Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Juventus baalt na perfect uitgevoerde counter Nantes en VAR-moment

Laatste update:

Juventus is er donderdagavond in de tussenronde van de Europa League niet in geslaagd om te winnen van FC Nantes: 1-1. De start was nog wel veelbelovend met het vroege doelpunt van Dusan Vlahovic, maar meer dan een gelijkspel zat er niet in vanwege een geweldige counter van de Fransen. Juventus verloor de laatste drie duels in Europees verband en had bij een nederlaag een negatief record te pakken, want nooit eerder werden vier wedstrijden op rij in Europa afgesloten met een nederlaag.

De grootmacht uit Turijn begon voortvarend aan de Europese ontmoeting en de aanvallende intenties werden al in de dertiende minuut beloond. Na goed voorbereidend werk van Federico Chiesa was Vlahovic de uitkomende doelman Alban Lafont te snel af met een knal in de verre hoek: 1-0. Lafont voorkwam in het restant van de eerste helft met goede reddingen dat Juventus via Ángel Di María en Vlahovic verder uitliep. Nantes kwam in de slotminuten beter in het spel, maar de gelijkmaker leverde dat niet op.

De 1-1 verscheen na een uur spelen wel op het scorebord in het Allianz Stadium. Nantes counterde razendsnel na een mislukte aanval van Juventus en het was Jean-Charles Castelletto die een tackle van Danilo ontweek en Mostafa Mohamed wist te bereiken. Laatstgenoemde legde de bal vervolgens panklaar neer voor Ludovic Blas, die vanaf links de zestien binnendrong en keihard raak schoot in de rechterbovenhoek: 1-1. De voorsprong voor Juventus was kort daarna bijna weer hersteld, maar een schot van Chiesa kwam terecht op de lat, waarna de bal op de doellijn stuiterde en via de paal buiten het doel bleef. Di María had pech dat zijn hoekschop over Lafont op de lat terechtkwam.

Nantes loerde op de counter en was dicht bij de 1-2 via Samuel Moutoussamy, wiens schot net naast het doel verdween. In blessuretijd ging een volley van Danilo nog over en Bremer schoot naast in kansrijke positie. Er leek echter sprake van hands aan de kant van Nantes en er kwam ook een check bij de VAR. Het was duidelijk dat Andrei Girotto de bal op zijn arm kreeg, maar een strafschop werd niet gegeven, ondanks de lange check van de scheidsrechter aan de zijlijn. Bremer zou een overtreding hebben gemaakt op Girotto en Juventus had dus geen geluk ver in blessuretijd. De return in Frankrijk is op 23 februari.

Sporting Portugal - FC Midtjylland 1-1
De Portugese grootmacht ontsnapte op het nippertje aan een nederlaag op eigen veld. FC Midtylland nam een klein kwartier voor tijd brutaal de leiding in Lissabon: een schot van net buiten de zestien van Emam Ashour vloog de linkerbenedenhoek in: 0-1. Sporting leek een nederlaag te incasseren, maar in de vierde minuut van de blessuretijd bracht de mee opgekomen centrumverdediger Sebastián Coates redding door van dichtbij raak te schieten, nadat de Deense bezoekers een vrije trap niet wisten weg te werken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Natuurlijk moet je het eerder afmaken. Maar dat je hier geen penalty voor geeft. Dan ben je niet goed wijs. Contact was er amper. En de kopbal van Bremer ging 1000% op goal. Snap dit echt niet.

Mooi resultaat voor de Kanaries! Nantes is echt een prachtige club met een fantastische historie en fans die het zo’n 20 jaar lastig had. Maar nu eindelijk terug op het Europese toneel en vandaag gelukkig goed weggekomen op het einde, maar de goal van Blas was wel echt klasse!

16 februari 2023 om 23:20

Nantes is wat mij betreft de mooiste club in Frankrijk, maar dat komt omdat ik ook altijd in die régio op vakantie ging. Tip voor de mensen: ga naar de westkust daar zijn de mensen heel vriendelijk en rustig bij de zuidkust heb je de chagrijnige en luidruchtige Fransen.

Wat een clown die scheids, is gewoon zuiver penalty.. zelfs de commentator was verbaasd dat hij hem niet gaf

Op papier had ik echt gedacht Juve gaat dit wel met 5-0 winnen al hoop ik dat de straf die ze in serie a hebben gekregen terug gedraaid wordt dat blijf ik te zwaar vinden.

17 februari 2023 om 09:09

Wat is er te zwaar aan als ik vragen mag. Er wordt daar stelselmatig gesjoemeld met dit soort dingen. Juventus is een prachtige club met geweldige fans, maar het is niet de eerste keer dat dit soort taferelen optreden. Wat ze tijdens de pandemie hebben gedaan m.b.t. de ''creatieve boekhouding'' is toch vreselijk.

17 februari 2023 om 10:45

Er is nog maar 1 ding uitgesproken over die boekhouding. -15 punten wegens niet loyaal te zijn aan de serie A. Als het vreselijk is om trucjes te doen met spelerswaarde, waarom worden andere teams dan niet gestraft met -15 punten.

Ongelooflijk zoveel pech vandaag. Luckiest counter ever, bal op de lat lijn paal, lat, var zegt penalty en scheids zegt neen. Het vervelende aan voetbal. Niets aan te doen zo een avonden.

Niks nieuws, lucht is blauw, gras is groen, Juve dat niet kan winnen van een middelmatige club, een trainer die nog altijd 3-5-2 blijft spelen, een zuivere penalty die wordt ontnomen voor Juve maar dan nog hier moet je gewoon winnen met 3-0/3-1 maar wat speelt Juve een partijtje triest de laatste tijd, helemaal onder Allegri!

Ik zou lekker de eer aan mezelf houden, verdiend ook nog is 9 miljoen oer jaar, als je echt van Juve houdt stap je zelf op, en zal dit niet meer goed komen!

Om moedeloos van te worden dit. Vlahovic kan prima intikkertjes maken maar veldspel is niks voor hem. Balverlies na balverlies, oogkleppen op, totaal geen overzicht. Hoop echt dat we hem voor mooi prijsje kunnen verkopen deze zomer.

Locatelli kan je gerust als miskoop bestempelen, hobbelt overal als een bejaarde, steeds maar domme keuzes maken zoals (slecht) tikkie opzij. Legt daarmee verantwoordelijk bij iemand anders neer.

Gasten als Kean en DiSciglio zijn Juve tenue niet waard, een pyjama misschien.

Enig lichtpuntje is Chiesa, zo gretig en zo gevaarlijk. Het zal wel heel frustrerend voor hem zijn om in dit elftal te spelen zeg. Heeft wat pech gehad vandaag in de afronding.

Kan niet wachten tot dit seizoen voorbij is en Allegri opgerot is want dit kan niet meer zo doorgaan. Een nieuw, jong team bouwen met Chiesa als aanvalsleider, met jongens als Fagioli en Rovella op middenveld.

Over de penalty.....ik snap niet dat de commentator het niet zag maar ik zag toch echt meteen een overtreding van Bremer. Die worden niet vaak bestraft, dat klopt, maar het blijft nog steeds een overtreding. Je leunt/zet af op iemand, daarmee kom je zelf hoger en die ander komt niet van de grond. Mensen die zelf gevoetbald hebben weten hoe vervelend dat is, vooral als het niet bestraft wordt.

Op naar de volgende (slechte, slaapwekkende, saaie) wedstrijd.

Forza Juve!

17 februari 2023 om 10:38

Jij zag een overtreding van Bremer. Mensen die gevoetbald hebben weten hoe vervelend het is. Wel, de speler op wie die zogezegde fout gebeurde heeft nochtans geen fout gevraagd... maar goed je breekt de hele ploeg af, dat zegt al genoeg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren