeft een '10' nodig.

28 december 2014 om 11:24

Br7

wat ik van hem gezien heb is het een jongen met veel skill maar weinig functionele basistechniek, weinig inzicht en overzicht, een beetje een blind paard. Daar schiet Juve niets met op om als 10 op te stellen, en we spelen niet met vleugelaanvallers.

28 december 2014 om 12:29

Nou als je Zwitserland op het Wk gekeken hebt, was Shaqiri de beste speler. Shaqiri kan zeker heel goed voetballen maar is te vroeg naar een topclub gegaan. Had beter met Xhaka naar Glablach kunnen gaan. Roberto Fiminho zeker een hele goed speler. Maar denk dat Juve te hoog gegrepen is nog hij is nog maar 20/21??? Een Borussia/Leverkusen 2 jaar zou Roberto goed doen en daarna naar Juventus te gaan.

28 december 2014 om 12:45

Sander

Ik heb hem op het WK bezig gezien ja, maar er waren nog spelers goed dat WK die nu banken bij hun club, spelers die amper spelen bij hun club maar wel spelen bij de nationale ploeg zitten vaak erg fris, en Shaqiri heeft 1 of twee erg goeie matchen gespeeld met een hattrick dacht ik? Dus zo een goede maatstaf is een WK niet altijd hoor.

En Dortmund en Juve zijn ondanks de slechte prestaties van eerstgenoemde toch van vergelijkbaar niveau, dus op dat vlak zou firmino Juve zeker moeten aankunnen. Denk dat hij inmiddels ook "al" 23 is.

28 december 2014 om 13:46

Zou wel kunnen klopen allemaal. Maar denk dat een jaartje of 2 voor Roberto bij Dortmund goed zou doen. Zelfde verhaaltje als bij Volland. Even kijken hoe ze bij een "top" club uit Duitsland doen, want Hoffenheim is een middenmoter. En Roberto word steeds beter dus een keer haalt ie het niveau van Juventus

29 december 2014 om 18:47

Probleem voor Juve is dat ze geen topper meer van de Duitse top kunnen kopen, die jongens zijn gewoon onbetaalbaar geworden. Iemand als Firmino zou al heel moeilijk worden om het rond te krijgen. Daarnaast zie ik de Duitse CL deelnemers m.u.v. Bayern rond hetzelfde niveau als Juve. Daarom is de stap van de Duitse middenmoot naar Juve geen verkeerde. Het gaat er enkel om of de speler in het systeem past.

28 december 2014 om 10:18

Juventus moet nou gewoon een keer geld uitgeven aan een trequarista, dat is het enige wat we echt missen. Firmino lijkt mij een goede evenals Kovacic maar die is onhaalbaar. Misschien wel Dybala of Vazquez van Palermo die zijn goedkoper en halen beide een zeer hoog niveau.

28 december 2014 om 10:19

Het liefste natuurlijk een type Isco, Oscar of Coutinho maar dat zal er niet inzitten voor ons.

28 december 2014 om 10:22

Dat gaat niet gebeuren, dat grote geld hebben we wel maar dat geven ze niet meer uit aan één speler, Dybala zie ik ook graag komen, Vazquez of Coutinho dan weer totaal niet. Isco en Oscar zijn idd onhaalbaar haha

28 december 2014 om 11:58

De Argentijn Pablo Batalla van Beijing Guoan ophalen.
Redelijk goedkoop en een fantastische speler met scorend vermogen.

28 december 2014 om 10:23

@alex

Italië staat toch bekend om spelers die op latere leeftijd (30 en vaak ouder) nog van erg grote waarde kunnen zijn.

Zou zoiets niet weggelegd kunnen zijn voor Sneijder, beetje à la Pirlo?

28 december 2014 om 10:32

Medellin

Ja dat is waar, maar Pirlo vind ik net als Totti en die andere "oudjes" waar jij op doelt echt een klasse apart, en in die klasse schaar ik Sneijder niet. Dat niveau heeft hij ooit gehaald maar is hij al even kwijt, dus het zou me verbazen moest Sneijder dat niveau weer bovenhalen. Maar goed, wie weet gaat hij ook weer beter renderen als hij betere spelers om zich heen krijgt bij Juventus.

28 december 2014 om 13:50

En waar baseer je dat op? Sneijder heeft gewoon de verkeerde competitie gekozen, maar heeft nog steeds de kwaliteiten om op het niveau van Juventus te ballen. Waarom zou hij dat verleerd hebben. Door de verkeerde mentaliteit? Denk ik niet, wel door het niveau waarop hij nu acteert. Zet hem bij de beter voetballers en Sneijder rendeert wel weer, dus een prima optie voor Juventus.
Ik weet zeker dat Sneijder ook gewoon een prima versterking is voor United.

En je vergelijkt Pirlo met Sneijder, qua positie hetzelfde, ,maar qua spel totaal verschillend. Ik ben wel eens benieuwd dat als Pirlo voor een Turks avontuur had gekozen, hij was afgeschreven....

28 december 2014 om 13:53

Dat wel, maar het was wel in Italië dat Sneijder zijn beste seizoenen draaide. Pirlo was hier en daar ook al afgedaan als vergane glorie toen hij naar Turijn afreisde in is nu alweer een paar jaar de spil van Juve. Ik vind Sneijder wel passen hoor bij Juve. Het enige is dan dat je moet kunnen samenwerken met een spelverdeler achter je. Sneijder is in zijn rol als aanvallende middenvelder altijd gewend te zijn zelf te verdelen maar bij Juve zal het zolang Pirlo er is toch meer rond hem gebouwd zijn.

28 december 2014 om 15:22

Romarky

dat zeg ik ook, wie weet haalt hij dat niveau met betere spelers rondom hem wel terug, maar hij is 30 en toch nog vrij duur, om dan de gok te wagen vind ik te gek. Juve mag veel betalen, maar dan wel voor jongere betere opties. En dat Sneijder naar Turkije is gegaan betekent niet dat ik hem afschrijf, dat doet er niet toe, ik heb enkel mijn mening naar wat volgens mij het beste is voor mijn club en dat is Sneijder waarschijnlijk niet, vanwege de redenen die ik al gaf. Ouder en duur, dan liever een jongere topper.

28 december 2014 om 12:49

Sneijder kan op den duur Pilrlo vervangen, en dan is hij in vergelijking heel jong. Met twee sterke middenvelders naast hem heb je echt de ideale spelverdeler.

28 december 2014 om 13:40

Shaqiri zou ik nog wel mooi vinden, Een kleine explosieve speler die erg gevaarlijk is, Met goeie begeleiding kan hij zowiezo uitgroeien tot een van de beste flanken. Juve mist ook wel creativiteit en onvoorspelbaarheid, We hebben te veel statische spelers zonder actie.

Juve moet Sneijder zowiezo niet halen, Kan het misschien 1 seizoen of zo goed gaan doen en dan heb je er al minder aan plus dat hij veel verdient.
Juve moet voor een jonge talentvolle speler gaan, Iemand als Roberto Firmino, Of Eriksen zou zeker mooi zijn. Juve mist nog steeds veel creativiteit, Als Juve slim is betalen ze gewoon even veel geld voor veel kwaliteit inplaats van altijd het goedkoopste willen. Want zo gaan we nooit snel naar de top. Iemand als Morata is leuk maar voor 20 miljoen echt waanzin. Juve moet mensen halen die er meteen staan en niet die minstens 1 a 2 jaar nodig hebben op niveau te komen, Daar hebben we niks aan.

zou een mooie club zijn voor Sneijder. ondanks dat hij wat ingeboet heeft, blijft het een mooie en goede voetballer. weet niet of hij nu nog goed genoeg voor Juve is. As Roma zou voor hem een betere club zijn.

28 december 2014 om 10:59

Bij Roma zal hij dan de stand-in worden van Totti.
Ik denk niet dat hij daar op zit te wachten.
Bij Juve is er nog niet echt een trequartista (misschien Pereira een beetje) dus daar zal hij makkelijker aan spelen toekomen.

28 december 2014 om 11:05

ja dat misschien wel. maar ik vind As Roma gewoon weg een mooiere club haha

28 december 2014 om 11:16

Daar heb je absoluut gelijk in

Sneijder verdient bij Galatasaray 3,5 miljoen netto, dat is exclusief de premies die ook op kunnen lopen tot 1 miljoen, dat salaris kan Juventus hem helemaal niet betalen, dat zou betekenen dat ze hem tussen de 7 en 8 miljoen bruto zouden moeten betalen.
En ik zie Sneijder echt niet voor de helft gaan voetballen, nee die blijft lekker zijn miljoenen salaris opstrijken, en nog terecht ook.
Nu leven we eind december natuurlijk in de tijd van de sprookjes, maar dit vind ik net zo ongeloofwaardig.

Prima club in een prima competitie! Het is echt de hoogste tijd om Turkije te verlaten!

Met een Pogba en Vidal achter hem, zou Sneijder zomaar de sterren van de hemel kunnen spelen bij Juve.

Juve moet Sneijder zowiezo niet halen, Kan het misschien 1 seizoen of zo goed gaan doen en dan heb je er al minder aan plus dat hij veel verdient.
Juve moet voor een jonge talentvolle speler gaan, Iemand als Roberto Firmino, Of Eriksen zou zeker mooi zijn. Juve mist nog steeds veel creativiteit, Als Juve slim is betalen ze gewoon even veel geld voor veel kwaliteit inplaats van altijd het goedkoopste willen. Want zo gaan we nooit snel naar de top. Iemand als Morata is leuk maar voor 20 miljoen echt waanzin. Juve moet mensen halen die er meteen staan en niet die minstens 1 a 2 jaar nodig hebben op niveau te komen, Daar hebben we niks aan.

Nee, dankje. Ik had toen ik gisteren had gelezen dat Marotta bevestigde dat Juve in de markt is voor een trequarista (mits er een goede betaalbare keuze is) al verwacht dat Juve direct gelinkt zou worden aan Sneijder. Ze lieten er geen gras over groeien.

Ik heb Sneijder nooit echt een 10 gevonden, is een middenvelder met heel weinig diepgang, een type die veelvuldig de bal komt ophalen en echte lichtvoetige balbehandeling mist hij om tussen de linies weg te kunnen draaien. Had hem graag een carrière zien maken als deep lying playmaker a la Pirlo. Heb het vermoeden dat zijn carrière nog mooier zou zijn geweest.

Ik hoop dat Juve iets moois weet te bewerkstelligen, heb alleen geen idee wie dat zou kunnen zijn. Momenteel zijn er amper nummer 10s en dan moeten ze betaalbaar zijn, bereid zijn om te komen, (liefst jong zijn), ik ken er geen.

28 december 2014 om 14:21

Roberto Firmino zou een goeie zijn, Is jong en speelt bij Hoffenheim. Hij is zeker haalbaar al moet je dan wel 20 a 25 neerleggen denk ik. Maar ja als je dat niet doet ga je ook nooit stappen maken naar de top.

Ik heb gehoord dat Shaqiri dicht bij een akkoord is met Juventus,volgens Sky Sport Germany.
Ze gaan hem waarschijnlijk eerst een half jaar huren met optie tot koop

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren