Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jozefzoon keert na maanden van herstel terug op trainingsveld PSV

Laatste update:

Florian Jozefzoon is voor het eerst sinds hij in januari een ernstige knieblessure opliep weer teruggekeerd op het trainingsveld. De 24-jarige vleugelspeler deed volgens Voetbal International de warming-up van de uitlooptraining mee.

/

Jozefzoon liep in januari in het uitduel met Vitesse een ernstige kruisbandblessure op. De hersteltijd bedraagt zes tot negen maanden en PSV gaat de vleugelspeler nu klaarstomen voor speelminuten. Na de warming-up deed Jozefzoon wat individueel werk.

Het weekblad meldt verder dat het herstel van Jetro Willems volgens schema verloopt. Voor de verdediger staat in september de volgende controle gepland. Hij liep op het trainingskamp in Frankrijk een knieblessure op.

Denk je dat Florian Jozefzoon zich dit seizoen in de basis van PSV speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Alles beter dan Narsingh dus Florian kom er maar in!

12 augustus 2015 om 17:17

Ben ik het zeker niet mee eens, Narsingh is best belangrijk voor PSV met zijn diepgang en het breed maken van het veld.

12 augustus 2015 om 17:34

De kritiek op Narsingh gaat wel een beetje ver hoor. De laatste wedstrijden van het vorige seizoen was hij een van de betere en gisteren kwam er ook heel veel gevaar van zijn kant. Hij was alleen wat ongelukkig in de afwerking. Jozefzoon is zeker niet beter dan Luciano, natuurlijk wel lekker om achter de hand te hebben.

12 augustus 2015 om 18:04

Het enige wat je hem kom verwijten was die kans op leeg goal die hij miste. Wie hier gqat verkondigen dat hij niet goed speelt heeft er geen verstand van.

12 augustus 2015 om 18:27

En toch irriteert ik me al een hele tijd aan. De 2e helft vond ik hem wel oké maat als je zulke kansen mist, dat kan niet joh. Die had ik zelfs gemaakt en ik voetbal inmiddels 2 jaar al niet meer.

12 augustus 2015 om 19:28

@PSVer4ever

Ik denk dat je nogal bedrogen uit zult komen als je serieus denkt dat Jozefzoon beter is dan Narsingh. De kritiek op Narsingh wordt de laatste tijd schromelijk overdreven vind ik. Narsingh is nog altijd veel verder dan Jozefzoon. Jozefzoon is een leuke speler voor een club als Excelsior maar voor PSV echt geen basismateriaal. Wel nuttig om hem erin te zetten wanneer de tegenstander moe is gestreden.

Toch zou ik hem wel is willen zien ipv Narsighn.

Goed nieuws voor Psv. Narsingh is sommige wedstrijden zeer matig en kan niet scoren. Jozefzoon scoort iets makkelijker.

12 augustus 2015 om 17:37

Josefzoon verpest nog meer kansen dan Narsing, en Narsing speelt redelijk goed dit voor seizoen en ook redelijk goed tegen groningen en ADO

12 augustus 2015 om 18:47

Jozefzoon zorgt wel voor veel dreiging en is erg snel. Scoren zal hij inderdaad niet zo snel doen, hij mist te veel kansen.

12 augustus 2015 om 17:40

"jozefzoon scoort iets makkelijker" haha, nou nee...

Mooi bericht Jozefzoon weer terug op het traingsveld.
Nu weer zien dat je een plek in de basis krijgt,hoop op een goed herstel succes gewenst.

Was deze eerlijk gezegd alweer vergeten. Voor PSV wel weer lekker dat ze verschillende goede opties hebben in de breedte.

Genoeg concurrentie op de flanken met narsingh,pereiro,lestiene,bergwijn en nu ook jozefzoon

Narsingh speelt matig, maar na iedere wedstrijd staat er wel een assist achter zijn naam.

Mooi hoe we Narsingh afkraken terwijl veel van zijn voorzetten aankwamen. Mooi als hij kan scoren, maar als vleugelspeler zie ik ik liever dat hij een bal op het hoofd kan geven.

On: Mooi dat hij weer mee traint voor de breedte is Jozefzoon niet onaardig. Plus vlotte dribbel :P

Best aardige winger, heeft een hoop concurrentie aan de flanken. Hoop dat hij een kans krijgt van Cocu!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren