Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jörgensen: ‘Van Bronckhorst vertelde het mij voor die wedstrijd in het hotel’

Laatste update:

Nicolai Jörgensen speelt een moeizaam seizoen bij Feyenoord, waarin hij tot dusver niet verder kwam dan twee doelpunten in de Eredivisie. De Deense spits worstelt met zijn fitheid en vorm, en hoopt zondag tegen PSV eindelijk weer eens het verschil te kunnen maken voor zijn ploeg. “De laatste weken van 2019 zullen in het teken staan van doorbijten. En vervolgens wil ik tijdens de winterstop een inhaalslag maken. Ik blijf zelfs in Rotterdam om door te trainen”, aldus Jörgensen.

Jörgensen ontbrak in de voorbereiding van Feyenoord door een blessure. Toen hij eindelijk fit was, duurde het niet lang voordat hij opnieuw geblesseerd raakte. “Ik speelde na mijn terugkeer vier volledige wedstrijden, maar ik liep een bovenbeenblessure op, waardoor ik twee duels moest missen. Die blessure zagen we pas op een scan. Ik merk dat mijn hoofd meer wil dan mijn lichaam, want ik wist niet dat ik geblesseerd was”, vertelt de aanvaller in een interview met het Algemeen Dagblad. “Dat is wel een gevaarlijke combinatie. Maar ik ben nu fit, voel geen pijn meer. Tegen Vitesse hield ik het ook de hele wedstrijd vol.”

De reactie van Steven Berghuis na de verliespartij tegen FC Porto

De spits bewaart goede herinneringen aan de wedstrijden tegen PSV. Vorig seizoen was hij zowel thuis als uit belangrijk voor de Rotterdammers. “Soms krijg je als spits net dat beetje extra ruimte als je tegen een sterke tegenstander speelt. Dat was vorig seizoen ook zo voor mij tegen PSV. In de Kuip wonnen we, ik scoorde, maar helaas liep ik wel ook een blessure op. In Eindhoven speelde ik na de winterstop misschien wel mijn beste wedstrijd van het seizoen. Ook daar scoorde ik”, aldus Jörgensen, die vervolgens slecht nieuws kreeg van toenmalig trainer Giovanni van Bronckhorst. “Een paar dagen later tegen Ajax voor de beker zat ik op de bank. Van Bronckhorst vertelde het mij voor die wedstrijd in het hotel. Ik respecteerde zijn besluit, maar hij kon zien dat ik heel erg boos was. Natuurlijk deed dat pijn, maar wat kon ik doen? Tegen PSV in Eindhoven deed ik alles goed.”

Jörgensen is dit seizoen de enige spits van Feyenoord. Jaap Stam en zijn opvolger Dick Advocaat hebben dit seizoen meerdere keren moeten puzzelen in de voorhoede. Jörgensen hoopt dat technisch directeur Frank Arnesen er in januari in slaagt om een extra spits naar De Kuip te halen. “Ik heb zelf voor het seizoen nog gezegd dat het goed voor Feyenoord zou zijn als er een tweede centrumspits bij zou komen. Ik denk wel dat de club iets gaat doen in januari. Meer concurrentie zal ons goed doen. Ik had het met Michiel Kramer en later met Robin van Persie. Je wordt er gewoon beter van”, aldus de Deen.

Wat verwacht jij van Feyenoord - PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ben nog niet omver geblazen door het spel van senesi maar heb nog niet begrepen waarom er per se een 7e centrale verdediger en geen 2e spits moest komen. Daar heeft troost echt verschrikkelijk de plank misgeslagen en heeft ook zeker stam niet geholpen. Opvallend dat dit zwakke feyenoord nog vrij veel kansen creeert, maar ze missen ‘gewoon’ een afmaker. Jorgensen kunnen we wel afschrijven. Hopen op een mooie 2e seizoenshelft en we vangen misschien nog wat noemenswaardige miljoenen.

14 december 2019 om 12:02

Alleen lag dat niet enkel en alleen aan Sjaak, die liet zich meerdere spelers aansmeren. De namen hoef ik noet te noemen wnt die zitten op de bank. Dan hebben we er enkele die ook op de bank horen en ook uit die stallen komen. Wel geheel eens dat er een spits gehaald had moeten worden, de gelden ervoor zitten nu in Fer, Narsing, Johnston, Kelly... zucht! Senesi komt er wel, begint beter zn draai te vinden en dat er een cv gehaald werd was logisch gezien we Jan-Arie en Botteghin (al doet Eric het goed) hebben rondhuppelen. Zoals je weet had ok op Bannis gehoopt, maar is er verre van klaar voor. Spits, een must.

Pff, dan voel ik bui alweer hangen voor zondag. Die schiet er weer een in. Achja, die nederlaag in de Kuip die kun je elk jaar wel incalculeren en dat zal dit jaar niet anders zijn ben ik bang, maar als PSV nog iets wil is dit de uitgelezen mogelijkheid.

14 december 2019 om 12:03

Gezien de 100% kansen die hij mist zou ik van jouw scenario niet uitgaan, al hoop ik er wel op uiteraard

14 december 2019 om 13:32

Ja dat was vorig jaar ook, maar toen schoot hij ze in beide wedstrijden erg zuiver in van buiten de zestien. We gaan het zien, succes!

Zonder centjes gaat dit nooit meer veranderen in Rotterdam. Matige spelers en zeer matig beleid. Deze spits had je moeten verkopen toen de kans daar was. Jeugdopleiding valt en staat met echte talenten en die zijn er gewoon niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren